- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 36
- Konu Sahibi kucukmafya123
S.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidin, o sizi yönlendirecek. Ben de p.tesi günü için randevu aldım. İkimiz için de olumlu sonuçlar olsun..S.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz![]()
Amin canim insallah suan bos gebelik geciriyorum tekrardan doktor zeynep kamil arastirma hastanesine git dedi ama hangi bolum demediÖnce kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidin, o sizi yönlendirecek. Ben de p.tesi günü için randevu aldım. İkimiz için de olumlu sonuçlar olsun..
Tamam canim cok tesekkur ederim pazartesi kontrolum var ordan yonlendirmesini isterimTıbbi genetik. Ama yönlendirilmeniz gerkiyor sanıyorum.
Hangi evraklar acabaEğitim araştırma hastanesine kadin doguma randevu alacaksin.
Evraklarinla birlikte git mutl
Eğitim araştırma hastanesine kadin doguma randevu alacaksin.
Evraklarinla birlikte git mutlaka.
Yönlendiriyorlar.hangi
Bende çok düşük yaptım artık mental bı çöküşün içindeyimS.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz![]()
S.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz![]()
Bende çok düşük yaptım artık mental bı çöküşün içindeyimrabbim yardımcımız olsun
Evrak filan isterlermi acaba canim yaCanım ben tıbbı genetik bölümünden randevu alıp gittim, anlattım durumu sağolsunlar yardımcı oldular..
Evrak filan isterlermi acaba canim ya
Ay ne guzel insallah bendende istemez benim kayiplarim genelde kimyasal yada bos gebelik enfeksiyon yada kan pihtilasmasindan supheleniyorum bende kese olusuyor ama bebek olusmuyor yada tutunamiyor malesef sigara kullaniyorum bunun da etkisi olabilir diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorum bilsemki gercekten sigara sebep hemen birakicam su arastirmaya gidiyim bakalim ne dicekler insallah birakmam icin sebep olurbenim bi kaybım var canım 8 aylık hamileydim.. direk gittim doktora anlattım şu şu testleri istiyorum dedim birşey istemedi benden sağolsun yaptı hepsini...
Amin canımAmin canim rabbim sabrimizida sifamizida versin insallah![]()
Ay ne guzel insallah bendende istemez benim kayiplarim genelde kimyasal yada bos gebelik enfeksiyon yada kan pihtilasmasindan supheleniyorum bende kese olusuyor ama bebek olusmuyor yada tutunamiyor malesef sigara kullaniyorum bunun da etkisi olabilir diyorlar ama ne kadar dogru bilemiyorum bilsemki gercekten sigara sebep hemen birakicam su arastirmaya gidiyim bakalim ne dicekler insallah birakmam icin sebep olur![]()
Amiinn canim insallah rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinsigaranı bırak sağlıklı beslen içini kalbini ferah tut mucizen inşallah seninle canım benim :)
Insallah canim randevu alicamDirek tıbbi genetik gidebilirsin.pitihlasma.olup olmadığını baktırmak istiyorum dersin yaparlar
Benimde cok fazla dusugum.var her turlu tedavi uygulandi ama sonuc alamadim rabbim kimseyi sinamasin cok zor cok insallah guzel sonuclar alirsinizS.a hanimlar ben cok fazla dusuk yaptim bunun icin arastirma hastanesinde hangi bolume gitmem gerekiyor bilgis olanlar yardimci olabilirmisiniz![]()