Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Nerelerdesiniz çokmerak ettık sizi umarım ıyısındır herşey yolundadır

benimde bugün aklımdan geçmişti kızlar esen arkadaşımız.inş.evlatlarıyla beraber bir ömür mutlulukla yaşar.

bu başlığı arayana kadar yoruldum.aşşağılara ,kaçıncı sayfalara düşmüş.

hala güzel haberle bekliyoruz....

...........................................................................................................

konu kapanmıştı yazamadım bende...dua okumuştuk hatırlarsanız..neyse dini konulara girmeyelim tekrar..ben üzerime düşeni okudum onu söylemek istedim..inş herkes tamamlayabilmiştir..allah kabul etsin

konunuzu okuyunca tuylerım dıken dıken gozlerım dolu dolu oldu...Iyı oldugunuzu bilmek ne kadar guzel..

.....................................................................

melitta nerdesin canım yazdığım mesajlar görünmüyormu acil cevap bekliyorum.. panik bölümüne yazmam biraz alakasız oldu sanırım bir derdim var köşesine yazıcam bundan sonra

konuyu sondan başa baştan sona bütün yorumları tek tek okudum... yüce rabbim size uzun uzun ömürler versin, taşıyamayacağımız yükler vermesin omuzlarımıza... size çok dua edicem yavrucaklarınızın da sizinde yüzünüz güler inşallah ...

esen inşallah iyisindir.hiç mi internete e girmiyorsun ?

bizi habersiz bırakma lütfen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…