Tekrarlayan düşükler yaşayıp,bebek sahibi olan ve olamak isteyenler buraya!

tedepo

ayy bu sefer olsun lütfen
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
893
3
118
45
Diğer
merhaba
bende kanda pıhtılaşma problemi var ve 3 kez düşük yaşadım...
şimdi 4. kez hamileyim 7 haftalık olduk allahın izni ile.
bu durumda olup çok fazla düşük yaşayan kadınlar var biliyorum.
farklı problemler yaşayıp tekrarlayan düşükler yaşayan kadınlarda çok.,
bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmak adına burada buluşalım.

daha dün gece açtım bu topiki.çok faydalı bilgiler paylaşacağımızı biliyorum ve inanıyorum.

merhaba canım... bende 3 defa düşük yaptım. ama sebebi yok denildi...
herşey normalmiş...gerçi ilk gebeliğimden sonra tekrarlayan düşük olmaya başladı.
şimdi ise 4 günüm geçti. pazartesi de olmazsam test yapmayı düşünüyorum. normalde günüm geçmez, adet günümde kanamayla beraber bebeğimi düşürürdüm. herşeyde var bir hayır. bekliyorum bakalım...

rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşım...

canderya topiğin ve bebişin hayırlı olsun canım, ben 2 düşük yaşadım, mthfr heterezigot, şimdilik yeni bi hamilelik çok uzak görünüyor, bakalım mevlam neylerse güzel eyler.

slm deryacim topik güzelde cnm böyle ben bikac tane daha topik okumustum ayni oldugunda kapatiliyor ins kapatilmaz cnm neyse bende 7 yasindaki oglumdan sonra tam 4 kez bebegimin kalbi durdu ve 1 kezde kendiliginden düstü ama yilmak yok suanda pco cikti ve tedaviye basliyorum hayirlisi olur ins hepimiz icin

canım öncelikle geçmiş olsun.aynı şeyleri yaşamışız hep.
şunu merak ediyorum mutasyon ve pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptırmışmıydın.
inşallah hamilesindir.bu sefer olur.
bu arada aboneliklerinize bu topiki ekleyin ve sürekli irtibatta olalım canım.
umarım güzel haberlerini alırız Şeniz

canderya topiğin ve bebişin hayırlı olsun canım, ben 2 düşük yaşadım, mthfr heterezigot, şimdilik yeni bi hamilelik çok uzak görünüyor, bakalım mevlam neylerse güzel eyler.

canım merhaba.kayıpların için geçmişolsun.
neden uzak gözüksün ki hamilelik.
kendini hazırmı hissetmiyorsun?

canımçok geçmişolsun kayıpların için.
bu arada pco ne bilmiyorum.
negüzel bir miniğin var.allah ona uzun ömürlerversin.
topike destek olunur ise kapatılmaz sanıyorum.
yani ümid ediyorum buyrunnnnnnnnn

bu arada bende protein c eksikliği var.
paı heterozigot
mthfr A1298C homozigot.
şimdi 7 haftanın içindeyiz hergün kleksan 0.4 lük iğne alıyorum
4 aydır folbiol ve coraspirin kullanıyorumve halen devam ediyorum.

arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum.gece tekrar girerim.sizde popikimizi aboneliklerinize ekleyip takip edin.
sevgiler

deryacım topiciğin hayırlı olsun tatlımm yola burdanmı dwm etmek istedin...
buarada ben uzun zamndır giremiodum sen ve bebiş nasıllar bakalım hastalığı attlattımı

deryacım topiciğin hayırlı olsun tatlımm yola burdanmı dwm etmek istedin...
buarada ben uzun zamndır giremiodum sen ve bebiş nasıllar bakalım hastalığı attlattımı

zeynom Şeniz hoşgeldin canım.
bebiş şimdilik iyi 7. haftaya girdik.bu hafta kalp atışları için gidicez inşallah.
aslında tam anlamı ile yola buradan devam edicem diyemem çünkü orada severek görüştüğüm arkadaşlarım da var.
ama ben tam anlamı ile bu başlık altında bilgi paylaşımı yapmak istiyorum canım.

inşlah sağlıkla duyarsın bebeğin kalp atışlarını deryacım
canın nerden paylaşım yapmak istiyorsa oradan yap canım önemli olan bişiler paylaşmak değilmi ha bu topic ha öteki iyi hbrlerini almak dileğiyle öpüyorum canım.

kesinlikle doğru dediğin.
bişeyler paylaşmak için burdayız duygularımızı yaşamlarımızdan belli parçaları tecrübeleri.

ewtt hayatımmm ben geldim bi bakim dedimdiii sana

bende seni öpüyorum canım.

ewt canım ama inşlah kapatılmazzz biliyosun 1 kaç kişi daha açmıştı benzer başlıklarla kapatılmıştı inşlah senin topicik uzun süreli olurrr

kız geçmişi okurken seni hep kahvelokumla karıştırdım vallah avatardan dolayı bende bu derya nere gitmiş diyodumm hiç isme bakmamışımmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…