Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Esen cim aklımızdasın hep,dualarımız seninle,

Daha güzel haberlerini de bekliyoruz.

Rabbim seni çocuklarına bağışlasın inşallah canım.

hoşgeldinizzz iyi haberlerle gelmenize öyle çok sevindim kiii inşallah her geçen gün çook daha iyi olacaksınız o mucizevi haberi de duyacağımızdan eminim

Bildirimi görünce heyecanla konuya girdim, hoş geldin Esen ablacım, tüm dualarımız hep seninle, bize mutlu bir haberle tekrar dönmen dileğiyle

daha iyi olduğunuzu öğrendiğime çok sevindim.
Allah acil şifalar versin

O kadar aradan sonra sizi görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Hep aklımızdaydınız,gün içinde aniden aklıma geliyordu o soru''acaba gitmiş midir?''
Hiçbir şeye körü körüne inanmam ama içimden,en derinlerimden hep gitmiş olmanızı diledim.
Ne çıkardı ki,ne kaybederdiniz?Aksine yaşayacağınız derin maneviyatı,dinginliği tahmin etmek güç değildi.
Nitekim de öyle olmuş,çok sevindim.
Bu tip konularda kimse yanlış yönlendirmez(en azından bile isteye yapmaz,yapamaz)
Sizi o dedelere yönlendiren teyzeden de Allah razı olsun.
Ben çok dinlemek isterim misafirliğiniz süresince geçen günlerinizi,özel olmayan anlatmak istediğiniz kısımları.
Fırsat buldukça,kendinizi iyi hissettikçe yazın lütfen.

Hoşgeldiniz inş daha güzel haberler vericeksiniz bize.
Allah acil şifalar versin dualarımız sizinle...

AMAN ALLAHIM KAC ZAMANDIR AKLIMIZ SIZDE KALDI VALLAHI KONUNUZU OKUMAYA BASLAYINCA GOZLERIM DOLDU SEVINCTEN COOOOOOOOOOOOOOOOOOK MERAK ETMISTIM SIZI OLUMLU GELISMELERIN OLUSMASI COK SEVINDIRICIUMARIM DAHA GUZEL HABERLERINIZI ALIRIZ

AMAN ALLAHIM KAC ZAMANDIR AKLIMIZ SIZDE KALDI VALLAHI KONUNUZU OKUMAYA BASLAYINCA GOZLERIM DOLDU SEVINCTEN COOOOOOOOOOOOOOOOOOK MERAK ETMISTIM SIZI OLUMLU GELISMELERIN OLUSMASI COK SEVINDIRICIUMARIM DAHA GUZEL HABERLERINIZI ALIRIZ

merakla bekliyorduk, çok sevindim tekrar yazmanıza.
inşallah tamamen iyileştiğinizi de okuruz burdan

Hoş geldiniz.
İnşallah kurtulursunuz bu dertten.
Allah acil şifalar versin.

Orada halvet tarzı bir şeyler mi yaptınız ?
Ben bunu merak ettim.
Çünkü Mevlana ve Şems de 40 gün manevi anlamda halvete girerlerdi.

senı tekrar gordugume cok sevındım inşallah tamamen ıyılestıgın haberınıde verırsın bıze en kısa zamanda

Bende bugün ablası ağrıda yaşayan bir arkadaşımı aradım,belki duymuştur diye,ama konuyu söyleyemedim,bir arkadaşın çocuğu olmuyoda o gitmek istiyo diye bişey salladım:)haber gelmeden sen geldin,iyikide geldin.sefalar getirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…