- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Civcivin annesi
-
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah banada hemen hamile kalınır dediler hiç korunmadigim halde 6ayda anca hamile kaldım 3ay oldu ikinci kürtajı olalı daha tahliler bitmediği için kendi doktorumla görüşmedim ama tüp bebek dese onuda yaptiririm.sizs önerdiler mi tüp bebek
Şuan bende korunuyorum zaten araştırma bitene kadar korunucazBen kurtajdan sonra korundum
Şuan bende korunuyorum zaten araştırma bitene kadar korunucaz
Şuan bende korunuyorum zaten araştırma bitene kadar korunucaz
Pıhtılaşma için sonucu bekliyorum eşimin de vermesi gerekiyor mu acaba
Araştırma belli olana kadar korunmak lazım bence bı sorun varsa onu bilip öyle hareket etmek lazım benceŞuan da ben korunmuyorum aslında eşim sperm testi gerçek perşembe günü ben zaten yeni adet oldum aslında bugün doktora gitmem gerekiyordu ama babam ameliyat oldu adetinin 3. Günü idi çok güzel bir fırsatı kaçırmış oldum biraz
Yok genetik testinde esdende kan aliyolar
Araştırma belli olana kadar korunmak lazım bence bı sorun varsa onu bilip öyle hareket etmek lazım bence
Bazı dr lar vurgulamadığınızda tüm genetik testleri yapmıyorlar.. özellikle eşinizin ve sizin tüm genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ediyorum.. ve vakit kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine tedaviye başlamalısınız.. Şişli Memorial tüp bebek merkezi Prof dr Semra kahraman ı tavsiye ediyorum..başımdan bu tarz olaylar geçti ve nerdeyse girmediğim dr kalmadı ve şuan hamileyim şükürler olsun ki.. çok geçmiş olsun..Genetik testim temiz çıkınca doktor esindendd Kan alınacak dedi bugün verdik kan ama ne testi bilmiyorum
Eşiniz sperm testi yaptırdı mi ?Normal yolla hamile kalıyorum evet ilk gebeligim kalp atışı olmadığı ve gelişmediği için alındı 6ay sonra yine hamile kaldım ama bu seferde boş gebelik oldu biz daha çok başındayız araştırmanın ama içim icimi yiyo
Hayır yaptirmadi daha ama sorun olsa hiç hamile kLMazdim demi??Eşiniz sperm testi yaptırdı mi ?
Canım erkekte olan bazı sorunlar sperm yapısını bozabiliyo yani sperm kalitesine etki ediyo anlayacagin böyle durumlarda dusuge neden olabilir . Kalitesiz sperm veya yumurtada dollenebiliyo o yüzden bnce yaptrsin esin testiHayır yaptirmadi daha ama sorun olsa hiç hamile kLMazdim demi??
Canım merhaba benim de 2 kaybım var Rahim filmi kaldı tek çektirmek zor mu nasıl birşey çıktı mı sendeEşime ve bana genetik tahlil yapıldı
Kan pıhtılaşma testleri yapıldı
Rahim filmi çekildi
Tiroidlere bakıldı
İlk gebelik kaybından sonra herkes hemen hamile kalınıyor dedi çok umutluydum uzun süre hep hayaller
Artık alıştım sanırım eskiden etraftan hamile haberi aldığımda uzulurdum artık onu da normal karşılıyorum
Sperm testi ürolog mu yapıyor canımCanım erkekte olan bazı sorunlar sperm yapısını bozabiliyo yani sperm kalitesine etki ediyo anlayacagin böyle durumlarda dusuge neden olabilir . Kalitesiz sperm veya yumurtada dollenebiliyo o yüzden bnce yaptrsin esin testi
Mrb canım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur. Aslında 5 dk lık bir işlem ben o gün bıraz duygusal bosluktaydım. Ağrı oldu ama rahmi sabitlerken kanülü yerleştirirken ama dayanılmıcak gibi değildi. Y rahım cıktı hısteroskoi oldumCanım merhaba benim de 2 kaybım var Rahim filmi kaldı tek çektirmek zor mu nasıl birşey çıktı mı sende
Evet canm.Sperm testi ürolog mu yapıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?