- 19 Temmuz 2017
- 43
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi Civcivin annesi
-
Sizin demi düşük olduBenimde böyle korkularim var hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
Eşinin ve sizin tüm kromozom analizini yaptırdınız mı?Kızlar selam.benim tekrarlayan dusugum var şuan araştırma süreci deyim kan pihtisi testimde temiz çıktı .benim korkum sağlıklı bı gebeligim ve bebeğim olmucak .benim durumumda olup bebek sahibi olan varmı??
Benim tek dusugum oldu. Pihti testi ve genetik testlerde bisey cukmadi. Su an bebegim kucagimda :)Kızlar selam.benim tekrarlayan dusugum var şuan araştırma süreci deyim kan pihtisi testimde temiz çıktı .benim korkum sağlıklı bı gebeligim ve bebeğim olmucak .benim durumumda olup bebek sahibi olan varmı??
Genetik testim temiz çıkınca doktor esindendd Kan alınacak dedi bugün verdik kan ama ne testi bilmiyorumEşinin ve sizin tüm kromozom analizini yaptırdınız mı?
Benim tek dusugum oldu. Pihti testi ve genetik testlerde bisey cukmadi. Su an bebegim kucagimda :)[/QUO
Rabbim sana bağışlasın kaç ay sonra hamile kaldin
Allah bağışlasın peki araştırma yPmismiydi kuzenin sorunu neydi düşüklerin10 yılda 7 kere 5-6 . aylarında düşük yapan kuzenimin bebeği oldu büyüyor şimdi. Umutsuzluk yok. Size en çok lazım olan moral ve dua, asla umudunuzu kaybedip kendinizi salıvermeyin. Herşeyin bir zamanı var. Nasip olduğunda gelecektir bebeğiniz. Hamile kalıyor olmanız bile büyük adım unutmayın.
Tespit edilen bir sorun yoktu. Yani bir tedavi sonucunda olmadı. Düşük yapmadan 1-2 gün önce gece korkuyor ve düşük oluyordu. Bol bol dua okuyarak psikolojik olarak korundu diyebilirim sadece.Allah bağışlasın peki araştırma yPmismiydi kuzenin sorunu neydi düşüklerin
Banada önerdiler muska yapmayı çünkü hamile kadın çok korkutuluyormusTespit edilen bir sorun yoktu. Yani bir tedavi sonucunda olmadı. Düşük yapmadan 1-2 gün önce gece korkuyor ve düşük oluyordu. Bol bol dua okuyarak psikolojik olarak korundu diyebilirim sadece.
Böyle hurafelere inanmayın..Banada önerdiler muska yapmayı çünkü hamile kadın çok korkutuluyormus
Normal yolla hamile kalıyorum evet ilk gebeligim kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için alındı 6ay sonra yine hamile kaldım ama bu seferde boş gebelik oldu biz daha çok başındayız araştırmanın ama içim icimi yiyoBöyle hurafelere inanmayın..
Normal yoldan mi gebe kaliyorsunuz? Embriyo saglikli gelismediginden de düşük olabiliyor. Umarim saglikla bebisinizi alirsiniz kucaginiza..
Siz araştırma yaptirdinizmiUmutsuzluk olmasın diye yazmak istemezdim ama benimde 2kaybim var henüz sonuca ulaşamadık
Artık bende sizin gibi düşünüyorum olmayacak herhalde diye çok cabaladim sürekli doktor kontrolü ama malesef
Eşime ve bana genetik tahlil yapıldıSiz araştırma yaptirdinizmi
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah banada hemen hamile kalınır dediler hiç korunmadigim halde 6ayda anca hamile kaldım 3ay oldu ikinci kürtajı olalı daha tahliler bitmediği için kendi doktorumla görüşmedim ama tüp bebek dese onuda yaptiririm.sizs önerdiler mi tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?