- Konu Sahibi 82ayserm82
-
arkadaşlar bana yardım edinn.2 kez düşük yaptım,şuanda kan sulandırıcı aspirin kullanıyorum.2013 umarım hayırlı olsun bize...
inş canım bende 2 .defa düşük yaptı.14-23 haftalık bebeklerde 2013 bizim yılımız olsun Rabbim hayırlı evlatlar bize verir. Bu Cuma gÜNÜ (Muharrem Ayı) hürmetine Ya Rabbim! Kabul eyle evlat isteyen bağrı yanık bizleri evlat sahibi olmasını nasip eyle..Aminnnn
canım benimde ilki 7 haftalık,diğeri 1 aylık düştü canım umarım 2013 hayırlı uğurlu olmasını istiyorum.amin canım herkese tüm olmayanlara allahım...
insan düşük yapınca hemen hamile kalmak istiyor ruhen cok cöküyor
evet canım ben psikiyatr gittim ilk düşükte.hiç rahat değilim sürekli sıkıntı içindeyim kafaya çok takıyorum.ben hepten çöküğüm canımmmmü
Allah yardımcımız olsun bazen int. girip bu konuları konusmak cok iyi oluyor bazende hep aklında takıntılar oluyor yaşınız kaç sizin kaç yıllık evlisiniz, size birşey diyim ben 2.gebelikte çok taktım korunmadıgım halde adet olamadım ,hamile kalamadım stres yapma adette olamazsın psikolojinde bozulur Kadere razı gel sakın sitem etme neden ben diye,üzülürsün mutlaka üzülceğizde ama kaderimize razı gelicegiz,Rabbim bu Muharrem ayında gönülden yapılan duaları hayırlısıyla kabul edermiş,dua edelim Rabbim bizede hayırlı salih evlatlar verir. AMİNNNNNN
ben sıkıntıdan başıma şimşek gibi ağrılar girip çıkıyor 1 dakika bile sürmüyor ağrı sence stresten olurmu?çok duygusal oldum nedense yaş 25.5 yıllık evliyim siz kaç yaşındasınız
benim yaşımda 24,2 yıllık evliyim, stres baş agrısı yapar bak hasta olursun, ben cok üzüldüm yemek düzenli yemedi tiroit hastalığım olustu oda gebelikte sorun yaratıyor.Bazende diyorum rabbim evlatlarımı Cenneti layık görmüş ozaman beni teselli ediyor.İnt. baktım ana rahmine düşen bebek kalbi atmaya başladıgından itibaren o bir canlıdır diyor, eger ana-babası iyi bir müminse cennette şeefaat ediyor, anne-babasının cennete gitmesini sağlıyor,bunu bile yazınca içim rahatlıyorr.
canım buraya ilk defa dün kayıt oldum.bana iyi gelir umarım.baş ağrısımı denirmi denmez mi bilmem piskolojik sanırım bide ben kendimi çok dinliyorum acaba bana bişeymi olacak diyee bu çok sıkıntıııııı
canını sıkma yarın muharrem ayı cumartesi ve pazar günü oruc tut canım sağlık problerin yoksa cmrtesi gecesi bol bol dua et ben namaz kılınca hep dua ediyorum yarabbim evladı olmayanlar evlat ver diye, yarın bol bol dua et kendinde mutlu olursun ,sabretmeliyiz sabreden kullar herzaman allah katında mükafatını alır,geç olsun ama bizim için güç olmasın canım rabbim yanımızda olsun dualarımızı kabul eylesinn
ben de varım. 3 düşük yaptım ve çoook istiyorum yeniden hamile kalmayı ama bu defa kucaklamayı büyütmeyi, hayırlı evlat olduğunu görmeyi
Geçmiş olsun arkadaşlar rabbim sağlıklı sıhhatlı evlatlar versin hepimize işallah en kısa zamanda. bende ilki 3aylık ölü bebek olduğu için kürtaj oldum ona çok alışmıştım acısı hala içimde eğer rabbim ömür verseydi aralığın ilk haftası doğacaktı aralık yaklaştıkça üzüntüm çoğalıyo ne olurdu doğsaydı kızıma arkadaş olsaydı . 2. düşük oldu 3hafta oldu düşeli şimdi korunmadan tekrar istiyorum işallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız.
teşşekkür edrim.herşey hayırlısı diyorum.herşey allah tan geliyor.sabretmeyi öğreniyoruz.sabretmek ne kadar zorsa beklemkte zor canım.
doktorum sebebi bilinmeyen tekrarlayan düşük dedi. ben de kanda pıhtılaşma ile ilgili 2 tana heterozigot mutasyon çıktı ama doktorum buna yol açmayacağını söyledi. ben 30 yaşındayım ve 4 yıllık evliyimSİZ ndn düşük yaptınız.bende çok istiyorum allahım herkesin derdine derman ver herkese hayırlı evlatlar ver.canım yaşın kaç?kaç yıllık evlisin?
Arkadaşlar merhaba,
Bende 2 kez düşük yaptım 3 gün önce kürtaj oldum psikolojik olarak çok yıprandım..anne olmak istiyorum fakat düşük yapmaktanda korkuyorum..sizler neden düşük yaptığınız öğrendiniz mi yada nedenini araştırıyormusunuz?doktorum bebeğimden örnek aldı ve patalojiye gönderdi sonucundan bişey çıkarmı bilmem ama çıksın istiyorum en azından nedeni biliriz.bikaç test yapacağını söyledi ama bişeyde çıkmayabilir dedi ..Allahıma şok şükür olsun onu bana nasip etmiyorsa bir bildiği vardır ama nedeninide sormadan edemiyorum.....internetten okuduğum kadar ile büyük ihtimalle genetik olarak problemli olduğundan vucut onu istemiyor ve atıyor doğsa bir türlü doğmasa bir türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?