tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:nazar:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]mavielle
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negatif

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]birihtimal
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD="align: left"]sebepsiz infertilitesi[/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama Medi Kent
2.Tüp Bebek Beylik düzün Medicana

[/TD]
[TD="align: left"]6.Negatif
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[/TD]
[TD]5.Positif
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]narsude
2yillik Evli

[/TD]
[TD]25
[/TD]
[/TD]
[TD="align: left"]1-2-3.Gazi Eurofertil
4.Fertijin

[/TD]
[TD="align: left"]4.Nagatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH:nazar:

[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
5yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya KWZ Wetzlar
2.AlmanyaKWZDarmstadt
[/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Kürlerlen deniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34 4yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[/TD]
[TD="align: left"]1-2. Umut Tüp Bebek
3.Florance N.

[/TD]
[/TD]
[TD="align: left"]
hic olmadi
[/TD]
[TD]Kaan Aydosta Esi sperm tedavisi göryor
[/TD]
[/TR]
[TR]
12yillik Evli

[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]sebebsiz infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]6.Bursa Pembemavi
[/TD]
[TD="align: left"]5.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"]3 Gebelik
1 Kimyasal
1 Negatif

[/TD]
[TD]Transferi gerceklesti 31.03.2012
test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
4yillik Evli
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,
endometriose,
kan pihtilasmasi

[/TD]
[TD="align: left"]3.Almanya Tüp Bebek
[/TD]
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]Nisanda
Co Cultur
Mayista Brüksel Tüp Bebek

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii 7yillik Evli
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD="align: left"]4.Asilama Medi Kent
2.Tüp Bebek Beylik düzün Medicana

[/TD]
[/TD]
[TD]
1.Dondurulmus Düsük
[/TD]
[TD]Beylik düzün medicana tedaviyi birakti
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz 10yillik Evli
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD="align: left"]kadin infertilitesi
[/TD]
[TD="align: left"]3.Asilama
6.Tüp bebek

[/TD]
[/TD]
[TD]5.Positif
[/TD]
[TD]kürlerlen devam ediyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]narsude
2yillik Evli

[/TD]
[TD]25
[/TD]
[/TD]
[TD="align: left"]1-2-3.Gazi Eurofertil
4.Fertijin

[/TD]
[TD="align: left"]4.Nagatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

kizlar ben iki hafta önce ilk yaptigin tüp bebek merkezine gitmistim bana kan pihtilasmasi icin genetik test yaptilar cok sükür onlardada sorun yokmus aslinda ben diyordum belki sebep budurda tekrar baslarim diye ama sükür diyorum yine birsey cikmadi yani hic bir problem yok doktor arapti bana sen daha iyi bilirsin bu isler Allaha kalmis dedi cünkü herseyin gayet iyi tüp bebek esnasinda bana eger yapmak istiyorsan sana bu sefer PGT yöntamini kullanacagiz almancasi ise PKD yöntemi yani embiryolar olustuktan sonra genetik test yapiyorlar embiryolara en sagliklisini transfer ediyorlar bana dedigi su bazen embiryo cok kaliteli görünsede bu teste sagliksiz oldugu görünüyormus o yüzdende tutunamiyormus cok hastam var dedi senin gibi hersey cok iyi genetik sorun yok ama embiryolari genetik test yapinca sorun cika biliyormus ve bunlan gebelik sansini daha yüksek oluyormus bakalim kismet ve maalesef bunu ücreti ekstraymis bu testin fiyati 1200euro tüp bebekten haric ve devlet ödemiyormus.ben daha hazir degilim belki Ramazandan sonra Rabbim kismet ederse tekrar baslariz bu yöntemlen herseyin hayirlisi.

slm edanur:3:

kan sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim.PGT olayina gelince bir sey söyleyemem hic bilgim yok sadece ordan burdan duydum,ama doktorun uygun görüyorsa yap bence.
senin tedavilerini sigorta 50% karsiliyor degilmi?eger daha iyi sonuc alinacaksa 1200 euro da gözden cikar bence.
belkide büyük bir mucize olurda ramazana kadar hamile kalirsin,INSAAAAAALLLLLAAAAAHHHHH

kızlar bende 4. negatıf aldımmmmmmmmmmmmmmmmm olmayınca olmuyor işteee benımkı hiç tutmadı benim gıbı olan varmı gecmıs cok uzun okuyamadımdaaaaaaaa:53::53:

slm narsude:3:

aramiza hosgeldin:3:

cookkkk üzüldüm,ama iste insanin ellinden hic bir sey gelmiyor malesef,agliyoruz,sizliyoruz sonrada susup sadece dua etmekten baska bir sey yapamiyoruz.

hepimiz burada ayni seyleri yasadik,malesef.
bende üc kere almanyada negatif sonuc aldim,simdi trde deniyecegim,allah kismet ederse.

slm narsude:3:

aramiza hosgeldin:3:

cookkkk üzüldüm,ama iste insanin ellinden hic bir sey gelmiyor malesef,agliyoruz,sizliyoruz sonrada susup sadece dua etmekten baska bir sey yapamiyoruz.

hepimiz burada ayni seyleri yasadik,malesef.
bende üc kere almanyada negatif sonuc aldim,simdi trde deniyecegim,allah kismet ederse.

saol tatlım hosbuldukkk ya merak etııgım bıse var hiç tutmuyoya.. acaba hiçmi tutmayacak?mesela sorunlarımız aynı hiç tutmamışşş acaba bu hastalıktamı böle oluyo anlamadımkı:43::43:

saol tatlım hosbuldukkk ya merak etııgım bıse var hiç tutmuyoya.. acaba hiçmi tutmayacak?mesela sorunlarımız aynı hiç tutmamışşş acaba bu hastalıktamı böle oluyo anlamadımkı:43::43:[/QUOTE

canim sende imsi mi icsi yapildi? sperm sayisi cokmu az?morfoloji nasil?
olmuyacak diye birsey yok canim ama sabir gerekiyor iste.normal yönden hamile kalan bayanlarda bile bazen 1 yil sürüyor.yani düsün 11 ay boyunca tutmuyor 12 ay tutuyor diye düsünmelisin.doktorlar 3 kere tutmadiktan sonra biraz daha fazla arastiriyorlar.
sende hersey normalmi?yani kan tahlilleri,ana rahmin,hitereskopi yapildimi?

canim üzülme,bir daha nezaman baslicaksin?

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

:emir_bebek:KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ :emir_bebek:

:nazar:41 MERYEM SURESi
OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[TD="align: left"]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]nisa 34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]abadii
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]umutsuzz
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]OKUNAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]KALAN TOPLAM
SAYISI

[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ

Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).
Anlamı: Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.

"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (Meryem/5,6)
( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

slm edanur:3:

kan sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim.PGT olayina gelince bir sey söyleyemem hic bilgim yok sadece ordan burdan duydum,ama doktorun uygun görüyorsa yap bence.
senin tedavilerini sigorta 50% karsiliyor degilmi?eger daha iyi sonuc alinacaksa 1200 euro da gözden cikar bence.
belkide büyük bir mucize olurda ramazana kadar hamile kalirsin,INSAAAAAALLLLLAAAAAHHHHH

amin canim innnnnssssaaaaaaaalllllllaaaaaaahhhhh diyorum keske öyle bir mucize olsa.
evet canim %50sini sigorta karsiliyor zaten para hic bir zaman umrumda olmadi bilsem olacagini servet öderim o yüzden bukez heralde yaparsam tüp bebek bu yöntemide kullanacam ellimden gelen herseyi yapacam bakalim kismet artik.

Kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar :3: edanurcum ben 1 tane daha okudum 9 oldu canım...

gecmis olsun canim hic haber vermedin bize transferin oldugundan haberimiz yoktu Rabbim sana sabir versin hic üzülme tabi demek kolay degilmi bende cok üzülmüstüm 1ay önce ama inan bu sefer daha iyi anladimki herseyde vardir bir hayir.
benimde 2inci denememde kanamam 12gün sürmüstü 2011kasimda yaptigim tüp bebekte o zaman ne demistim biliyormusun hic birinde bukadar kanamam olmamisti ve hissediyordum onlar tutunmustu ama 6inci günü cok siddetli bir agri cektim ve 12.gün test yaptigimda negatifti inan o zaman bunlar tutunmustu sonra ´beni birakdilar dedim aynen öylede oldu kendimce öyle düsündüm cünkü kanamam ilk defa 12gün sürdü.

ne 12 si ne 22 si canım yaa benim son düşüğüm 6 haftalıktı ve tam 76 gün sürdü kanamam... Sürekli kan alındı b-hcg düşüşünü görmek için ve sonuçta bebekten doku kaldığı için hormon düşmedi, hormon düşmeyince kanama kesilmedi. En son olarak kürtaja almak istemedi dr.um iğne verdi eğer hala düşmezse kürtaj dedi ama çok şükür o iğnenin üzerine düştü.

kizlar ben iki hafta önce ilk yaptigin tüp bebek merkezine gitmistim bana kan pihtilasmasi icin genetik test yaptilar cok sükür onlardada sorun yokmus aslinda ben diyordum belki sebep budurda tekrar baslarim diye ama sükür diyorum yine birsey cikmadi yani hic bir problem yok doktor arapti bana sen daha iyi bilirsin bu isler Allaha kalmis dedi cünkü herseyin gayet iyi tüp bebek esnasinda bana eger yapmak istiyorsan sana bu sefer PGT yöntamini kullanacagiz almancasi ise PKD yöntemi yani embiryolar olustuktan sonra genetik test yapiyorlar embiryolara en sagliklisini transfer ediyorlar bana dedigi su bazen embiryo cok kaliteli görünsede bu teste sagliksiz oldugu görünüyormus o yüzdende tutunamiyormus cok hastam var dedi senin gibi hersey cok iyi genetik sorun yok ama embiryolari genetik test yapinca sorun cika biliyormus ve bunlan gebelik sansini daha yüksek oluyormus bakalim kismet ve maalesef bunu ücreti ekstraymis bu testin fiyati 1200euro tüp bebekten haric ve devlet ödemiyormus.ben daha hazir degilim belki Ramazandan sonra Rabbim kismet ederse tekrar baslariz bu yöntemlen herseyin hayirlisi.

Canım bence de yaptır bana hiç böyle bişey söylemediler eğer sunsalardı kabul ederdim kesin ama inşallah gerek kalmadan normal yolla gelir mucizen...

edanur canim bir tane daha okudum

umutssuz nerdesin?kac gündür yoksun?merak ettim

Burdayım canım burdaaaa :3: Giremedim bikaç gün evet haklısın :26:

Kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli? Aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz kızlar :3: edanurcum ben 1 tane daha okudum 9 oldu canım...

ne 12 si ne 22 si canım yaa benim son düşüğüm 6 haftalıktı ve tam 76 gün sürdü kanamam... Sürekli kan alındı b-hcg düşüşünü görmek için ve sonuçta bebekten doku kaldığı için hormon düşmedi, hormon düşmeyince kanama kesilmedi. En son olarak kürtaja almak istemedi dr.um iğne verdi eğer hala düşmezse kürtaj dedi ama çok şükür o iğnenin üzerine düştü.

Canım bence de yaptır bana hiç böyle bişey söylemediler eğer sunsalardı kabul ederdim kesin ama inşallah gerek kalmadan normal yolla gelir mucizen...

Burdayım canım burdaaaa :3: Giremedim bikaç gün evet haklısın :26:

canim transferinmi oldu? benim haberim yok,kacirdimmi? kafam karisti.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

( bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)

(amin)

Son düzenleme:

ekledim canim allah kabul etsin

ooo bayaga bi kanaman olmus canim neyse gecti gitti Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder sana tekrar.

amin canim insallah keske öyle bir mucize olsa .
bende busefer eger yaparsam gerci suanda düsünmüyorum kürlerlen devam ediyoruz ama kismetse sene sonunda tekrar yapariz ve kesinlikle bu yöntemi kullanacam hersey deneyecegiz bakalim artik.

Son düzenleme:
canim transferinmi oldu? benim haberim yok,kacirdimmi? kafam karisti.

yok canım en son geçen sene yaptık?

ekledim canim allah kabul etsin

ooo bayaga bi kanaman olmus canim neyse gecti gitti Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder sana tekrar.

amin canim insallah keske öyle bir mucize olsa .
bende busefer eger yaparsam gerci suanda düsünmüyorum kürlerlen devam ediyoruz ama kismetse sene sonunda tekrar yapariz ve kesinlikle bu yöntemi kullanacam hersey deneyecegiz bakalim artik.

Amiinnn canım inşallah Rabbim hepimize de en kısa zamanda nasip etsin :49:

gerçekten ben de öyle olacagını düşünmüştüm her insan gibi bizim de evlenince bir süre sonra biz isteyince olur sanmıstım...:(bugün bir arkadaşın hamilelik haberini aldım korunmayı bıraktıkları ilk ay oldugu için saskın hastanenin bahçesinde kalakalmıs elindeki 5 hafta 4 günlğk pozitife...düşünebiliyor musunuz insanlar nelere sasırıyor?bilseler nasıl bir luksleri var? şikayet eden de vardı ilk aydan hemen oluverdi diye.ona da şahit oldum yani....Allahım bu insanlara akıl bize de bebek versin insallah... canım bu arada sen nasıl tahammül ediyorsun her gün hamile görmeye?çok zor kelimesi bile yetersiz kalıyor bu duruma

tabiki çok zor oluyor canım.ben onlara mucize diyerek bakıyorum.benim hayattaki en büyük hayalimi gerçekleştirdikleri için onlara imrenerek bakıyorum.çoğu nekadar şanslı olduklarını bilmiyorlar,farkında değiller malesef.onlar için sıradan olağan gibi gelen hamilelik bizler için büyük hayalini kurarken bile heyecanlandırıyor.bizim içinde gerçekleşmesini diliyorum.dualarıma isteyen,evlat hasretiyle yanan herkezi ekliyorum.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

OKUNACAK KiSi-
birihtimal
[TR]
[/TD]
[TD]OKUNAN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]29
[/TD]
[/TR]
[TR]
SAYISI

[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

(amin)

selam canim nasilsin ya nerelerdesin hic girmiyorsun :10:

selam canim nasilsin ya nerelerdesin hic girmiyorsun :10:

slm canım çok şeler yaşadım vallaha birtürlü giremedim bugun fırsat buldum ama beni hiç berak etmemişsiniz çok bakamadım geçmişe ama ben küçük bi oparsyon geçirdim birden aniden çıktı giremedim kusura bakmayın siziçok özledim hergün aceba neyaptılar diye merak etim ginede kırıldım :19:beni merak etmemişsinizzzzzzz:19::20::19::20::41::41::41:

slm canım çok şeler yaşadım vallaha birtürlü giremedim bugun fırsat buldum ama beni hiç berak etmemişsiniz çok bakamadım geçmişe ama ben küçük bi oparsyon geçirdim birden aniden çıktı giremedim kusura bakmayın siziçok özledim hergün aceba neyaptılar diye merak etim ginede kırıldım :19:beni merak etmemişsinizzzzzzz:19::20::19::20::41::41::41:

canim gecmis olsun ne operasyonu?
ya canim kacirdin heralde hergün listedekilerine seslendik nerdesiniz diye hatta kizmistim liste yapalim dediniz yaptik dua listeside istediniz onuda yaptik ama ortada kimseler kalmadi biz 4kisiyiz suanda seni bugün görünce sevindim birazda sok oldum:53:nasil olduda girdi diye isin sakasi tabi sende istemeden gierememissin neyse bundan sonra bekliyoruz bizi yalniz birakma canim sende katil dualara.tamammi canim:8:

canim gecmis olsun ne operasyonu?
ya canim kacirdin heralde hergün listedekilerine seslendik nerdesiniz diye hatta kizmistim liste yapalim dediniz yaptik dua listeside istediniz onuda yaptik ama ortada kimseler kalmadi biz 4kisiyiz suanda seni bugün görünce sevindim birazda sok oldum:53:nasil olduda girdi diye isin sakasi tabi sende istemeden gierememissin neyse bundan sonra bekliyoruz bizi yalniz birakma canim sende katil dualara.tamammi canim:8:

aa kacırmışımdır tatlım yaaa apandis ameliyatı oldum aniden çıktı tam patlamasına ramak kalmıştı oturamadıgım için giremiyodum zaten istesemde başımda bii çovuş var hiç sormayın :1: kız deli ediyo beni annem izin vermiyo bilgisarayın yanına yaklaştırmıyo aaaa çıldırdım bugün dışarı alış verişe gitide girdim ama agrım var oturamıyorum birazdan çıkcam duvayı gördüm canım şimdi olmasada iyleşin ce emin olun katılıcam hepinizden allah razı olsun rabim evlat diye acılan bütün elleri boş cevirmesin özledim sizi yaaa:16::16::16::16:

Back
X