Tekrarlayan Düşükler ve PGT

:49:49:merhabalar ben 7 tane düşük yaptım ve şuan 24 yaşındayım 10 ayın içinde 5 tane daha sonra 9 ay aralıklarla2 tane şuan bende pgt deneme aşamasındayım ama fırat üniversitesinde banu hanım var mükemmel bi doktor tüp bebek merkezi dr. onun bana verdiği güven herşeyin başarılı olacağını gösteriyo....:49:

pgt yaptırdınızmı ve olumlu bir sonuç aldınız mı çok merak ettim bende 2 aya kadar yaptırcam ama çok korkuyorum 4 tana kaybım var.Yüz hücrede beşinde 47xxx kromozom taşıyorum kanımda pıhtılaşma var.lütfen size uygulanan işlemleri yazın pgt nin de bir çok yöntemi var.teşekkürler.

Özür dilerim siteye yeni üye oldum ve bu sorunumu bir doktora nasıl soracagımı bilmedigim için buraya yazıyorum.
Ben 4 yıllık evliyim çocugumuz olmadı. Bunun üzerine bir üniversite hastanesine gittik kontrolümüz yapıldı. Ufak bir operasyon geçirdim. Daha sonra aşıla yapılacagı profesör hocam tarafından söylendi bu aşılama için gerekli kontroller ve ilaçlar yapıldı aşılama yapıldı ve 15 gün sonra test yapmamı istedi. benim bir hafta gecmeden kanamam geldi doktorum gebelik testi yapmamı istedi yaptım ve pozitifti sevinçten uçtum doktorumu aradım hemen kan testi yaptırmamı istedi. Kantestinde 6.5 hafta lık gebe oldugum çıktı imkansiz dedi ultrasonla baktı evet kalb atışını gördüm bizden saklanmış kerata dedi. Sonra eşimle birlikte özel bir konuşma yaptı umutlanmayalım haftaya cumaya kadar bekleyelim ne olacak ondan sonra seviniriz dedi. Düşük riski olabilir bu yüzden diyorum dedi ve kullandığımız gebelik ilaçlarının bebege zaralı olmayacagını söyledi bize.Bu olaydan 3 gün sonra kanamam başladı bir gece hastanede yattım serum takıldı agrım ve sancılarım titremem oldu ertesi gün öglen yapılan ultrasonda bebeğimin kalb atışları olmadığı söylendi ve yıkıldım. Bebekte bir anormallik oldugu için kalbini kendisi durdurmuş olabilecegi söylendi yarın alınacak ve patolojiye gönderilecek.
1.sorum o
HTML:
kadar kan testi ultrason yapıldı 6,5 haftalık bebek gözükmezmi aşılama yapmadan önce bilimsel böyle bir ihtimal varmıdır?
2.sorum bu aşılama için bana yapılan igne ve kullandıgım ilaçlar ve aşılama karnım daki bebegin ölmesine neden olmuşmudur acab?
yardımlarınız için şimdiden çok tesekkür ederim.
lütfen aşılama yada tüp bebek yaptırmadan önce bütün kan testlerinizi ve genetik testlerinizi yaptırın.kanda pıhtılaşmaya baktırın benim bu yüzden ve kromozom bozukluğu nedeniyle 4 tane hamileliğim sona erdi.bu yada başka neden sizinki bilemeyiz bütün taramalarınızı yaptırın sonrası çok yıpratıcı oluyor.hoşcakalın.

Back