- 5 Ekim 2016
- 23
- 11
- 3
- 40
Acaba siz mi talepte bulunmadınız tahlil verirken ya da sizin doktorunuz belki sadece 2genın arastırılmasını ıstemıstırZaten bu sadece kan pihtilasmasi testi. Daha kromozon testim var sonuclari cikmamis. Ama senin pihtilasma testinle benimkisi ayni dgil bende sadece 2 gen arastirilmis sende 5
Ben devlette yaptirdim bu testi. Bana iki tup verdi renklerini dahi soyledi bende dedigini yaptim. Zaten anlamam bu islerden ben oyle bi talepte bulunmadim yani :)Acaba siz mi talepte bulunmadınız tahlil verirken ya da sizin doktorunuz belki sadece 2genın arastırılmasını ıstemıstır
Sen de zaten en onemli iki gene bakilmis gerisi hikaye pihtilasman yok canim ne güzelYa arkadaslar sizin trombofili sonuclarininz benimki gibimiydi. Sanki ilk fotoyu atan arkadasin daha cok birseyler yaziyor..
Anladim cnm. Ama belki diger genlerde vardi niye bkmadi bu hainler:) birde bunlarin tasiyici oldugu yazabiliyormus o kromozon testindemi cikiyor??Sen de zaten en onemli iki gene bakilmis gerisi hikaye pihtilasman yok canim ne güzel+
Diger genlerde olsa bile doktorlar hic onemsemiyor bu iki gende varsa ciddiye aliyorlar ..hayir onlar kromozom testinde cikmaz normalde sana yapilan pihtilasma testinde yazmasi lazim ama seninki farkli belkide tasiyici degilsinki yazmiyor. bir de 3 tip oluyor normal heterozigot (tasiyici )ve homozigot (mutant hastasi yani)sende normal yaziyor..benim sonuclar fena homozigot ve heterozigot hepsi hamileligi gectimde normal hayyatta da riskli oluyor ..Anladim cnm. Ama belki diger genlerde vardi niye bkmadi bu hainler:) birde bunlarin tasiyici oldugu yazabiliyormus o kromozon testindemi cikiyor??
Allah yardimcin olsun cnmm. Sen kan sulandirici kullaniyorsunn o zamann. İnsAllah bu bebegini saglicakla kucagina alirsinnDiger genlerde olsa bile doktorlar hic onemsemiyor bu iki gende varsa ciddiye aliyorlar ..hayir onlar kromozom testinde cikmaz normalde sana yapilan pihtilasma testinde yazmasi lazim ama seninki farkli belkide tasiyici degilsinki yazmiyor. bir de 3 tip oluyor normal heterozigot (tasiyici )ve homozigot (mutant hastasi yani)sende normal yaziyor..benim sonuclar fena homozigot ve heterozigot hepsi hamileligi gectimde normal hayyatta da riskli oluyor ..
daha onceki hamileligimde de kan sulandirici kullandim ama kaybettim inş bu seferki yaşar ..cok sagol ..Allah yardimcin olsun cnmm. Sen kan sulandirici kullaniyorsunn o zamann. İnsAllah bu bebegini saglicakla kucagina alirsinn
Aminnn insAllahhhh bebegin seninle durur sagsalim yavruna kavusursunndaha onceki hamileligimde de kan sulandirici kullandim ama kaybettim inş bu seferki yaşar ..cok sagol ..
Benim de trombofili paneli cikti canim bu gen heterozigot cikti kromozom kasimda belli olacakBenimde 3 dusugum var birisi kimyasal ama. Kizlar birsey sorucam bu pihtilasma tahlilinin net sonucu genetik trambofili sonucunda mi belli oluyor yoksa kromozon testindemi. Cunku benim genetik trambofili normal cikti kromozom sonuclarini daha almadim cikmamis cunku
Canim sadece iki gene mi bakildiEki Görüntüle 1893845 Benim sonucumda boyle
Evet benim sadece ikisine bakilmis cnmmCanim sadece iki gene mi bakildi
12 gene miii ??? Benim 2 gene 1 ayda anca baktilarr. O kadar gene baksalar 1 seneyi bulur sanirimOn iki gene bakilmasi lazim mthfr c677 heterozigot olup kan sulandirici iğne kulanan yok mu
Cnm ben kromozom sonucunu almaya gidicem ciktiysa carsamba gunu.Benim de trombofili paneli cikti canim bu gen heterozigot cikti kromozom kasimda belli olacak
İnş güzel sonuçlar alirsin canim benim kasimda cikacak tek kan alimiyla on iki gene bakiyorlar canim ben alti tanesine baktirsim eksik dedi drCnm ben kromozom sonucunu almaya gidicem ciktiysa carsamba gunu.
İnsAllah cnm sende. Bn arastirma hastanesinde baktiriyorum herhalde esksik yapmazlar.İnş güzel sonuçlar alirsin canim benim kasimda cikacak tek kan alimiyla on iki gene bakiyorlar canim ben alti tanesine baktirsim eksik dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?