Konu başlığını görünce o kadar heyecanlandım o kadar sevindim ki anlatamam hergün girip konunuza bakıyor resmen yolunuzu gözlüyordum. Sanki kendi kanımdan, canımdan bi insanmışsınız gibi hep güzel haberlerinizi bekledim. hoşgeldiniz, umarım hayatınız bundan sonra tahmin ettiğinizden bile güzel geçer
iyi yönde ilerlemelerinizin olması çok güzel birşey.. dahada iyiye gideceğinize inanıyorum. Allah sizi yavrularınıza bağışlasın, tekrardan geçmiş olsun Esen Hanım..
ohhh be inanın sizi ailemin bir üyesi gibi bekledim ve merak ettim.hep hayırlı haberlerle gelesiniz diye dua ettim çok şükür geldiniz ve iyisinizinşallah bundan sonrada daha iyi olcaksınız .
Yaşadıklarınızı takip ediyordum... Sonunda gelmissiniz. Anladığım kadarıyla yenilenerek gelmissiniz. Sizin icin cok sevindim. Allah sizi ailenize bağışlasin insallah, yaptıklarınız cabalarınız sonuc bulsun...
bu haftaya dair aldığım en güzel haber sanırım sizinkl..
gerçekten çok ama çook sevindim.. o mucize haber ,kapıdan içeri girmeyi sabırsızlıkla bekliyor...
Dönmene cok sevindim.. Yazdığını görünce gözlerim doldu..
Herkes seni heyecanla ve merakla bekliyordu..
İnşallah daha guZel haberlerini alıcaz..
Hos geldin...
hoşgeldin...inşallah herşey çok çok güzel olur bundan sonra. hep dua ettik senin için...çoğumuz anneyiz, seninle hissediyoruz her şeyi..
zamanından çalmadan bize de ara ara haber vermeyi ihmal etme lütfen..
Hoşgeldiniz...
Tüylerim diken diken oldu yazdıklarınızı okurken. O kadar mutlu oldum ki.
Umarım herşey çok çoo...k daha güzel olur. Bende öykümü paylaştığımda ve sizin için gün sayan arkadaşları görünce ne kadar doğru bir yerde paylaşım yaptığımızı anladım.Tekrar bu kadar özletmeyin kendinizi. Sağlıklı günler...
[/COLORbenden büyük olduğunuzu düşünerek ablacım hoşgeldiniz diyeceğim
bende sabırsızlıkla sizi bekleyenlerdenim sizin ve çocuklarınız için dua edenlerdenim
her sabah ilk işim internete girip acaba gelmiş mi
acaba bir haber var mı diye bakıyorum
annem ve komşumuzla beraber sizi bekliyorduk
geldiğine ve kendini iyi hissetmene çok sevindim
inş. hastalığında gelmiş geçmiş olur
sağlıklı günler dilerim...