Tekrarlayan düsük

Ben kurtajdan sonra korundum

Şuan bende korunuyorum zaten araştırma bitene kadar korunucaz

Şuan da ben korunmuyorum aslında eşim sperm testi gerçek perşembe günü ben zaten yeni adet oldum aslında bugün doktora gitmem gerekiyordu ama babam ameliyat oldu adetinin 3. Günü idi çok güzel bir fırsatı kaçırmış oldum biraz

Yok genetik testinde esdende kan aliyolar
Pıhtılaşma için sonucu bekliyorum eşimin de vermesi gerekiyor mu acaba
Araştırma belli olana kadar korunmak lazım bence bı sorun varsa onu bilip öyle hareket etmek lazım bence

Amin. 1 ayda tekrar hamile kaldim. Umutsuzluga kapilma.

Genetik testim temiz çıkınca doktor esindendd Kan alınacak dedi bugün verdik kan ama ne testi bilmiyorum
Bazı dr lar vurgulamadığınızda tüm genetik testleri yapmıyorlar.. özellikle eşinizin ve sizin tüm genetik testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ediyorum.. ve vakit kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine tedaviye başlamalısınız.. Şişli Memorial tüp bebek merkezi Prof dr Semra kahraman ı tavsiye ediyorum..başımdan bu tarz olaylar geçti ve nerdeyse girmediğim dr kalmadı ve şuan hamileyim şükürler olsun ki.. çok geçmiş olsun..

Eşiniz sperm testi yaptırdı mi ?

Hayır yaptirmadi daha ama sorun olsa hiç hamile kLMazdim demi??
Canım erkekte olan bazı sorunlar sperm yapısını bozabiliyo yani sperm kalitesine etki ediyo anlayacagin böyle durumlarda dusuge neden olabilir . Kalitesiz sperm veya yumurtada dollenebiliyo o yüzden bnce yaptrsin esin testi

Canım merhaba benim de 2 kaybım var Rahim filmi kaldı tek çektirmek zor mu nasıl birşey çıktı mı sende

Canım merhaba benim de 2 kaybım var Rahim filmi kaldı tek çektirmek zor mu nasıl birşey çıktı mı sende
Mrb canım inşallah sağlıklı bir gebelik nasip olur. Aslında 5 dk lık bir işlem ben o gün bıraz duygusal bosluktaydım. Ağrı oldu ama rahmi sabitlerken kanülü yerleştirirken ama dayanılmıcak gibi değildi. Y rahım cıktı hısteroskoi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…