- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstelik söylediğine göre tıp öğrencisi.Ben de orada yazan yaş doğruysa, tuvalet terliğimi aldım geliyorum diyecektim.
Geç kaldın evet.
Hemen karşına ilk çıkan adama evet de, ilk haftadan da naaap et hamile kal.
24? Yirmi dört
Gencecik yaşındasın, şu zamanın kıymetini bilsen de yaşının guzelliklerini yaşasan, hayatının odak noktasına evlilik, çocuk koymasan? Hı?
2 yıllık ilişkimden yeni ayrıldım
benim hayalim aile kurmaktı şuan ortada kaldım bildiğiniz
bir daha sevebilir miyim aile kurabilir miyim
şuan evli olmak için neler vermezdim çocuklarımın olması için neler vermezdim
Ben 7 senelik ilişkimden 8 aylık evliliğimden ayrılıyorum sizin yerinizde olmak için çooook şey verirdim, daha sadece 2 yıl olmuş olmasını, evliliğin bir travmaya dönüşmemiş olmasını...2 yıllık ilişkimden yeni ayrıldım
benim hayalim aile kurmaktı şuan ortada kaldım bildiğiniz
bir daha sevebilir miyim aile kurabilir miyim
şuan evli olmak için neler vermezdim çocuklarımın olması için neler vermezdim
sizin adınıza çok sevindim13 yıllık ilişkim bitti. Ihanetle hem de. Ilk 2 ay korkunç günler geçirdim . Boşandık falan. 6 ay geçti ve sanırım aşık oldum ben. Çok heyecanliyim. Geceleri uyuyamiyorumm sabah cok erken uyaniyorum. Içim kıpır kıpır
Zaten mantıklı düşününce bu kişiyle evliliğimden asla mutlu olmayacağımı anlıyordum.Ben 7 senelik ilişkimden 8 aylık evliliğimden ayrılıyorum sizin yerinizde olmak için çooook şey verirdim, daha sadece 2 yıl olmuş olmasını, evliliğin bir travmaya dönüşmemiş olmasını...