Tekrarlayan düsukler icin hangi bolume gitmeliyim

kucukmafya123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
560
311
18
36
S.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz 🙏🙏🙏

S.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz 🙏🙏🙏
Önce kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidin, o sizi yönlendirecek. Ben de p.tesi günü için randevu aldım. İkimiz için de olumlu sonuçlar olsun..

Eğitim araştırma hastanesine kadin doguma randevu alacaksin.
Evraklarinla birlikte git mutlaka.

Yönlendiriyorlar.

Önce kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidin, o sizi yönlendirecek. Ben de p.tesi günü için randevu aldım. İkimiz için de olumlu sonuçlar olsun..
Amin canim insallah suan bos gebelik geciriyorum tekrardan doktor zeynep kamil arastirma hastanesine git dedi ama hangi bolum demedi

benim bi kaybım var canım 8 aylık hamileydim.. direk gittim doktora anlattım şu şu testleri istiyorum dedim birşey istemedi benden sağolsun yaptı hepsini...
Ay ne guzel insallah bendende istemez benim kayiplarim genelde kimyasal yada bos gebelik enfeksiyon yada kan pihtilasmasindan supheleniyorum bende kese olusuyor ama bebek olusmuyor yada tutunamiyor malesef sigara kullaniyorum bunun da etkisi olabilir diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorum bilsemki gercekten sigara sebep hemen birakicam su arastirmaya gidiyim bakalim ne dicekler insallah birakmam icin sebep olur🙏🙏🙏

Ay ne guzel insallah bendende istemez benim kayiplarim genelde kimyasal yada bos gebelik enfeksiyon yada kan pihtilasmasindan supheleniyorum bende kese olusuyor ama bebek olusmuyor yada tutunamiyor malesef sigara kullaniyorum bunun da etkisi olabilir diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorum bilsemki gercekten sigara sebep hemen birakicam su arastirmaya gidiyim bakalim ne dicekler insallah birakmam icin sebep olur🙏🙏🙏

sigaranı bırak sağlıklı beslen içini kalbini ferah tut mucizen inşallah seninle canım benim :)

Benimde cok fazla dusugum.var her turlu tedavi uygulandi ama sonuc alamadim rabbim kimseyi sinamasin cok zor cok insallah guzel sonuclar alirsiniz

Back
X