günaydın canım.nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır.
selam kizlar dua listesini yaptim Rabbim insallah kabul eder.
neden birihtimalden basladin dersen normalde listenin basindan baslayacaktim bastada ben varim yanlis olur diye kendimden baslamadim birihtimal arkadasimizin hem tedavisi cok yakin yani tüp bebege baslayacak o yüzden ilk onlan basladim bundan sonrada siraylan yapariz.
Insallah beni anlamissinizdir.
bundan sonra kim meryem suresini okursa sayi oarak bana söylesin listeye yazarim insallah erken bir zamanda bitiririz.
eger itirazi olan varsada cekinmeden söylesin
Günaydın kızlar cumamız mübarek listemiz hayırlı olsun inşallah. Ben şimdi cuma vakti başlarım okurum inşallah. Hergün kur'an'ım var zaten arkasına okurum bildiririm. Belirli bi süresi yok de mi kızlar? Bi de ricam lütfen yarım kalmasın. BAzen ilk bikaç kişiye okunuyo sonra kimse katılmıyo yarım kalıyo. Lüften hepimize de okunsun. Listenin sonundayım diye demiyorum yanlış anlamayın...
slm arkadaslar
coooooookkkkkkkk sagolun,inanin coooook duygulandim.edanur sanada böyle bir liste yaptigin icin allah senden razi olsun canim.
ben hergün net te girmeye calisacagim.simdi ise gidecegem ve aksam 22 de evde olucam,malesef ve hic canim calismak istemiyor :-((((((((
allah hepimizin duasini kabul etsin,insallah
canim sagol Allah sendende razi olsun canim Rabbim insallah okunan bu dualari kabul eder insallah herkes üstünde dururda erken bitiririz....
canim sana özelden mail göndermistim,okumadin galiba???
gelmedi canim mailin
neeerrrrdesin edanur
dertlerimi paylaşabilecegim benim durumumda olanlarınız vardır değil mi?herhalde böyle bir durumda yalnız degilimdir.desteginize aslında daha cok dertleşmeye ihtiyacım var
burdayim canim bak simdi merak ettim ne gönderdinki bana yani ne yazmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?