Tekrarlayan düşükler yaşayıp,bebek sahibi olan ve olamak isteyenler buraya!

canımçok geçmişolsun kayıpların için.
bu arada pco ne bilmiyorum.
negüzel bir miniğin var.allah ona uzun ömürlerversin.
topike destek olunur ise kapatılmaz sanıyorum.
yani ümid ediyorum buyrunnnnnnnnn
sagol cnm amin insallah seninde hamileligin güzel gecer ve saglikli bir bebegin olur pco cnm yumurtalik kisti cok sükürki tedavisi var topigin ins sana ugur getirir zaten sürekli ilerleme olursa dedigin gibi kapatilmaz ins kendine iyi bakk

hımmm CADIARZU verdiğin bilgi içn saol canım.
nasıl bir tedavi uygulandığını yazarsan bizide bilgilendirirsin bu PCO konusunda.

ben birşey sormak istiyorum.
acaba kan sulandırıcı iğneleri koldan veya karından vurmanın farkı var mı?
ben sürekli değişmeli olarak koldan vuruyorum.göbekten vurmayı sevmiyorum.hem morarıyor hem daha çok acıyor.

bak senin için avatarımı değiştirdim Şeniz

uuyy uyyy tamm canımm saol

benim maalesef 4. ye gene olmadı.p.tesi kürtaj olucam((

canımm ya cok üzgünüm nemiş sorun anlammıyorum ki senin için bunuda kaybetmek büyük bi yıkım olmuştur şimdi yanında olup bişiler yapmak isterdim ama elimden sadece burada teselli sözcükleri yazmak geliyor biliyorum acını hafifletmez ama yanında olduğumu bil istiyorum inşlah bihadaki sefere diyeceğim cünkü sen güçlü bi kızsın vazgeçmezsin biliyroum yüce mevlamda mükafatını verecek inşlahhh dualarım seninlee canımm lütfen kendini cok yıpratma cok zor biliyorum ama konuş birileriyle içine atma sakınnn buda geçecek canım :teselli::teselli:

deyacım gitmişisn kızzzzz ben msne giremiyorum bozuk açılmıyo canım buradan bakim dedimdi sana hep akılımdaydın sana bakmak için girdim kötü hbrini aldım
bende cıkyorum şimdi karşılaşırsak konuşalım tamamı şekerim cok öpüyorum seni k.i.b

Derya bu arada inşallah bu son acı olur yaşadığın. üzüldüm sonucun aynı olmasına ama elden bişe gelmiyor. Sporla uğraşarak kafanı dağıtmaya çalış yine olur inşallah. (allahın izniyle)

saol canım.şimdi iyiyim allaha şükür.
bu son olur inşallah.

kızlar lütfen kendinizi üzmeyin ve hırpalamayın... ben de 4 kez düşük yaşadım, sebebi bilinmiyordu, bütün testler yapıldı, hiçbir şey çıkmadı ama beşinci hamileliğimde oğluma kavuştum, çünkü yılmadım ve savaştım, çeşitli kürler uyguladım, ayrıca Allah ne zaman verirse o zaman oluyor, zamanını beklemek lazım :) şimdi Rüzgarım kucağımda çok şükür, sizler de umudunuzu yitirmeyin lütfen... ha bu arada yaşım 42 ve benim olduysa herkesin olur diye düşünüyorum :) dualarım sizlerle :)

canım allah anneli babalı büyütsün inşallah kocaman br maşallah bizden rüzgarına:))) canım nasıl kürler uyguladın acaba bizimlede paylaşırmısın

Soğan suyu kürü:
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı:

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.virüs
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hepsi de ıbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır.

1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal (aktarlarda ya da kuru yemişçilerde bulabilirsiniz) karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)

slm arkadaşlar uzun süredir topike ve kk ya girmedim.bi uğramak istedim.
ben iyiyim en son 28 aralıkta kürtaj oldum sonra pıhtı kalmış 3 hafta sonrada o alındı halen adet olmadım.bakalım nolucak.arada uğrarım
sevgiler

merhaba arkadaslar topiginiz hayirli olsun benim bir kizim var gecen yaz bir bos gebelik gecirdim.ve kasim ayinda yine hamile kaldim cok sevinmistim ama sonu husranla bitti bebegimi bir hafta once kaybettim kalbi durdu ve sonra dusuk yaptim allah kimseye yasatmasin,insallaah yarabbim gonlunuze gore verir yazin ikinci bebegimi dusunuyorum hayirlisi olsun ins

canım allah hepimize tüm kadınlara kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…