merhaba canım... bende 3 defa düşük yaptım. ama sebebi yok denildi...
herşey normalmiş...gerçi ilk gebeliğimden sonra tekrarlayan düşük olmaya başladı.
şimdi ise 4 günüm geçti. pazartesi de olmazsam test yapmayı düşünüyorum. normalde günüm geçmez, adet günümde kanamayla beraber bebeğimi düşürürdüm. herşeyde var bir hayır. bekliyorum bakalım...
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım...
canderya topiğin ve bebişin hayırlı olsun canım, ben 2 düşük yaşadım, mthfr heterezigot, şimdilik yeni bi hamilelik çok uzak görünüyor, bakalım mevlam neylerse güzel eyler.
slm deryacim topik güzelde cnm böyle ben bikac tane daha topik okumustum ayni oldugunda kapatiliyor ins kapatilmaz cnm neyse bende 7 yasindaki oglumdan sonra tam 4 kez bebegimin kalbi durdu ve 1 kezde kendiliginden düstü ama yilmak yok suanda pco cikti ve tedaviye basliyorum hayirlisi olur ins hepimiz icin
deryacım topiciğin hayırlı olsun tatlımm yola burdanmı dwm etmek istedin...
buarada ben uzun zamndır giremiodum sen ve bebiş nasıllar bakalım hastalığı attlattımı
inşlah sağlıkla duyarsın bebeğin kalp atışlarını deryacım
canın nerden paylaşım yapmak istiyorsa oradan yap canım önemli olan bişiler paylaşmak değilmi ha bu topic ha öteki iyi hbrlerini almak dileğiyle öpüyorum canım.
ewtt hayatımmm ben geldim bi bakim dedimdiii sana
kız geçmişi okurken seni hep kahvelokumla karıştırdım vallah avatardan dolayı bende bu derya nere gitmiş diyodumm hiç isme bakmamışımmmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?