merhaba arkadaşlar bende bi düşük yaptım epey bi toparlayamadım kendimi Ankara Hacceetepe Üniersitesine gittim orada testler yaptırdım ve kan pıhtılaşması prolemi çıktı şimdi 6 haftalık hamileyim ergün 0,2 ml lik iğnem var aspirin de kullanıyorum şimdilik iyiyim ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan sevgiler ....:ecrin_bebek:
kızlar günaydınbennde 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim rahimine kamerayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.
Dort sebepsiz duşuk yaşadım.ikl ikisi kurtaj oldu diğerleri kendiliğinden.hiç kalp atımı olmadı.tum testler normal.deneyin diyorlar.sabrım kalmadı.artık tup bebek duşunuyorum.
Bende 2 düsük bi kimyasal yaşadım. Düşüğün ilki 12 haftalikdi kürtaj oldum sonra bi sene hamile kalamadim tam tüp yaoalim derken hamileydim ama kimyasal oldu sonrasında adet olmayi beklerken uzerine hemen hamile kaldim o da 8.haftada kendiliginden düstu kalbi atiyodu ama cok yavas muhtemelen düsecek demisti dr.umuz...
Tum testler yapildi yazan arkadaskar olmus sizlerden hangi testkeri istediler bizden sadece pıhtı ve kromozom analizi istedi dr pıhtı yi yapmistik zaten hasta ciktim son gebelikde ignede kullanmistim ama yine de olmadi kromozomu da yeni yaptircaz.. bunlar disinda sizlerden istedikleri test var miydi? Eksik birsey kalmasin artik tekrar yasamak istemiyrm