Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versinMerhaba Çok geçmiş olsun Ben de 5 defa Düşük yaptım aynı şekilde düşük önleyici iğne hap hep kullandım ama kullandığım halde hep düşüklerim gerçekleşti keseyi ve bebeği görüyorduk kalp atışları vardı ama sonra kalp atışları bir anda duruyordu ve düşük gerçekleşiyordu kan pıhtılaşmasına genetik testlerimize bakıldı herhangi bir şey çıkmadı ama daha sonra tedavi ile Bir Kızım Oldunasıl bir tedavi gördünüz sonrasında
Çok üzüldüm kuzum, aynı şeyleri ben de yaşadım. 4.den sonra genetik test yapıldı herşey normaldi. En son bi doktor rahim filmi çekelim dedi ve rahmimde perde varmış ayrıca Y şeklinde rahim olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. İnşallah hepimizin için hayırlı güzel sonuçlar olsun..Kızlar 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik sonrası bugün 3. Gebeliğimde 10+5 iken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Acının tarifi yok çok çok üzgünüm. Üst üste 1 yıl içerisinde yaşadım bunları, son gebeliğimde yumurta takibi klomenle hamile kalmıştım. Progestan fitil ve ecoprin hap kullanıyordum. Başına gelen var mı ? Bebek genetiğe gönderildi eşim ve benden genetik test istendi. Benzer süreçlerden geçenleriniz var mı? Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldınız mı ? Paylaştıkça yaralar bir nebze olsun sarılıyor.
Amin inşallah Ben de rahim filmi çekildim tek tüplüyüm Umut her zaman varÇok üzüldüm kuzum, aynı şeyleri ben de yaşadım. 4.den sonra genetik test yapıldı herşey normaldi. En son bi doktor rahim filmi çekelim dedi ve rahmimde perde varmış ayrıca Y şeklinde rahim olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. İnşallah hepimizin için hayırlı güzel sonuçlar olsun..
Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin hepimizeAmin inşallah Ben de rahim filmi çekildim tek tüplüyüm Umut her zaman var
Size de çok geçmiş olsun şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziÇok üzüldüm kuzum, aynı şeyleri ben de yaşadım. 4.den sonra genetik test yapıldı herşey normaldi. En son bi doktor rahim filmi çekelim dedi ve rahmimde perde varmış ayrıca Y şeklinde rahim olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldum. İnşallah hepimizin için hayırlı güzel sonuçlar olsun..
Çok teşekkür ederim. Ameliyattan sonra oldukça sıkıntılı dönemlerim oldu konudan bağımsız, o yüzden erteledim bir süre. Bu ay tekrar denemeye karar verdik bakalım hayırlısı olsun inşallah. Yumurta geliştirici ilaç ve yine bu süreci destekleyen bir beslenme programı uyguluyorum. İnşallah siz de ben de dileyen diğer insanlarda en güzel ve hayırlı sonuca ulaşır.Size de çok geçmiş olsun şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Eşin sperm testi verdi mi canım morfoloji baktırmanı öneriririm. Tabi bir çok genetik faktörde sebep olabilir. Şükğrler olsun ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun öyle düşün kayıplar çok zor ama bir yerde kavuşacaksın inşallah sende evladına.Size de çok geçmiş olsun şuan süreciniz nasıl ilerliyor ? İnsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Eşim sperm testi vermişti canım bi problem çıkmamıştı ondaEşin sperm testi verdi mi canım morfoloji baktırmanı öneriririm. Tabi bir çok genetik faktörde sebep olabilir. Şükğrler olsun ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun öyle düşün kayıplar çok zor ama bir yerde kavuşacaksın inşallah sende evladına.
Amin inşallahEşim sperm testi vermişti canım bi problem çıkmamıştı onda
Merhaba çok geçmiş olsun..Kızlar 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik sonrası bugün 3. Gebeliğimde 10+5 iken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Acının tarifi yok çok çok üzgünüm. Üst üste 1 yıl içerisinde yaşadım bunları, son gebeliğimde yumurta takibi klomenle hamile kalmıştım. Progestan fitil ve ecoprin hap kullanıyordum. Başına gelen var mı ? Bebek genetiğe gönderildi eşim ve benden genetik test istendi. Benzer süreçlerden geçenleriniz var mı? Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldınız mı ? Paylaştıkça yaralar bir nebze olsun sarılıyor.
Merhaba kızınız ne tedavisiyle oldu acabaMerhaba Çok geçmiş olsun Ben de 5 defa Düşük yaptım aynı şekilde düşük önleyici iğne hap hep kullandım ama kullandığım halde hep düşüklerim gerçekleşti keseyi ve bebeği görüyorduk kalp atışları vardı ama sonra kalp atışları bir anda duruyordu ve düşük gerçekleşiyordu kan pıhtılaşmasına genetik testlerimize bakıldı herhangi bir şey çıkmadı ama daha sonra tedavi ile Bir Kızım Oldu
Merhaba kızınız ne tedavisiyle oldu acaba
Merhaba yumurtlama tembelliği var glukofen ve femerayla ilk denemede gebe kaldımMerhaba kızınız ne tedavisiyle oldu acaba
5 düşükle alakalı bi durum değildi o zaman dimi onun sebebi bulunamadı mı benzer durumda olduğum için merak ediyorum kusura bakmayınMerhaba yumurtlama tembelliği var glukofen ve femerayla ilk denemede gebe kaldım
Benimde 4 kayıbım var 2 kimyasal düşük 1 boş gebelik 1 gelişmeyen gebelik bugün 2. Kürtajımı oldum. Ne yazik ki bazılarında bazı işler kolay olmuyor biz gibi Allah yardımcımız olsun bizde eşimle haftaya tıbbı genetiğe gidip genetik testlerimizi yaptıracağız sonuçlar 3 aya çıkıyormuş sanırım, sonuca göre daha temkinli daha sağlıklı bu süreci atlatacağız inşallah. Herşey Allahtan bizim sınavımız da buymuş. Çok geçmiş olsun sizlere de tez zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallahKızlar 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik sonrası bugün 3. Gebeliğimde 10+5 iken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Acının tarifi yok çok çok üzgünüm. Üst üste 1 yıl içerisinde yaşadım bunları, son gebeliğimde yumurta takibi klomenle hamile kalmıştım. Progestan fitil ve ecoprin hap kullanıyordum. Başına gelen var mı ? Bebek genetiğe gönderildi eşim ve benden genetik test istendi. Benzer süreçlerden geçenleriniz var mı? Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldınız mı ? Paylaştıkça yaralar bir nebze olsun sarılıyor.
Peki düşüklerinizin sebebi yumurta kalitesi miydi acaba ne tedavisi uygulandı size paylaşmak isterseniz tabiiMerhaba Çok geçmiş olsun Ben de 5 defa Düşük yaptım aynı şekilde düşük önleyici iğne hap hep kullandım ama kullandığım halde hep düşüklerim gerçekleşti keseyi ve bebeği görüyorduk kalp atışları vardı ama sonra kalp atışları bir anda duruyordu ve düşük gerçekleşiyordu kan pıhtılaşmasına genetik testlerimize bakıldı herhangi bir şey çıkmadı ama daha sonra tedavi ile Bir Kızım Oldu
Pcosa bağlı dedi dr düşüklerim hep sağlıksızdı sağlıksız yumurtalıkta gebelik oluyor denildi kızımdan sonrada bir gebeliğim oldu doğal bir gebelikti anomali bir gebelikti tedaviyle dr kontrolünde olan gebeliğim sağlıklı oldu yumurtlama ilaçlarıyla5 düşükle alakalı bi durum değildi o zaman dimi onun sebebi bulunamadı mı benzer durumda olduğum için merak ediyorum kusura bakmayın
Evet yumurta kalitesi pcos denildi eşimde bir problem yoktu sorun sadece benim yumurtalık tembelliğiydi glukofen ve femera kullandım kullandığım ay gebe kaldım şimdi ikinciyi istiyoruz ama 2 aydır gebe kalamadım dr kontrolündeyim matofin kullanıyorum bakalım kısmetPeki düşüklerinizin sebebi yumurta kalitesi miydi acaba ne tedavisi uygulandı size paylaşmak isterseniz tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?