tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

slm edanurcum bitane daha okudum

merhaba kızlar...sonunda sınavlarım bitti çoooooooooookkkk şükür.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.umarım bu topikteyken bebeklerimiz bize gelir...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

41 MERYEM SURESi

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

merhaba kızlar...sonunda sınavlarım bitti çoooooooooookkkk şükür.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.umarım bu topikteyken bebeklerimiz bize gelir...

selam canim hadi hayirli olur insallah hersey istedigin gibi olur umarim.

canim sakin üzülme elbet herseyin bir nedeni vardir bunu biz bilemeyiz Rabbim insallah tez zamanda bu cabalarimizin mükafatini verir ben aslinda o asamaya bile gelmedim yani bir patik bile bugüne kadar almaya elim varmadi hep ugursuzluk dedim cünkü ben evlendigim ilk yilinda cok begendigim bir hamilelík gördüm ve aldim yanimda ablam vardi cok begendiysen íllede al dedi zaten yarin birgün hamile kalirsin dedi bende sanki kalacakmisim gibi salak gibi aldim ne oldu Rabbim bana gösterdi tam 5 yil oldu ve ben o hamileligi giyemedim
bana ugursuzluk getirdi diye ablama verdim o giydi hamile kalinca ve halen onun acisi var icimde.Rabbim insallah sanada enkisa zamanda nasip eder sana ve bizlere.

Allah hepimize nasip etsin.hoşbulduk canım.ben malesef hiç hamilelik yaşamadım.10 yıllık evliyim ve uğraşıp durdum yıllardır.ilaç tedavileri 3 şılama 2 tüp derken 10 yılım geçmiş.sadece çok yıprandığımı hissediyorum.istemeye bile korkuyorum.içim yanıyor çok çok.o patikleri tüp tedavisine başlarken aldım.eşim dediki alma olmazsa onlara bakıp üzülürsün dedi.bende atarım demiştim ama kıyamadım.olmayan olacağı belli olmayan bebeğimin kokusunu duydum onlarda.evet çok ağladım onları koklayarak ama kıyamadım işte...Rabbim hepimize versin diyorum.ona sığınmaktanda başka birşey gelmiyor elimizden.herkez evladını sever koklarken bizim boynumuzu büktürmesin inşallah.[/QUOTE]

Bende 10 yıllık evliyim canım bende 3 aşılama 6 tüp bebek geçirdim. Tüp bebeklerin 5 i tuttu ama kaybettim maalesef. Bezen bende diyorum acaba bu dünya da anne baba olmak yok mu kaderimizde bıraksam mı yoksa devam mı etsem? Bilemedim... Bende tedaviyi bıraktım kendiliğinden olur mu ki diye bekliyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ecrincim ve amiiinnn diyorum RAbbim bizimde boynumuzu bükük bırakmaması için.

canım benim amin diyorum hepimiz için.ne kadar uğraşsakta Rabbim ol demeden olmuyor.belki olmamasındada vardır bir hayır ama gönül istiyor işte.uğursuzluk değilde her kadın gibi bizde evlenip çocuklarımız olacak diye düşünmüştük.böyle olacağına ihtimal vermemiştim ben kendi adıma.ama yaşayınca anlıyormuş insan.eldende birşey gelmiyor dua etmekten başka...

Bende 10 yıllık evliyim canım bende 3 aşılama 6 tüp bebek geçirdim. Tüp bebeklerin 5 i tuttu ama kaybettim maalesef. Bezen bende diyorum acaba bu dünya da anne baba olmak yok mu kaderimizde bıraksam mı yoksa devam mı etsem? Bilemedim... Bende tedaviyi bıraktım kendiliğinden olur mu ki diye bekliyorum bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ecrincim ve amiiinnn diyorum RAbbim bizimde boynumuzu bükük bırakmaması için.[/QUOTE]

Sende çok uğraşmışsın canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.aynı düşünceleri bende paylaşıyorum devam edip etmemek adına.hangi cesaretle başlayacağımki diye düşünüyorum.bazen diyorum sonuna kadar git...ama bazende o gücü bulamıyorum.bende kendiliğinden olurmu acaba diyorum...evimin önünde çocuk parkı var ve balkondan onları seyrediyorum bazen.benim çocuğum olsaydı o oynarken ben ona bakacaktım balkonumdan öyle derdim.şimdi başka çocuklarda arıyorum ve onları seyrediyorum.ne gariptirki bebek mobilyaları üreten bir firmada çalışıyorum...

slm edanurcum ben defa daha okudum 6 oldu
ve umutsuzun 7 olmustu,ama listede 6 yaziyor.

yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum,daha sonra detayli bir sekilde daha fazla yazicagim,simdi malesef zamanim yok:-(

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

41 MERYEM SURESi

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]17
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]24
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

slm edanurcum ben defa daha okudum 6 oldu
ve umutsuzun 7 olmustu,ama listede 6 yaziyor.

yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum,daha sonra detayli bir sekilde daha fazla yazicagim,simdi malesef zamanim yok:-(

sagol canim uyardigin icin ben önceki sayfada 7yasmisim ama bu sayfada 6diye kalmis heralde yanlislik olmus ama dikkat etmen iyi oldu canim
ekledim Allah kabul etsin.

gerçekten ben de öyle olacagını düşünmüştüm her insan gibi bizim de evlenince bir süre sonra biz isteyince olur sanmıstım...bugün bir arkadaşın hamilelik haberini aldım korunmayı bıraktıkları ilk ay oldugu için saskın hastanenin bahçesinde kalakalmıs elindeki 5 hafta 4 günlğk pozitife...düşünebiliyor musunuz insanlar nelere sasırıyor?bilseler nasıl bir luksleri var? şikayet eden de vardı ilk aydan hemen oluverdi diye.ona da şahit oldum yani....Allahım bu insanlara akıl bize de bebek versin insallah... canım bu arada sen nasıl tahammül ediyorsun her gün hamile görmeye?çok zor kelimesi bile yetersiz kalıyor bu duruma

iyi aksamlar
baktim topik 3üncü sayfaya düsmüs bende birsey yazayimda tekrar ilk sayfada olsun dedim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli Edanurcum ben 1 tane daha okudum canım 8 oldu

iyi aksamlar kizlar

neeeeeeeeeereeelerrdesiniz

nasilsiniz? ikinci sayfaya düsmüsüz

ben bir tane daha okudum edanurcum 7 oldu

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

41 MERYEM SURESi

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]19
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]22
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

(amin)

selam kizlar nasilsiniz yine yoksunuz
ha gayret listenin bitmesine az kaldi bende insallah cuma günü okumaya basliyacam adetim cumaya ancak biter

merhba kızlarrrr...topiği açıp kaçmadım merak etmeyin:) tüp denemesinden sonra olan adetimin 22.günü de bugün saskınlıgı üzerimden atamıoyurm.drum normal diyor.İnsallah hersey yolundadır:)

bnmde olumsuz sonuçlarım oldu 2. tüp bebek denemeyi düşünüorum fakat dr uma olan güwenim azaldı çok ümit wermişti ama kısmet olmadı ((
inan senin adına çok sewindim rabbim sağlıkla kucana almayı da nasip etsin bende ağlayarak okudum yazını ama gerçekten çokk sewindim demekki herşeyin bi zamanı war )) kendine ii bak allah a emanet ol . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…