sagol cnm amin insallah seninde hamileligin güzel gecer ve saglikli bir bebegin olur pco cnm yumurtalik kisti cok sükürki tedavisi var topigin ins sana ugur getirir zaten sürekli ilerleme olursa dedigin gibi kapatilmaz ins kendine iyi bakkcanımçok geçmişolsun kayıpların için.
bu arada pco ne bilmiyorum.
negüzel bir miniğin var.allah ona uzun ömürlerversin.
topike destek olunur ise kapatılmaz sanıyorum.
yani ümid ediyorum buyrunnnnnnnnn
sagol cnm amin insallah seninde hamileligin güzel gecer ve saglikli bir bebegin olur pco cnm yumurtalik kisti cok sükürki tedavisi var topigin ins sana ugur getirir zaten sürekli ilerleme olursa dedigin gibi kapatilmaz ins kendine iyi bakk
CANDERYA CANIM GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH BU SON DÜŞÜGÜN OLUR :Saruboceq:benim maalesef 4. ye gene olmadı.p.tesi kürtaj olucam((
CANDERYA CANIM GEÇMİŞ OLSUN HERŞEYİN HAYIRLISI ALLAHTAN İNŞALLAH BU SON DÜŞÜGÜN OLUR :Saruboceq:
bak senin için avatarımı değiştirdim Şeniz
benim maalesef 4. ye gene olmadı.p.tesi kürtaj olucam((
kızlar lütfen kendinizi üzmeyin ve hırpalamayın... ben de 4 kez düşük yaşadım, sebebi bilinmiyordu, bütün testler yapıldı, hiçbir şey çıkmadı ama beşinci hamileliğimde oğluma kavuştum, çünkü yılmadım ve savaştım, çeşitli kürler uyguladım, ayrıca Allah ne zaman verirse o zaman oluyor, zamanını beklemek lazım :) şimdi Rüzgarım kucağımda çok şükür, sizler de umudunuzu yitirmeyin lütfen... ha bu arada yaşım 42 ve benim olduysa herkesin olur diye düşünüyorum :) dualarım sizlerle :)
canım allah anneli babalı büyütsün inşallah kocaman br maşallah bizden rüzgarına:))) canım nasıl kürler uyguladın acaba bizimlede paylaşırmısın
merhaba arkadaslar topiginiz hayirli olsun benim bir kizim var gecen yaz bir bos gebelik gecirdim.ve kasim ayinda yine hamile kaldim cok sevinmistim ama sonu husranla bitti bebegimi bir hafta once kaybettim kalbi durdu ve sonra dusuk yaptim allah kimseye yasatmasin,insallaah yarabbim gonlunuze gore verir yazin ikinci bebegimi dusunuyorum hayirlisi olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?