Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim eşim sperim testi vermişti sadece morfoloji %0 çıkmıştı sonra 3 ay ilaç kullandı tekrar verdik busefer morfoloji %11 olmuştu kromozom testi hem eşim hem ben verdim özel hastanede verdik eyer kromozomda birşey cikmassa kana da baktiracagim çoğu kişi tüp bebek diyor ama bilmiyorum yorucu bir süreç Allah yardımcımız olsun peki siz tedavimi görüyorsunuz şuanCanım benim de tekrarlayan gebelik kayıplarım var sadece senin değil eşinin de yaptırması gereken testler var. Sana pıhtılaşma bakılması gerekiyor eşinin sperm DNA hasarı sperm DNA analizi yaptırması. Daha sonra ikinizinde kromozomlarınıza bakılması gerekiyor. Sadece bir tanesinde kese gözüktüğünü söylüyorsun diğer ikisi muhtemelen kimyasal gebelikte. Bu testleri yaptırıp sonuçlarını aldıktan sonra normal yolla mı pgt ki tüp Bebek mi yapılmasına karar verilmesi gerekiyor. Testler hemen çıkmıyor. Devlet hastanesi bir kısmını yapmıyor bilgin olsun
Adınıza çok sevindim Allah insallah kucağınıza almayi nasip eder hormonların da bir sorun yok TSH vs hepsi normal rahim içi de bir sorun gozukmuyor anlam veremiyorum belirsizlik çok yoruyor umarım bende anne olabilirimCanım benim hamileliklerimde kalp atışı vs duyulmuştu biri 7. Hafta da birini 9. Haftada kaybettim ç. Aile öykümden ötürü pıhtılaşma için ilaç da kullanmıştım. En son düşüğümde doktorum normal yolla kesinlikle anne baba olamazsınız denemeyin pgt tüp Bebek yapacaksınız dedi . Tabi biz kaç tane doktora gittik bu saydığım testleri yaptırdık hepsi temiz e özelde ki tüp Bebek doktorları sağolsun hepsi pgtli tüp Bebek diye diretti garantisi var mı diye sorduğum da e tahliller temiz ne olacağı belli olmaz dediler. Sonra ben yoluma perinatologla devam ettim doğal yolla hamile kaldım bağışıklık baskılayıcı tedaviyle hamileliğim de sağlıklı ilerliyor şükür.
Hayır kesinlikle öyle düşünmeyin hasarlı sperm yumurtayı döller. Erken düşüklerin çoğu sebebi spermsel faktörler. Ben de hep sorun kendimde gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş. İlerleyen haftalarda ki problemler kadında ki sıkıntı dan kaynaklanıyormuş. Sizi çok iyi anlıyorum ne olur kendinizi suçlamayın emin olun Rabbim nasip edecek hiç kolay bir süreç değil ama sizde evladınıza kavuşacaksınızAdınıza çok sevindim Allah insallah kucağınıza almayi nasip eder hormonların da bir sorun yok TSH vs hepsi normal rahim içi de bir sorun gozukmuyor anlam veremiyorum belirsizlik çok yoruyor umarım bende anne olabilirimsağlıksız sperm yumurtayı zaten döllemez diyorlar oyuzden eşimde bir sorun olduğunu düşünemiyorum şuan kendime daha çok odaklanmış durumdayım
İnşallah teşekkür ederim benim için dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim Allah razı olsunHayır kesinlikle öyle düşünmeyin hasarlı sperm yumurtayı döller. Erken düşüklerin çoğu sebebi spermsel faktörler. Ben de hep sorun kendimde gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş. İlerleyen haftalarda ki problemler kadında ki sıkıntı dan kaynaklanıyormuş. Sizi çok iyi anlıyorum ne olur kendinizi suçlamayın emin olun Rabbim nasip edecek hiç kolay bir süreç değil ama sizde evladınıza kavuşacaksınız
Hangi perinatologa gittiniz ?Gebe kalmadan önce nasıl bir yol izlediniz?Canım benim hamileliklerimde kalp atışı vs duyulmuştu biri 7. Hafta da birini 9. Haftada kaybettim ç. Aile öykümden ötürü pıhtılaşma için ilaç da kullanmıştım. En son düşüğümde doktorum normal yolla kesinlikle anne baba olamazsınız denemeyin pgt tüp Bebek yapacaksınız dedi . Tabi biz kaç tane doktora gittik bu saydığım testleri yaptırdık hepsi temiz e özelde ki tüp Bebek doktorları sağolsun hepsi pgtli tüp Bebek diye diretti garantisi var mı diye sorduğum da e tahliller temiz ne olacağı belli olmaz dediler. Sonra ben yoluma perinatologla devam ettim doğal yolla hamile kaldım bağışıklık baskılayıcı tedaviyle hamileliğim de sağlıklı ilerliyor şükür.
Devletin aşılama demesinin sebebi 3 aşılama sonrası tüp Bebek için rapor çıkartıyorlar. İki kere özelde aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılamanın normal ilişkiden çok da bi farkı yok açıkçası. Üç kere doğal yolla yani hiçbir şey yapmadan kendim hamile kaldım. hangi şehir desiniz bilmiyorum ama iyi bir perinatolog bulmanızı tavsiye ederim. Tek tüple hamile kalan çok fazla insan var. Durumumuz aynı değil ama birden fazla perinatolog ile görüşmeniz net karar vermeniz için daha iyi olurBen de tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşıyorum bir kalp atışı duyduğum dusugum bir dış gebeligim oldu ve sol tupum alındı. Kromozom analizi yaptırdık temiz. Benim bir iki gende pıhtılaşmaya meyilllik çıktı. Kan sulandirici hap ve iğne kullanacağım. Özeller genetik taramalı tüp bebek diyorlar devlet hastanesi aşılama dedi ne yapacağımı bilmiyorum
İstanbulDevletin aşılama demesinin sebebi 3 aşılama sonrası tüp Bebek için rapor çıkartıyorlar. İki kere özelde aşılama yaptırdım tutmadı. Aşılamanın normal ilişkiden çok da bi farkı yok açıkçası. Üç kere doğal yolla yani hiçbir şey yapmadan kendim hamile kaldım. hangi şehir desiniz bilmiyorum ama iyi bir perinatolog bulmanızı tavsiye ederim. Tek tüple hamile kalan çok fazla insan var. Durumumuz aynı değil ama birden fazla perinatolog ile görüşmeniz net karar vermeniz için daha iyi olur
Merhabalar, bu dediklerim tüp bebek ile mi oldu acaba? Ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçmişte 22. haftada erken doğum ve düşük öykülerim fln var, şimdiki doktorum rahim ile ilgili bazı testler yaptı. Rahim bağışıklığı da diyebiliriz... Bazı bünyelerde rahim çok fazla bağışıklığa sahip oluyormuş bunun etkisiyle embriyo ya da fetüsü istemeyebiliyormuş, tabi tüp bebekte her şey kontrollü ilerlediği için bunun için transfer öncesi bir tedavi uygulanıyor. Bence doktoruna bi sorabilirsin. Bana hep kandan kır testi diye bir şey yapıldı hem de rahimden lavaj alındı, bu ikisinin sonucuna göre net bir veri elde edilecek. Doktoruna bi sormanda fayda var bence, devlette yapılıyor mu bilmiyorum ben özelde yaptırdım.Mrb arkadaşlar 8 ay içinde 3 kez düşük yaşadım sadece ilkinde kese gözüktü diyerleri kese görmeden daha düştü son düşükten sonra doktor kromozom testi istedi ona bakılacak böyle durum yasayan arkdaslar nasıl bir yol izlediniz veya doğal yolla anne olabilidinizmi lütfen benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler
Yok doğal yolla ben daha aşılama tüp bebek vs hiç birini denemedim bende özele gidiyorum arastırma yapılmaya başlandı kromozom testi temiz bakalım bakicaz nasipte varsa... Sizede geçmiş olsun Allah yardımcin olsun.Merhabalar, bu dediklerim tüp bebek ile mi oldu acaba? Ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçmişte 22. haftada erken doğum ve düşük öykülerim fln var, şimdiki doktorum rahim ile ilgili bazı testler yaptı. Rahim bağışıklığı da diyebiliriz... Bazı bünyelerde rahim çok fazla bağışıklığa sahip oluyormuş bunun etkisiyle embriyo ya da fetüsü istemeyebiliyormuş, tabi tüp bebekte her şey kontrollü ilerlediği için bunun için transfer öncesi bir tedavi uygulanıyor. Bence doktoruna bi sorabilirsin. Bana hep kandan kır testi diye bir şey yapıldı hem de rahimden lavaj alındı, bu ikisinin sonucuna göre net bir veri elde edilecek. Doktoruna bi sormanda fayda var bence, devlette yapılıyor mu bilmiyorum ben özelde yaptırdım.
Doktorunuz kim?Yok doğal yolla ben daha aşılama tüp bebek vs hiç birini denemedim bende özele gidiyorum arastırma yapılmaya başlandı kromozom testi temiz bakalım bakicaz nasipte varsa... Sizede geçmiş olsun Allah yardımcin olsun.
Aynı şehirdemiyizDoktorunuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?