Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Nasıl mutlular,gözlerini görmeniz lazım.O kadarda büyümüşler görmeyeli son okul hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu sıralar bir sürü ciciler aldık.Birde cin gibiler maşalah "anne hani tatil resimleriniz yok mu hiç" diye soruyorlardı,benim bile aklıma gelmemişti bu kısım.

oy yerim o kuzularııı.hep gülsünn gözlerii hayatları boyunca inşallahh.şanslı çocuklar onlar, aslanın midesindeki ekmeği alabilecek kadar güçlü anneleri var :) okul çağındalar demek şimdi ayrı heyecanları var unuturlar ablacım ya sen bulursun yolunu .şimdikilerde maşallah pek bir akıllı insan sordukları sorulara nasıl cevap vereceğini şaşırıyor :26:

Aynen canım bazen öyle şeyler söylüyorlar ki kendimi karşılarında ağlamamak için zor tutuyorum.Biz büyük insanların dillendirmeye cesaret edemediğimiz şeyleri onlar korkusuzca söylüyorlar işte.

Öncelikle hosgeldiniz
Ne zaman buraya baksam ilk aklıma siz geliyordunuz
Sizi tekrar aramızda görmek çok güzel
Orda yaşadıklarınızı merak etmekle birlikte nezaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman paylaşmanızı isterim
Kendinizi yaşadıklarınızı paylaşmak için sıkıntıya sokmayın
Allah sizicocuklariniza ve sevdiklerinize bagislasin..

Hoşbuldum ve çok teşekkür ediyorum en içten.

HOsgeldin canim sanki yenilenmissin gbi hissettim...insallah iyisindir...
Anilarini ve guzel haberlerini beklicem....

Aynen canım bazen öyle şeyler söylüyorlar ki kendimi karşılarında ağlamamak için zor tutuyorum.Biz büyük insanların dillendirmeye cesaret edemediğimiz şeyleri onlar korkusuzca söylüyorlar işte.

yok ablam ağlama ,artık gül ,sen benden iyi bilirsin her şeyi anlıyor hissediyorlar.hem isimleri üzerlerinde çocuk onlar bıraklımda dilediklerini söylesinler,nasılsa büyyünce susucaklar ,o küçük yaşlarındaki kocaman cesaretleriyle bıraklım özgürce konuşsunlar :)) kuzu onlar kuzu

HOsgeldin canim sanki yenilenmissin gbi hissettim...insallah iyisindir...
Anilarini ve guzel haberlerini beklicem....

Yenilendim,tazelendim,herkesten arındım canım hastalığımı şuanda tam bilmiyorum ama bana çok iyi geldi bu.
Bende anlatmayı çok istiyorum bi yerden başlayayım diyorum ama nerden bilemedim =)

Aynen canım büyüdüklerinde ister istemez susmak zorunda kalacaklar ama ben böyle konuşmaları için gücüm yettiğince çabalamak istiyorum.

yeter RABBİMİN iziniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhh .bıcır bıcır konuşssun hiç susmasınlar ve sende hep konuştur hep konuşsunlar...

Canin sikildigi bi an olursa bos oldgun ne yapsam dedigin iste ozaman bize sayfa sayfa yzabilirsin
İnsallah cok iyisindir insallahhhh

Canin sikildigi bi an olursa bos oldgun ne yapsam dedigin iste ozaman bize sayfa sayfa yzabilirsin
İnsallah cok iyisindir insallahhhh

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım.Bundan sonra vaktim olacak baya pazartesinden itibaren özelliklede =) Buraya yazmak bile beni keyiflendiriyor.

Bu arada özel mesajları okuyorum ama cevap veremiyorum ne yazık ki.100 mesajı doldurmama az kalmış ama bu güzel =)

Bende aynen söylediklerin gibi düşünüyorum canım en azından bunu belirtmeyi istedim. Herşey gönlünce olur umarım hayatın boyunca.

RaABBİM gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eyler inşallah.öyle düşünmene çok sevindim ablacım zaten karşılığımı görmüşsün elhamdülillahh :) birde ikinci kahramanımız babamız vardı oda iyi inşallah ?

Güzel ve mücizeli haberlerinizi bekliyoruz :) yazışmalarınızdan bile sesinizi duyabiliyorum cıvıl cıvıl :)

Evet bu süreçte beni yalnız bırakmadı sağolsun o da iyi işleri çok aksadı işleriyle uğraşıyor bol bol.Benim hastalığımdan önce işlettiğim pastanemi kiraya vermiştik,artık devren bırakma kararı aldım,bu konuyuda onun omuzlarına bıraktım şimdilik =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…