- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı yerlere yazıyor ben ggörüyorum. hatta yenilerde kanserim diyen biri açmıştı ona yazmıştı.![]()
Hiç girmemesi kötü şeyler getiriyor akla.
Bilen birileri olsa...
Vefat demiş arkadaş ama nerde söylenmişti? :/
aynı kişi mi bilmiyorum ama sanki bu bayan vefat etmişti. geçen yılmıydı hatırlamıyorum bdv bir bayanla ilgili konu açılmıştı son durumu nedir diye , orada vefat ettiği söylenmişti hatta evini felan paylaşmış sanırım o konusunda da sonunda bu evin sahibi vefat etmiştir diye yazıyordu.
ama aynı bayan mı emin değilim...
aynı kişi mi bilmiyorum ama sanki bu bayan vefat etmişti. geçen yılmıydı hatırlamıyorum bdv bir bayanla ilgili konu açılmıştı son durumu nedir diye , orada vefat ettiği söylenmişti hatta evini felan paylaşmış sanırım o konusunda da sonunda bu evin sahibi vefat etmiştir diye yazıyordu.
ama aynı bayan mı emin değilim...
Esen9 geldi sandım..haber de yok umarım hayattadır sıhhattedir offEvini paylaşan elizzsa idi, Allah rahmet eylesin
![]()
Hayır arkadaşım bu kişi o bayan değil. Evinin resimlerini paylaşan, bir kızı olan ve çok genç yaşta vefat eden bayan elizsa idi. Nickini yanlış yazmış olabilirim buna benzer bir şeydi.
Esen hanım hakkında kimsenin bir bilgisi yok diye biliyorum.
ay öylemi özür dilerim karıştırdım ben o zaman tüh kötü oldum![]()
İnsanlık hali canım sen de haklısın![]()