merabalar. ben iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim. kimyasal gebelik çoğu kadında olabilir sözünü çok duydum ikincisi daha sıkı tutunur laflarını da.. ama benimkinde öyle olmadı. ikinci daha çabuk gidiverdi. ileriki aylarda olmasından çok çok iyidir tabiki. ama niye böyle oluyo diye kendimi kemirip duruyorum. geçen hafta doktora gittim. gautr, kan pıhtılaşma testi istedi. bi de rahim filmi çekmek gerekiyomuş. tahlilller henüz çıkmadı. rahim filmi de zor bir olaymış.. 2 ayda bir de idrar yollarımda yanma oluyo. ilaç kullanınca geçiyo. bu da düşük sebebimidir bilmiyorum. hamileyimm diye sevinip havalara uçamadım. 9 ay sağlıklı gebelik yaşayanlara imreniyorum. ben de yaşar mıyım bilmiyorum. yaş da geçiyor hayırlısı diyorum..
Mrb canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inş...Umarım önemli bişey çıkmaz tedavisi kolay bi durumdur...Ben 3 kimyasal 1 düşük ve 1 de erken doğum yaptım( ikizdi)...Yani toplamda 6 bebek kaybettim...Rabbim kimseye yaşatmasın...Ve dr.ların bana söylediği şey şu; sebebi açıklanamayan düşük...Yani hiç bi problem yok ama bebeklerimi kaybediyorum...o yüzden inş bişey yoktur demiyorum canım sana...Neyse sorunun çıksın öğren tedavisi ol ve 3. bebeğini kucağına al inş...Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
merabalar. ben iki ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim. kimyasal gebelik çoğu kadında olabilir sözünü çok duydum ikincisi daha sıkı tutunur laflarını da.. ama benimkinde öyle olmadı. ikinci daha çabuk gidiverdi. ileriki aylarda olmasından çok çok iyidir tabiki. ama niye böyle oluyo diye kendimi kemirip duruyorum. geçen hafta doktora gittim. gautr, kan pıhtılaşma testi istedi. bi de rahim filmi çekmek gerekiyomuş. tahlilller henüz çıkmadı. rahim filmi de zor bir olaymış.. 2 ayda bir de idrar yollarımda yanma oluyo. ilaç kullanınca geçiyo. bu da düşük sebebimidir bilmiyorum. hamileyimm diye sevinip havalara uçamadım. 9 ay sağlıklı gebelik yaşayanlara imreniyorum. ben de yaşar mıyım bilmiyorum. yaş da geçiyor hayırlısı diyorum..
teşkkür. sen de kucağına alırsın inşallah 6 düşükte mutlaka bir sebep vardır tıp yetersiz mi kalıyor bazen bilmiyorum. inşallah hayırlısı olur
Canım Allah Allah ya. Yani tıp çok ilerledi. Hamile kalamayan insanlar çocuk sahibi oluyo. Rahmi olmayan insanlara rahim yapıp ugraşıyolar. Çok enterasan. Allah'a çok şükür canım yani hamile kalabiliyosun. eminim çeşitli doktorlara gtmişsindr ama bence bu işin arkasını bırakma doktor faktörü çok önemli. benm bi tanıdıgım 5 düşük kürtaj oldu. Oda çok övülen ünlü bi doktora gidiyodu. sonra fakülteden bi profa gtti. kadının progesteronu düşükmüş o yüzden bebekler yaşamıomuş. Yani düşünebiliyomusun bi doktor 5 düşüğe karşı bi progesterona bakmıo, benm yapacağım artık bukadar deyip kadını gönderiyo. 6.ya hamile kaldıktan sonra karnından sanırım iğne falan oldu. Şimdi bebeği oldu çok şükür. Allahım sanada hepimize de nasip etsin inşallah
Amin canım hayrlısı olsun demekten başka çarem yok ne diyim Rabbim kimseye yaşatmasın
Öyle canım evet...Bende bi çok dr.a gittim hep rahim filmi çekilsin istedim ama sanki hepside anlaşmış gibi gerek yok dediler...rahimde bişey olsa 25 haftaya kadar bebek durmazdı üstelik ikiz gebelik olmuş dediler...ikizlerimi rahimağzı yetmezliğinden kaybettim...Diğerleride işte 1 i 6 haftalık düştü 3 ü de 4 haftalık kimyasal oldular...Benim hormonlarıma bakıldı canım bişey yok ama progesteronda en basit şey nası dr.muş ta bilememiş...Ben artık düşünmüyorum ama Rabbim verirse amenna yoksa olsun diye bi isteğim yok artık...
canım ya okadar ii anlıyorum ki seni bende 1ay önce boş gebelik yaşadım. bi doktora gidiodum boş hadi alalım diodu.başkası bekle diodu. sende çift rahim var dediler. bunalımlara girdim. biçok doktora gttm. en son fakülteden bi hocaya gidene kadar dier doktorlar içimi karartmıştı valla. kayseride mi yaşıyosun hangi doktorlara gttn
Bunu yaşamayan bilemez canım benim...Çift rahimlilerin çocuğu olmaz derler ama bence fıss...Benim ablamda çift rahimli ve 3 tane çocuğu oldu ve istediği ilk ay, bi arkadaşımında çift rahmi onunda 2 oğlu var...Rabbim verdikten sonra olmaz diye bişey yok yani...Evet canım ben kayseriliyim ve kayseri de yaşıyorum...Önceki dr.um prof. mustafa başbuğ du, şimdi de hümada cahit gözüakçaya gidiyorum ama başka dr. arayışındayım...Düşük yapalı bugün 64 gün oldu ve kanamam hala devam ediyo...Sen nerelisin, kayseri de misin yoksa? Senin dr.un kim canım?
Evet canım kayserideyim.. Önce hümada züleyhaya gttm sonra boş gebelik anlaşılınca erciyesten zerrin hanıma sonra kürtaj için mesut kaymana gttm. mesut bey kürtajdan bi hafta sonra pıhtı parça gibi bişi var dedi. Güvenmedim ona. Mustafa başbuğu bende çok duydum hatta ona gtmeyi çok istemiştim..Fakülte doktorlarından yılmaz şahine gttm. O tüp bebekçi aslında ama önceki doktorlar çift rahimden şüphelenince yılmaz beye gttm. Çünkü rahimde perde olayında çok ii oldunu duymuştum. Şimdi ona gidiyorum. Fakülteden mehmet tayyarıda övüyolar. Kanamanın 2aydr devam etmesine ne diolar peki canım
Ay ne güzel kayserilileri görünce daha bi seviniyorum :) Yılmaz şahini bi kaç kişide bana dedi evet tüp bebek ve problemli gebeliklere bakıyomuş...Mehmet tayyarda yaşlandı artık canım yaa ve bikaç kişide ii olmadığını söyledi...Gerçi kimine ii gelir k,m,ne kötü...Bebekten doku var demişti dr.um haftada b-hcg bakıyodu ondan devam ediyodu kanamam...3 hafta hiç düşmedi değerim muayene etti kürtaja gerek yok dedi iğne verdi...Onun üzerine düştü değerim...En son 15 gün önce 8.3 dü b-hcg...Bayaa düşmüş bitmiş gibi kan vermene gerek yok artık demişti dr.um...Ama hala devam ediyo kanamam...5 gündür arttı ve sancımda var...Annemde 2. adetini görüyosun kanamana karıştı dedi...Sanırım bencede öyle...bakalım 2-3 güne bitmezse kanamam başka bi dr.a gidiyim diyorum canım...Sen aslen kayserili misin, nerde oturuyosun canım?
çok geçmiş olsun inş kanaman biter çünkü herşeyden öte çok halsiz düşürüyo. Yinede doktoru ihmal etme için rahatlar enazından. Yılmaz hoca deneyimli çok rahat işin ehli bi adam. Bide onun rahat olmasıda insanı rahatlatıo. Ben talasta oturuyorum .aslen kayseri deilim ama burda okuyup evlenip kaldım işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?