Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Hani uzun zamandir gormediginiz birini ansizin karsinizda gorunce kalbiniz carpar ya iste bu basligi gorunce oyle heyecanlandim.

Guzel haberinize cok sevindim. Insallah daha da guzel haberler alacagiz, inaniyorum.

Rabbim sizi evlatlariniza bagislasin...

Gelişmeleri merak etmekteyiz... Yazsanız da okusak...
Deneyimlerinizi dinlemek icin sabirsizlaniyoruz. :18:

Açtıgın diger konuları okudum. ALLAH seni çocuklarına bağışlasın. Uzun ömür versin sana. Çok sevindim iyiye gitmene.

sizi gerçekten çok merak ediyordum. iyi olmanıza çok sevindim. hoşgeldiniz.....

çok şükür tekrardan yazdığınıı görmek çok mutlu etti beni...

en kısa zamanda daha güzel haberlerle dönersiniz inş..

dualarımız sizlerle. Rabbim sizi yavrularınıza bağışlasın...

İsminizi yazıp da ara diye tıkladığım an hala nasıl ulaşabiliriz diye düşünüyordum..Konu başlığını görünce o kadar çok sevindim kii bende sizi çook merak edenlerdendim.
Rabbim bu 40 günlük emeklerinizin karşılığını inşallah size vericektir.Hoş geldiniz tekrardan tüm üyeler gibi benimde dualarım sizinlee Allah yar ve yardımcınız olsun...Sizi burda görmek yazdıklarınızı okumak beni hakikaten çook sevindirdi....

Allaha emanet olun..Dualarımız sizinleee

sizi tanımıyorum ama siteye girer girmez ilk baktığım konu sizinkiydi. iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim sizi çocuklarınıza ve eşinize bağışlasın inşallah müjdeli haberlerle dönersiniz tekrar

Sizi tekrar burada görmek çok güzel.
Daha da güzel haberlerinizi bekliyoruz inş.

döndüğünüze çok sevindim rabbim şifa versin ,inşallah dualarımızdasınız ,siz ve bütün hastalar tamamen iyleşmiş haberinizi alırız inşallah

İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz, her şey gönlünüzce olsun..

bende sizi merak edenlerdenim haber almak çok güzell çok sevindim.. Umarım daha güzel haberleri de nasip eder Allah

Selam, sizi deli gibi merak edenlerdenim bende. Sağ salim döndüğünüze çok sevindim. Çok merak ediyorum o 40 günde neler yaptınız biraz anlatın. Gerçekten gitmenizi çok istiyordum iyiki gitmişsiniz rabbim bu kadar duayı karşlıksız bırakmaz..

Hoşbuldum :)
Bende buraya gelmek için sabırsızlanıyordum ama tahmin edersiniz ki döndükten sonra biraz tempolu oldu günlerim anca gelebildim.
Çok teşekkür ediyorum..

inanin o kadar mutlu oldum ki, aramiza tekrar geldiginize... geleceginizi biliyordum bunu butun kalbimle hissetiyordum, genelde hislerim hic yanilmaz sizi daima burda görmek isteriz esencigim bizi habersiz birakma yeter...

kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun.....

Cok gecmis olsun
Allah yardimciniz olsun..
Umarim bize guzel haberlerle gelirsiniz.
Bu gece yatmadan once siz ve aileniz icin dua edicem..

Her sabah ilk işim sizin konunuza bakmaktı. son zamanlarda iyice bi telaş aldı hepimizi ama ben geleceğinizi biliyordum öyle hissettim çünkü. Gariptirki sanki çok tanıdığım yakınımmışsınız gibi anneme kardeşlerime eşime sizi ve umuda yolculuğunuzu anlattım hepsi ayrı ayrı dua etti. geçen hafta bile anneme daha gelmedi esin hanım diye dert yandım.

yer gök dua üstünedir. inanıyorum ki yüce rabbim sizi çocuklarınıza bağışlayacak.
Bide değinmeden edemeyeceğim sizde bu yürek , bu inanç böyle bir eş varken zaten direnmezseniz yanlış yapar ihanet edersiniz.
Kurban olduğum rabbim eşinizi hayat arkadaşsız , evlatlarınızı anasız , ananızı babanızıda evlatsız bırakmasın.çooooooook geçmiş oslun.
TEKRAR HOŞGELDİNİZ...........

esen hanım,
bende konunuzu merak ile ve dua ile takip edenlerdendim ..
bu konuyu görünce inanın çok heyecanlandım..
biran önce yaşadıklarınız öğrenmek isterim . ama şunuda biliyorum ki muhtemelen açıklayamayacağınız allah ile isizn aranızda kalması gereken özel anlarda yaşamışsınızdır.
işin hayrını nurunu güzelleğini bozmayacak şekilde özet gerçerseniz memnun oluruz.
ama 40 gündür ilaç kullanmadığınız halde rahatsızlığınız iyiye yönelik bir işaret verdiyse rabbim şifa kapılarını size açmış demektir.
tecrübelerinizi bekliyoruz..

Esen hanım bende merak içindeydim.
Sizden haber almak çok güzel.Çok çok güzel.

dönmüş olmanıza bende çok sevindim...
haberler çok iyi görünüyor
umarım her şey çok daha güzel ilerler...

hep sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…