- Konu Sahibi 82ayserm82
-
Arkadaşlar arastırmalarınızı devlet hastanesindemi yaptıryorsunuz, özel de mi?Birde arastırma yapmaya gittiğimizde regl olmalımıyız :)
Ben sanırım özelde yaptırıcam, gittiğim hastane var zaten özel ama sigortam karşılamıyo bu testleri. Şimdi fiyat araştırması yapıyorum ama fiyatlar hemen hemen heryerde aynı...Sırf genetik olan testler 1000 tl falan tutuyo. Ofis H/S nekadar onu daha öğrenemedim. Bide istiyorumki temiz düzgün bi yerde kısa sürede çıksın, ama biraz maliyetli olucak galiba(( Araştırmalar içinse drum bana ister ilk ister 2. adetten sonra gel dedi tam olarak nezaman geleyim dedim adet bitiminde gel dedi. Yani adetli olmadığın bir dönemi seçiyorlar genelde galiba....
Rahim filmide çektiriyormular, sizin kaçıncı haftlarda düşük oldu?
Geçmiş olsun arkadaşlar rabbim sağlıklı sıhhatlı evlatlar versin hepimize işallah en kısa zamanda. bende ilki 3aylık ölü bebek olduğu için kürtaj oldum ona çok alışmıştım acısı hala içimde eğer rabbim ömür verseydi aralığın ilk haftası doğacaktı aralık yaklaştıkça üzüntüm çoğalıyo ne olurdu doğsaydı kızıma arkadaş olsaydı . 2. düşük oldu 3hafta oldu düşeli şimdi korunmadan tekrar istiyorum işallah en kısa zamanda mutlu haberlerimizi paylaşırız.
arkadaşlar ben de 2 hamilelik yaşadım.ikisininde gelişimi 6,5 haftalıkken durdu ve kürtaj oldum.son bebeği 3 yıldır bekliyorduk.tüp bebek düşünürken kendiliğinden oldu.ben kürtaj olalı 1 hafta oluyor ama kasık ağrılarım var hala.kürtaj internette yazıldığı kadar basit bişey değil ne yazık ki...şimdi patolojik ve genetik inceleme sonucunu bekliyoruz.her şeyin hayırlısı
mrb arkadaslar hepinize cokk gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın inş benimde tekararlayan gebelik kayıplarım var 3 bebegimi kaybettim 2.düşükten sonra bütün yapılması gereken tahliller yapıldı pıhtılasma tesleri esimle bana karyotip analizi rahim filmi histereskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum hersey temiz sorun yok 2.gebelikle önlem amaclı corasprin kullandım kaybettim 3.de hem coraspin hem kan sulandırıcı igne kullandım yine olmadı sadece pıhtılasma tahlillerimde 2tane mutasyon heterezigot doktorlar ona bile igneye gerek yok diyorlar ama önlem amaclı kullandım ama yine olmadı 3düşükten sonra korunma sürecim bitti simdi folikasit ve kan sulandırıcı hap kullanıyorum rabbim nasip ederde gebe kalırsam bi yüksek doz igne kullanmaya baslıcam hepimzin hakkında hayırlısı olsun sabırlı olmalıyız güçlü olmalıyız rabbim hayırlısını verir inş ben inanıyorum 2013 bizim yılımız olur inş bebeklerimize kavusuruz....
Deme öyle yaa, bütün araştırmalara rağmen ve sorun bulunmamasına rağmen 3. yüde mi kaybettin((Çok geçmiş olsun, benim 2düşüğüm olmuştu. Biri 1 ağustosta diğeri 20 kasımda... geçen hafta dediğin gibi tüm tektikler yapıldı, karyotip analizinden tut pıhtılaşma profiline, tanısal histeroskopi oldum ama rahşm kalp şeklindeymiş onu düzeltmişler biraz... test sonuçlarım henüz çıkmadı, genetiklerin çıkması ise biraz daha zaman alıcak... Ben bu testlere vs çok umut bağladım ama ne bileyim, böyle herşeye rağmen 3. kayıpta olabiliyor demek malesef (
mrb arkadaslar hepinize cokk gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın inş benimde tekararlayan gebelik kayıplarım var 3 bebegimi kaybettim 2.düşükten sonra bütün yapılması gereken tahliller yapıldı pıhtılasma tesleri esimle bana karyotip analizi rahim filmi histereskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum hersey temiz sorun yok 2.gebelikle önlem amaclı corasprin kullandım kaybettim 3.de hem coraspin hem kan sulandırıcı igne kullandım yine olmadı sadece pıhtılasma tahlillerimde 2tane mutasyon heterezigot doktorlar ona bile igneye gerek yok diyorlar ama önlem amaclı kullandım ama yine olmadı 3düşükten sonra korunma sürecim bitti simdi folikasit ve kan sulandırıcı hap kullanıyorum rabbim nasip ederde gebe kalırsam bi yüksek doz igne kullanmaya baslıcam hepimzin hakkında hayırlısı olsun sabırlı olmalıyız güçlü olmalıyız rabbim hayırlısını verir inş ben inanıyorum 2013 bizim yılımız olur inş bebeklerimize kavusuruz....
her şeyimiz aynı neredeyseben şimdi hamile kalmadan iğne ve aspirin kullanacağım. iğneyi uzun süre kullanmış olmayayım diye gebelik ihtimalini artırmak için bu ay aşılama yapılacak.
peki diger gebeliklerinizde ilac kullandınızmı igne falan pıhtılasma talhlileriniz yapıldımı benim mthfr1298 heterozigot ve MTHFR 677 Heterizogot bende bu ay oluruna bıraktım korunma süremiz bu ay bitti ama ocak ayından sonra doktor kontrolün de olacagım inşş onun için simdiden coraspirin içiyorum rabbim olurda nsip ederse igneyle devam edicem inş sizde asılamadan olumlu cvp alırsınız benimde 3.gebeligim sırf doktor kontrolünde asılamayla gerceklersmişti ama nasip degilmiş ne yapalım kaderrr kaderin önüne gecemiyoruz bu bizim imtihanımız rabbim inş en kısa zamanda tüm isteyen herkese saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin dua edicez baska caraemiz yok...
evet cnm maalesef 3.yüde kaybettim maalesef su sorun var demiyorlar birdaha dene birdaha okadar kolaykii hersey onlara göre hamile kalırsam bir yüksek doz igne kullanıcakmısımm ama herkeste aynı olucak deiye birsey yok cnm kendini öyle teselli et bak rahmindeki sorunuda düzeltmişlerr hakkımızda hayırlısı olsun....
Tekrar merhaba herkese.benim patoloji sonucumda enfeksiyon çıktı ama dr hiç üzerinde durmadı.genetiği bekliyoruz hala.yalnız 45 gün önce kürtaj olmuştum ben bi türlü adet olamadım.tarlusal içiyorum.dr çok rahat ama ben çok korkuyorum yapışıklık olmasından...uğraştıkça daha beter oluyor gibi geliyo bazen.Allah hepimize yardım etsin...zor işler...
Merhaba aysima,öncelikle büyük geçmiş olsun ,benimde 1 düşüğüm var ,duyduğuma göre tiroitde sorun olunca
Oda düşüğe neden olabilirmiş.sen bunu araştırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?