Trombofili testinde belli olmuştu canım benim. Zaten belirgin bir pıhtılaşma olsa hemen çıkardı. Sen yine de hamile kalana kadar coraspin kullan bence. Tekrarlayan düşüklerde önlem olarak veriliyor. Bebeğe kan akışı daha iyi oluyor.Benimde 3 dusugum var birisi kimyasal ama. Kizlar birsey sorucam bu pihtilasma tahlilinin net sonucu genetik trambofili sonucunda mi belli oluyor yoksa kromozon testindemi. Cunku benim genetik trambofili normal cikti kromozom sonuclarini daha almadim cikmamis cunku
Cnm doktora sormadan kendim kullanabilirmiyim?? Kullansam bi sorun olur muu??Trombofili testinde belli olmuştu canım benim. Zaten belirgin bir pıhtılaşma olsa hemen çıkardı. Sen yine de hamile kalana kadar coraspin kullan bence. Tekrarlayan düşüklerde önlem olarak veriliyor. Bebeğe kan akışı daha iyi oluyor.
Doktora Sor tabi ama araştırırsan eğer bulursun önlem amaçlı veriyor birçok doktor canım. Doktorun biri bana biz belli başlı faktörlere bakıyoruz belki de bakmadığımız veya bilmediğimiz bir faktörde pıhtılaşma olabilir o yüzden kullanılmalı demişti.Cnm doktora sormadan kendim kullanabilirmiyim?? Kullansam bi sorun olur muu??
Bende bebe asprini kullanıyorum. İnşallah hamilesinizdirbenimde 1 düşüğüm oldu o zaman doktor bebe aspirini kullan diğerinde demişti şimdi kullanıyorum ama test hala yapmadım haftaya adet tarihim mnerakla bekliyorum
inş bilmiyorum daha kafamda süreli o var.Bende bebe asprini kullanıyorum. İnşallah hamilesinizdir
inş bilmiyorum daha kafamda süreli o var.
hergün folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum.
siz ne zamandan beri kullanıyorsunuz
Bende bebe asprini kullanıyorum. İnşallah hamilesinizdir
ımm benimde ilk bebeğim düştü test yapmak istemediler 2 doktora gittim aynı senin gibi kalbi atmadı. ama doktorun biri aspirin al dedi hamilelil düşünmeye başladığında. bende günleri takip ederek almaya başladım.Benim düşükten sonra doktor trombofili tahlili istedi sonuçları alır almaz kendisi ile paylaştım. Pıhtılaşma var dedi. O zamandan bu yana yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Aynı zamanda folik asitte alıyorum. Fakat her ay hüsran gebelik yok. Eşimle 6 ay denememizden sonra bebeği tutturduk kalbi atmadı aldılar. Şimdi üzerinden 7 ay geçti hamile kalamıyorum. Ve çok üzülüyorum. Kasım ayında bütçemiz de uyarsa eğer tüp bebek düşünüyoruz.
Ben foto attım bu testi yapan genetik bolumu o çok önemli görmedi pıhtılaşmayı. Doktorun biri bebe aspirini verdi hamile kalırsanda iğneye başlıycaksın dedi. Diğer doktor pıhtılaşma yok bebe aspirini içmenede gerek yok dedi. Ben hangisine inanıcağımı şaşırmış durumdayımYa arkadaslar sizin trombofili sonuclarininz benimki gibimiydi. Sanki ilk fotoyu atan arkadasin daha cok birseyler yaziyor..
Bence ilk doktoru dinle zaten aspirinin bebege bi zarari yok hatta tam tersi kan dolasimini hizlandirip bebegi besliyor. Ama benim anlamadigim cnm benimkinde daha az gene bakmislar seninkinde daha cok. Ama benim daha kromozon testim cikmadi acaba ondami cikar diger sonuclarrBen foto attım bu testi yapan genetik bolumu o çok önemli görmedi pıhtılaşmayı. Doktorun biri bebe aspirini verdi hamile kalırsanda iğneye başlıycaksın dedi. Diğer doktor pıhtılaşma yok bebe aspirini içmenede gerek yok dedi. Ben hangisine inanıcağımı şaşırmış durumdayım
Bence ilk doktoru dinle zaten aspirinin bebege bi zarari yok hatta tam tersi kan dolasimini hizlandirip bebegi besliyor. Ama benim anlamadigim cnm benimkinde daha az gene bakmislar seninkinde daha cok. Ama benim daha kromozon testim cikmadi acaba ondami cikar diger sonuclarr
Zaten bu sadece kan pihtilasmasi testi. Daha kromozon testim var sonuclari cikmamis. Ama senin pihtilasma testinle benimkisi ayni dgil bende sadece 2 gen arastirilmis sende 5Bu testin sonucunu 1 ay sonra aldım ben. Doktorum benden çok fazla test istemişti belki sizinkisinden ekstra şeyler olabilir raporda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?