Tekrarlayan düşükler neden olur

Anladım çok teşekkür ederim Allah bağışlasın

Tekrardan o zaman doktor kontrolunde ilerleyin sağlıkla gelsin inşallah

Wes testi duydunuz mu hiç detaylı genetik testi ?doktor bu da sağlıksız olursa bu genetik testini yaptırmam gerektiğini söyledi

Nasil bi tedavi uygulandı, benim de 4 gebelik kaybım var hem düşük önleyici hem de kan sulandırici iğne kullanmama rağmen oldu. Hem eşime hem bana kromozom bakıldı,pıhtılaşma bakıldı problem yok, eğitim araştırma da detaylı testler yapıldı hiç bi problem bulunamadı, 3 gebeligimde 7 8 hafta civarı kalpleri durdu. Bi gebeligimde ikizdi 5 haftalikken keseleri gelişmedi ilaçla düşürdüm, çok üzgünüm cok yoruldum

Geçmiş olsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin Yumurtalık tembelliği var femara ve glukofen kullandım gebe kaldım İlk denemede daha önceki gebeliklerim doğal yolla oldu ama tedaviyle olan tutundu sağlıkla dünyaya geldi Herhangi bir sorun yaşamadık Şimdi ikinci için uğraşıyoruz 3 aydır matofin ve Folbiol kullanıyorum Doktor kontrol altındayım henüz gebelik olmadı Her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…