ben geldimmm...bu saatte kimse olmaz biliyorum ama yinede bi bakayım dedim.ben halaaaaa ders çalışıyorum. yazık bana huuhhh
canım ben çıkmıştım sen geldiğinde.zor ama iyi gidiyor.bunları atlattım mı birde 1-2 haziranda var sonra bitiyo bu yıl inşallah.sınavlarım bi geçsin yine okuyacam inşallah.biz henüz spermleri iyileştirmeye çalışıyoruz canım.iğne oluyor eşim.tahlil olunca sonuçları buraya yazacağım.1 haftadan fazla var iğnelerin bitmesine henüz.iyi geceler canimben varim )))
nasil gidiyor calismalar?????allah kabul etsin benim icin dua etmissin,sagol canim. seninde sinavlarin iyi gecer insallah.
sen ne durumdasin? tedavine nezaman baslicaksin?
tatli rüyalar hepinize,allah rahatlik versin
Ay anılarım depreşti nisacım bende yeni evliyken okuyodum eşim uyur ben gece sabaha kadar ders çalışırdımO günler de güzeldi bee
Bu arada cumanız mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Edanurcum ben 1 tane daha okudum toplam 6 oldu...
canım ben çıkmıştım sen geldiğinde.zor ama iyi gidiyor.bunları atlattım mı birde 1-2 haziranda var sonra bitiyo bu yıl inşallah.sınavlarım bi geçsin yine okuyacam inşallah.biz henüz spermleri iyileştirmeye çalışıyoruz canım.iğne oluyor eşim.tahlil olunca sonuçları buraya yazacağım.1 haftadan fazla var iğnelerin bitmesine henüz.
öylemi sen ne okudun canım.seninde cuman mübarek olsun canım.Allah kabul etsin inşallah...
slm kizlar
nasilsiniz?cumaniz mübarek olsun.
umutssuz süpersin 6 olmus
edanur dün gece icin özür dilerim felaket uykum vardi:-(
israrla msneni isteyeni taniyormusun?bendende istedi!!!!biraz tuafmiga gitti bence dikkat et!!!!
nisa@sana iyi calismalar canim.
selam kizlar cumaniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin.
ben bugün son tüp bebekten sonra ilk defa normal adet oldumtabi soganin mucizesi dün tam 15inci günü tamamladim soganin bu sabah adet oldum buda soganin mucizesi oyüzden 4-5gün maalesef meryem suresini okuyamiyorum.insallah adetim bittikten sonra baslarim tekrar
Sende mi kırmızı kart yedin edanur :94: Ne zaman yaptırmıştın canım sen son tüp bebeğini?
Ben de bu yaşananları çok yakından bilenlerdenim. 3 defa tüp bebek denedik ve sonuç negatif. evet haklısınız artık çocuk yapın diyenlere bizim çocuğumuz olmuyor, 7 yıldır niye çocuk yapmadığımız belli değil mi diye bağırmak istiyorum. Hamile arkadaşlarım, doğum yapanlar durumumuzu bildiği halde ballandıra ballandıra anlattıkça içim öyle acıyor ki insanların düşüncesizliğine hayret ediyorum. toplam 9 bebeğin gidişini yaşadım ve çocukları hasta olunca ah vah yapanlar 9 bebeği birden kaybeden beni ve eşimi hiç düşünmüyor. Bir arkadaşım hamile kalınca demişti ki: sigara içememek çok zor olacak. Bende: Senin yerinde olmak için bırak sigarayı sahip olduğum herşeyi vermeye razıyım demiştim tamam anladım demişti. İnsanlar düşüncesiz mi kafaları mı çalışmıyor bilemedim. 7 yıldır evli olan 35 yaşında bir kadın neden çocuk sahibi değildir bir düşünür demi. Bazen canımı acıtmak için kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor. Of söyleyecek çok şey var ama neyse. Sabrın sonu selamettir derler ama bilmiyorum sabrımın sonu neresi acaba.
Ben de bu yaşananları çok yakından bilenlerdenim. 3 defa tüp bebek denedik ve sonuç negatif. evet haklısınız artık çocuk yapın diyenlere bizim çocuğumuz olmuyor, 7 yıldır niye çocuk yapmadığımız belli değil mi diye bağırmak istiyorum. Hamile arkadaşlarım, doğum yapanlar durumumuzu bildiği halde ballandıra ballandıra anlattıkça içim öyle acıyor ki insanların düşüncesizliğine hayret ediyorum. toplam 9 bebeğin gidişini yaşadım ve çocukları hasta olunca ah vah yapanlar 9 bebeği birden kaybeden beni ve eşimi hiç düşünmüyor. Bir arkadaşım hamile kalınca demişti ki: sigara içememek çok zor olacak. Bende: Senin yerinde olmak için bırak sigarayı sahip olduğum herşeyi vermeye razıyım demiştim tamam anladım demişti. İnsanlar düşüncesiz mi kafaları mı çalışmıyor bilemedim. 7 yıldır evli olan 35 yaşında bir kadın neden çocuk sahibi değildir bir düşünür demi. Bazen canımı acıtmak için kasıtlı yapıyorlar gibi geliyor. Of söyleyecek çok şey var ama neyse. Sabrın sonu selamettir derler ama bilmiyorum sabrımın sonu neresi acaba.
en baştan yazdıklarınıza göz attım içim acıdı yine.uzun zamandır düşünmek istemediğim beni acıtan; hasretlerin, özlemlerin ,en güzeli olan çocuk özlemimi hatırladım.10 yıllık mücadelemde beynim pes etmişken yüreğim hep olacak ümidiyle çarptı durdu.her hamile haberinde zorla gülen yüzüm yanlız kaldığımda gözyaşı oldu.son tüp denememde aldığım bir çift meleğimin patiği...çekmecede öylece durakaldı.zaman zaman çıkartıp kokladığım, sanki bebeğimin kokusunu ciğerlerime çeker dururum.onlarla uyurum bazen,hayal ederim kucağımda diye.ama uzun zamandır hep kaçtım üzülmemek için.en yakınlarınların bile anlamaz içindeki fırtınaları.'amaaaan boşver olunca ne oluyor. bak bize biz uğraşıp duruyoruz' derler.derler de hemen arkasından anlatmaya başlarlar çocuklarını...anneler gününü sevmem ben.bütün acılarımı özlemlerimi yüzüme vurur.elerim..yüreğim.. kollarım boş bomboş minik ellerde bahçeden koparılmış bir tane çiçeğin hasretiyle yanarken;etrafımdakiler inadına anlatır...bizi bizden başka kimse anlamaz.bunları yaşayan bilir ancak.benim içim çooook yanıyor çok.çok istedim çok bekledim bebişimi ama gelmedi...artık istemeye korkuyorum üzülmekten yoruldum çünkü...annem diyen olmayacakmış gibi.hakkım yokmuş gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?