BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
41 MERYEM SURESi
OKUNACAK KiSi-birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr""Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır""Fe hebli min ledünke veliyya"
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(amin)
merhaba kızlar...sonunda sınavlarım bitti çoooooooooookkkk şükür.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.umarım bu topikteyken bebeklerimiz bize gelir...
en baştan yazdıklarınıza göz attım içim acıdı yine.uzun zamandır düşünmek istemediğim beni acıtan; hasretlerin, özlemlerin ,en güzeli olan çocuk özlemimi hatırladım.10 yıllık mücadelemde beynim pes etmişken yüreğim hep olacak ümidiyle çarptı durdu.her hamile haberinde zorla gülen yüzüm yanlız kaldığımda gözyaşı oldu.son tüp denememde aldığım bir çift meleğimin patiği...çekmecede öylece durakaldı.zaman zaman çıkartıp kokladığım, sanki bebeğimin kokusunu ciğerlerime çeker dururum.onlarla uyurum bazen,hayal ederim kucağımda diye.ama uzun zamandır hep kaçtım üzülmemek için.en yakınlarınların bile anlamaz içindeki fırtınaları.'amaaaan boşver olunca ne oluyor. bak bize biz uğraşıp duruyoruz' derler.derler de hemen arkasından anlatmaya başlarlar çocuklarını...anneler gününü sevmem ben.bütün acılarımı özlemlerimi yüzüme vurur.elerim..yüreğim.. kollarım boş bomboş minik ellerde bahçeden koparılmış bir tane çiçeğin hasretiyle yanarken;etrafımdakiler inadına anlatır...bizi bizden başka kimse anlamaz.bunları yaşayan bilir ancak.benim içim çooook yanıyor çok.çok istedim çok bekledim bebişimi ama gelmedi...artık istemeye korkuyorum üzülmekten yoruldum çünkü...annem diyen olmayacakmış gibi.hakkım yokmuş gibi....
Canım sende hoşgeldin aramıza Rabbim sana da sabır versin. Sanırım senin de ikiz bebeklerin olacaktı düşük mü oldu? İnşallah Allahım bi sonraki bebeğine giydirmeyi nasip etsin o patikleri... Benimde kızımın ve oğlumun bi dünya eşyası kaldı öyleceRabbim onları kendi bebeğime giydirmeyi nasip eder mi bilmem...
canim sakin üzülme elbet herseyin bir nedeni vardir bunu biz bilemeyiz Rabbim insallah tez zamanda bu cabalarimizin mükafatini verir ben aslinda o asamaya bile gelmedim yani bir patik bile bugüne kadar almaya elim varmadi hep ugursuzluk dedim cünkü ben evlendigim ilk yilinda cok begendigim bir hamilelík gördüm ve aldim yanimda ablam vardi cok begendiysen íllede al dedi zaten yarin birgün hamile kalirsin dedi bende sanki kalacakmisim gibi salak gibi aldim ne oldu Rabbim bana gösterdi tam 5 yil oldu ve ben o hamileligi giyemedim
bana ugursuzluk getirdi diye ablama verdim o giydi hamile kalinca ve halen onun acisi var icimde.Rabbim insallah sanada enkisa zamanda nasip eder sana ve bizlere.
slm edanurcum ben defa daha okudum6 oldu
ve umutsuzun 7 olmustu,ama listede 6 yaziyor.
yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum,daha sonra detayli bir sekilde daha fazla yazicagim,simdi malesef zamanim yok:-(
canım benim amin diyorum hepimiz için.ne kadar uğraşsakta Rabbim ol demeden olmuyor.belki olmamasındada vardır bir hayır ama gönül istiyor işte.uğursuzluk değilde her kadın gibi bizde evlenip çocuklarımız olacak diye düşünmüştük.böyle olacağına ihtimal vermemiştim ben kendi adıma.ama yaşayınca anlıyormuş insan.eldende birşey gelmiyor dua etmekten başka...
selam kizlar nasilsiniz yine yoksunuz
ha gayret listenin bitmesine az kaldi bende insallah cuma günü okumaya basliyacam adetim cumaya ancak biter
bnmde olumsuz sonuçlarım oldu 2. tüp bebek denemeyi düşünüorum fakat dr uma olan güwenim azaldı çok ümit wermişti ama kısmet olmadı ((kardeslerim ne olur ALLAHa siginin. yasadiklarinizin hepsini fazlasiyla yasadim/ akrabalar evlenir evlenmez hemen cocuk sahibi oldular' biz 7 yillik evliyiz. insanlarin yari acimali yari alayli sozlerine en cok esim uzuluyo diyo kahroluyodum. cok iyi niyetli bi insan. cok agladim. cok uzuldum.
fakat madem cocuk cok guzel birseydi, rabbimin cocuk vermediyi insanlarin obur dunyada kazandiklarini dusundum. bu dunya imtihan dunyasi ise bizler bu imtihani coktan kazanmis olmaliydik. ve 4 uncu tup bebek tedavisine bu inancla girdim. olursa bu dunyada mukafatimi alacaktim' olmassada obur dunyada mukafatim guzel olacakti. her iki haldede kazanan ben olacaktim.
tedavim boyunca bu siteyi cok sevmeme ragmen hic girmedim, tedavi surecimi paylasmadim,paylasamadim uzulmekten yorulmustum. 4 cuydu artik bu.
bu da olmazsa sosyal hizmetlere cocuk icin basvuru yapacaktim, yasadigim sehri terkedecektim. ama hep aklimda su vardi, her iki haldede kazanan ben olacaktim. ve hamile kaldim guya doktor 3 ten sonra umitlenme demisti. ama inanin bu tedavi digerlerinden cok cok guzel gecti. embriyolar kaliteli ve coktu, ikisi nakledildi biri tuttu, 7 aylik hamileyim oglum geliyor ALLAHin izniyle. bu satirlari aglayarak yaziyorum. sizin icin her gun dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?