Tekrardan sizlerle buluşmak,unutulmadığımı görmek ne güzel..

Üye bile değildim ilk konusunu ve sonraki 40 gün konusunu ilk okuduğumda.. İçime işlemişti.. üye olduktan sonra bulamamıştım bir türlü konuyu, şu anda bunu güncel görünce inanılmaz sevindim bir haber vardır diye, ama......

Güncel tutanlara teşekkürler, ben inanıyorum yeniden buraya girecek ve okuduğunda çok mutlu olacak.

keşke yönetim bir şekilde teline ulaşsada arasalar çok merak ediyoruz inş iyidir ama uzun süredir girmediğine göre kötü birşeyler oldu diye endişeleniyorum ALLAH yardımcısı olsun

ben de düşündüm bunu, telefon numarasına ulaşmak imkansız olabilir aslında.. mesela ben üye olurken numara falan vermedim istenilen bir şey değil herhalde. ama mail adresinden ulaşmayı deneyebilirler belki. hem mail atarak, hem belki sosyal medyada araştırma yaparak. soyismi yazıyorsa mail de, kesin ulaşılma yolu bulunur.

2,5 ay ortalıkta yoktum ama bi ümitle başlğı aradım belki girmiştir diye ama hiç girmemiş.nerlerdesin esen9

bende cok merak ediyorum hic yorum yapmamistim ama takip ediyordum bir ara basligi hatirlayamadim bugun gorunce hemen baktim iyi haberler vardir umuduyla insallah en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz

bende bugun konuyu görünce geldi sanmıştım..RAbbim inşallah onu eşi ve çocuklarına bağışlar..Bir an evvel gel esenn..

Ben de diğer konularını okudum ve çok merak ediyorum yönetim duymaz mı sesimizi :(

Arkadaşlar lütfen bu topiğe yazı yazmayın. Konu çok eski. Konuyu yeniden güncel görünce heyecanlanıyorum. Aklıma geliyor… dualarımız hep onunla umarım her şey yolundadır. Allah yanında olsun.. ama lütfen güncele taşımayalım.

esen hanımla ilk kez bugün tanıştım çok etkilendim :(
bende çok merak edenler arasındayım..
İNŞALLAHH RABBİM ÇOCUKLARINA BAĞIŞLAMIŞTIR :43::43:

uzun zamandır gelmiyordum buralara.. sonra bi bakayım dedim ve esen abladan aylardır haber olmadığını gördüm.. korktum... inşallah iyidir.. inşallah hepimizin içindeki korkular boşuna çıkar ve çok iyi haberler alırız esen abladan...

Ben de burda gorunce geri geldi sandim
Daha onceden de konusunu takip ediyordum uye olmasam da
Umarim iyi haberlerini aliriz

esen hanımdan haber alamamak beni kötü hissettirmeye başladı inşALLAH iyisinizdir
böyle merakla beklemeye alışamıyacağım ben abonelikten çıkarıyorum inşALLAH iyileştim diye konu açarak gelir

Back
X