tekrar tekrar aynı hüsranı yaşayanlara sesleniyorum...

zor cnm hemde çok zor ama sınavım bu ve ben bu sınavı başarıyla geçicem inşallah.

Sen bugünlere gelerek, Allahtan ümidini kesmeyerek,isyan etmeyerek, herdefasında umutla sabırla inatla deneyerek zaten sınavını vermişsin.Takdir Yüce Yaradanın elbette, inşallah güzel yazılar yazar hepimize.
İnşallahhh seneye bugün bu yazıları kucağımızda bebeklerimizle okuruz.

aminnnnnn cnm inşallah ................

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakim.
bence bu topige bir liste yapalim cok güzel olur bence insallah burasi bize ugurlu gelir
iyi fikir canım.bende düşünmüştüm aslında zaman ilerlesin diye bekliyordum.
başlarlar canım bi başlayınca da susmak bilmiyolar.evlatlık mevzuu çok karışık canım onu aldığında analı babalı yetim olduğunu unutmayıp ona göre muamele etmen gerek.mechuliyeti çok büyük.ayrıca senin isteğin yetmez eşinde en az senin kadar istemeli bunu.ben kendi adıma birgün umudum kalmazsa düşünüyorum ama henüz erken.
oh agzina saglik valla iyi demissin canim keske bende senin gibi diye bilsem bana sorunca yüzümün rengi degisiyor aglama durumuna geliyor
ağlama kız niye ağlıyorsun ki Rabbimin bize çizdiğini yaşıyoruz.konuş canım söyle geri çekildikçe daha çok eziyorlar insanı.
İnşallah ilk seferinde alırsın bebeğini kucağına canım... aminnn....
çok haklısın canım benim.söylememek en faydalısı zatenbizim çektiğimiz sıkıntı bize yetiyor.tuza bibere gerek yok.

canım ben seni hikayeni en baştan beri biliyorum.yanı o ilk kısmı ilk yazdığında da okumuştum.seni bırakıp giden meleklerin cennete girmene vesile olacaklar inşallah...ve inşallah karnındakini kucağında görürsün bu kez.Rabbim hepimize nasip etsin....

amin cnm inşallahhhhh

aramıza hoş geldin canım rabm sabır versin çok şey yaşamışsın okurken öyle oldum anatamam ama rabim budefa yüzünü güldürsün cenlet kokulu yavrunu kucana allırsı inşallah senin için ve bizim bu yaşadıklarımızı yaşayan tüm arkadaşlarım için duva edicem allah yar ve yardımcın olsun tatlım

offffff offffff kızlar çok kötü oldum okuyunca yaa rabim yardımcımız olsun ogünleri yaşamak çok kötü yaaa yazamıyorum bile çok etkilendim kusura bakmayın

offffff offffff kızlar çok kötü oldum okuyunca yaa rabim yardımcımız olsun ogünleri yaşamak çok kötü yaaa yazamıyorum bile çok etkilendim kusura bakmayın

amacım sizi üzmek deil cnm sadece umudunuzu yitirmeyin diye paylaştım

amacım sizi üzmek deil cnm sadece umudunuzu yitirmeyin diye paylaştım

offf yaa neden yaaa neden biz bunları yaşıyoruz oysaki istedimiz sadece bi evlat çokmu şey istiyoruz mahallemizde bikadın var tam benim dayremin karşısında evi camı acınca direk onu görüyorum 11 yıl coçugu olmamaış 2sene önce oldu şimdi kadın öyleki sanki küçük dagları o yaratmış kızını cama çıkarıyo saatlerce evime bakıyolar balkona cıkıyo çocuga annecigim diye bagrıtıyo ben gördügü zama bi bakışıvar varya oanda kadına catasım geliyo ulan sende yaşamışsın ne oldugunu biliyosun bune kadınlara sorarmış beni onun çocugu olmuyonu ahhh yazık ee doktora ditmiyomu dermiş varya sanki kendi yaşamanış kafayı yiycem gitmek kacmak istiyorum kimsenin bilmedigi tanımadı biyere yada allahım alcanım alda kurtulayım diyorum biliyorum günaha gibiyorum ama rabimden afdiliyorum isyan deyilbu senki bana şah damarımdan daha yakınsın senki beni benden iyi bilirsin sana yalvarıyorum senden diliyorum bana güç kuvet ver sana sıgınıyorum

aahhh ahh bilmezmiyim aynuı şeyleri çok yaşadım eşimin ailesi sülalesi herkezden laf duydum ama rabbime havale ettim herkezi bu günlerimizi ilerde asla unutmayalım bizim yaşadıklarımızı yaşayanlara hep destek olalım bunlar bize ders olsun sende üzme canını kişi kendine yakışanı yaparmış o komşun aldığı dersten hiçbir şey kazanmamış yazık.....

ahh canım ya bunun acısını bilen böyle yapıyorsa bilmeyen ne yapmaz ki insanları anlamıyorum.ne oldum dememek lazım veren allah almayı da bilir.benim eşim çok sabırlıdır her konuda bi kez amca oğlu bizimle dalga geçti biz çocuğumuz olmuyor demediğimiz halde canımızı yakacak bir laf söylemiş arkamızdan.eşimin duyunca gözleri doldu öyle canı yandı ki.Rabbim evladından çıkarsın dedi o dönemde de karısı 2. bebeğine hamile idi.2 gün sonra düşük yaptığını duyduk.eşim öyle dediği için mi oldu bilinmez.böyle olmasını da istemezdim ama Allah isterse verdiğini de geri alıyor.insanların bunu bilmesi lazım.dersen ki amcaoğlu sert konuşmayı dalga geçmeyi bıraktı mı? tabi ki hayır!!! Rabbim ıkaz ediyor ama anlayana....

aynen öyle caım bu şekide çok örnek var etrafımda annemin yaşadıgı şehirde benimle aynı hafta evlenen komşu coçugu vardı onlarında olmuyoru 5sene sonra oldu abam öyle küfrederdiki din kitap kalmaz büz giderdi kadın adet olurken 2 kalmış adam kadını döverken içinde ölmüş 7 aylık adam gime anlamadı içiki içiyor devamlı kadını dövüyor bide mahalede huzursuzluk yapıyordu derken kadımım 3 evladı oldu gecen sene bende tüp bebegimi yaptırdıgımda gitmiştim balkonda oturuyoduk kadın bagırmaya başladı bbaktık çocuk uyurken ölmüş çok agladım ama gine aynı adam allahım 2 yavrusunu aldı ikaz ediyo ama herif anamıyo

en iyisini Rabbim bilir...bak ne soracağım yaa...lazer epilasyon yumurtalıklara zarar veriyor diye bi söylenti var.bende yaptırmak istiyorum şu aralar doktora sorma gibi bi imkanımda yok.senin bir birgin var mı canım...

yada kızlar sizlerin..

ben yaptırdım cnm ama ilaçlar tekrar çıkmasına sebep oldu ( doktoruma danışarak yaptırmıştım etkisi yokmuş yumurtalıklara..

Bu nasıl bir hikaye böyle. okurken ağladım. allahım sabır versin . inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ve kucağına almak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…