tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

iyi geceler yarencim sende katil bari bize ancak bizi biz anlariz

aaaa wish te gelmis canim nasilsin biz eski dondurulmus topikten tanisiriz seninlen ama gel gör artik burdayiz negatiflerden sonra sende buraya takil senide eklim listeye canim

inan aynı şeyleri yaşıyoruz bende herkezden herşeyden uzaklaşıyorum eşim çok kızıyo ama neyapayım içimden gelmiyo galiba biz aynı ayda çok üzülmüşüz bende 2 denememi eylülde yaptırmıştım kasımın 14dede büşürdüm ama ben senden şaslıyım çünkü benim bura kimsem yok aylem ablam akrabalarım hepsiuzakta senin gibi bahane bulmama gerek kalmıyo kimse yok nereye gitcem diyorum çıkıyorum

Iyi geceler canim nasilsiniz. Yazilanlari okuyordum üzüldüm hepimiz adina.

valla gördügün gibiyiz dertlerden uyku tutmuyor artik bizi.seni neden uyku tutmadi bakim.
insallah sen ilk denemende alirsin bebegini kucagina

valla gördügün gibiyiz dertlerden uyku tutmuyor artik bizi.seni neden uyku tutmadi bakim.
insallah sen ilk denemende alirsin bebegini kucagina

Benimde esim yarin geceye gitcek hep sabahciydi moralim bozuldu. Amin canim Allah isteyen herkese bebisler nasip etsin aminnnnnnnn.

Annecigimi babacigimi da cok özledim hasretlik cok zor ya bu aralar bunalimdayim bende Cünkü aileme cok düskündüm. Cocugumuzda yok ilgilencek bisey yok elimizde

evet canim ben ilk negatifi 2009 kasimda almistim, 04.11.2011 ikinci negatifi almistim sonrada 07.03.2012de 3üncü negatif
esim bilmiyor tabi disari cikmadigimi o zannediyorki aksama kadar annemlerdeyim ama nerden bilecek icimdekileri en iyisi kimsenin olmamasi ama bazen iyi geliyor annmelere gitmek ama suanda cok zor geliyor yeni gelin geldi 1aylik daha yasi 18 inan gör ailece annem,erkek kardesim, yengem simdiden adet günlerini saymaya basladilar ailece beni bile bile o yüzdende hic gitmek istemiyorum ay acaba hamilemi diye günü gecti hepsi bir umut bekliyordu daha ilk adeti evlendikten sonraki beni düsünmüyorlar yanlarinda 5yildir bekliyor bu haberi diye ama onlar ay gelinin adeti gecmis gidip test alsana diyorlar bana ya bana bide ne aci Allahim.
ben sabah alicaktim ama adet olmus o yüzdende almadim gerek kalmamis diye aradilar

Annecigimi babacigimi da cok özledim hasretlik cok zor ya bu aralar bunalimdayim bende Cünkü aileme cok düskündüm. Cocugumuzda yok ilgilencek bisey yok elimizde

evt canım onlar bizlerle ilgiledikceinsan suçluluk duygusu duyuyo ama elden ne gelir herşayin başı kısmet neyse canım ben çıkıyorum uykum yok ama bi duş alayım öyle demiycem belki gelir adamı göremiyom bari yanına kıvrılayımda onu izleyeyim o uyuyo

Sana demeleri cok üzücü ve cok kirici (

Benimde esim yarin geceye gitcek hep sabahciydi moralim bozuldu. Amin canim Allah isteyen herkese bebisler nasip etsin aminnnnnnnn.

nedir bu erkeklerin gece isinden cektigimiz hele bide cocukta yok daha zor oluyor bizlere uykuda tutmuyo bizi eee bizi ne yapacagiz kizlar.
ya canim tabi sana daha zor belki ailen uzakta diye ama inan böyle daha iyi hic olmazsa halini bilmiyorlar cocuk derdini bilmeseler daha iyi bence benim annem hep kiziyor bana bos ver cocuk ne yapican diye ama gelde bos ver

Iyi geceler canim alllah rahatlik versin.

allah yardımcın olsun canım yaa çok yeniymiş

Herseyin hayirlisi canim ne yapalim. Ama insanin ailesinin uzakta olmasi cok aci bazen basini yasliycak birini ariyosun benim hic kimsem yok burda kocamdan ve ailesinden baska.

sende haklisin tabi insan ariyor bazen ailesini iyi geliyor bazen anne nasihati insana ama uzakta olmasida ´hic olmazsa derdini bilmez senin
üzülmez sana daha iyi onun icin bu bence.

abadii kiz sen cikmiyormuydum hadi cikalim bende daha yusuf suresini okuyacam bugün okuyamadim okum zaten esim birazdan gelir o gelmeden okuyayim.
Hadi sana hayirli geceler canim Allah rahatlik versin rüyanda bebegini gör ben hep yatarken Allhim bana bebegimi göster rüyamda diyorum o bile beni mutlu ediyor

Hayirli geceler Allah rahatlik versin tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…