- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
günaydın çok gecmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri,benimde bir kürtajım birde kimyasalım var ,hamile kalmadan önce ben gen testlerimi yaptırmıştım 2 faktör heterozigot çıktı yani kan pıhtılaşması sorunum var ama homozigot hastalarına göre riski az,bu durumda doktorum herhangi bir tedavi gerek görmemişti,hamile kaldıktan snra 9.haftasında kalbi durdu,şimdi hamileyim kan sulandrıcı iğne kullanıcam,testlerinin yanlış sonuç vereceğini sanmam bhcg degerinle alakası yoktur yani sevgiler.Arkadaşlar hepinize günaydın2 kere düşük yaptım ilki kalp atimi durdu mecburi kürtaj oldum ikinciside kimyasal gebelikti.Doktor 2 düşük olduğu için genetik ve kromozom analizi testi istedi ama benim beta hcg degerim 15 te daha tamamiyle sonlanmadi gebelik ben doktora sormayi unuttum gebelikte bu testler yanlış sonuc verir mi kafam Allak bullak ayni sıkıntıyı yasayan var mi?
benimde 2 dusuk 1 kimyasal hic sorun yok heterizagot bende de cikti ama pihtilasma olan kisminda degil sorun yok ama yine hamile kalirsan tedbir alamacli kan sulandirici vericem dedi yaa sorun bulamiyorlar cok enteresangünaydın çok gecmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri,benimde bir kürtajım birde kimyasalım var ,hamile kalmadan önce ben gen testlerimi yaptırmıştım 2 faktör heterozigot çıktı yani kan pıhtılaşması sorunum var ama homozigot hastalarına göre riski az,bu durumda doktorum herhangi bir tedavi gerek görmemişti,hamile kaldıktan snra 9.haftasında kalbi durdu,şimdi hamileyim kan sulandrıcı iğne kullanıcam,testlerinin yanlış sonuç vereceğini sanmam bhcg degerinle alakası yoktur yani sevgiler.
Allah hayırlı bir sekilde sonunu getirsin canim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallahgünaydın çok gecmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın aynı şeyleri,benimde bir kürtajım birde kimyasalım var ,hamile kalmadan önce ben gen testlerimi yaptırmıştım 2 faktör heterozigot çıktı yani kan pıhtılaşması sorunum var ama homozigot hastalarına göre riski az,bu durumda doktorum herhangi bir tedavi gerek görmemişti,hamile kaldıktan snra 9.haftasında kalbi durdu,şimdi hamileyim kan sulandrıcı iğne kullanıcam,testlerinin yanlış sonuç vereceğini sanmam bhcg degerinle alakası yoktur yani sevgiler.
Su anda gebelik yok degil mi canım sende?benimde 2 dusuk 1 kimyasal hic sorun yok heterizagot bende de cikti ama pihtilasma olan kisminda degil sorun yok ama yine hamile kalirsan tedbir alamacli kan sulandirici vericem dedi yaa sorun bulamiyorlar cok enteresan
amin canım darısı sana ve isteyen herkeseAllah hayırlı bir sekilde sonunu getirsin canim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın insallah
gecmiş olsun canım sanada aslında iğneyi her doktor gerekli görmüyor ben biraz ısrarcı oldum doktoruma iğne konusunda ,kendiside heterozigot taşıyıcısıymış ve kayıpları olmuş oda iğne kullanmış ikimizinde rahat etmesi için iğne vereceğim dedi henüz başlamadım iğnelere salı kontrolum var hayırlısı bakalımbenimde 2 dusuk 1 kimyasal hic sorun yok heterizagot bende de cikti ama pihtilasma olan kisminda degil sorun yok ama yine hamile kalirsan tedbir alamacli kan sulandirici vericem dedi yaa sorun bulamiyorlar cok enteresan
86 lisin sanırım yasta onemli faktör ben kizima 24 te gebe kaldim hicbirsey basima gelmedi( allahin takdiriyle)" ama yas 30 oldu bilmediğim yasamadigim şeyler gördüm demekki yasayacakmusizyok canim
benim 5 gene bakılmıştı,hangi şehirdesin?Benimde 2 dusuk 1 kimyasal var. Gen testimide kimysal gebelik yasarken yaptirdim. Zaten sonuclarimda normal cikti. Ama bu genetige bakanlar benim pihtilasmayla ilgili sadece 2 gene bakmislar. Neymis en onemlileri o iki genmis. Dusuge onlar sebep oluyormus. Elalemin en az 4 genine bakilmis. Ben genetik testi farkli bi hastanede tekrarlamayi dusunuyorum bu yuzden
ya böyle hiç konuşmayan doktorlara sinir oluyorum madem konuşmuyorsun soruya cevap versene,neyin ne oldugunu bizde bilelim dimiBen Ankaradayim canim kadin doğumcuya 2.bebek düşündüğumu ama 2 dusgum olduğunu söyledim ben demeden kendi genetik bölümüne gönderdi oraya gittim esimle birlikte ordada soru sordu esimle bana ayri ayri sonrada 1 sayfa yazdi yazdi elimize tutusturdu hic konusmadi sadece dedigim kan pihtilasmasi istediniz mi hocam düşün yani ne isteyip istemedigini hic bilmiyorum sadece pazartesi sai yapılıyormuş pzrtesi doluymuş sali 11 e kadar burda olun dedi
Sende genetik bir problem çıkacağını sanmam dedi gayet rahat bir tavırla hatta neyse kalsin o zaman desem tamam siz bilirsiniz denecek kadar rahattı sadece hayat hikayemizin sorguladi ne testi istedi ne sonuclar cikarsa nasil degerlendirme yapariz ne bileyim azbisey konuşur aklimda ? Isareti kalmaz sanıyordum ama bos esim benim doktor soylemeden sirmayacak bir tip doktora pihtilasmayi sordum diye bile ters ters sus diye yüzüme baktı doktor bilmiyor mu dercesine neyse insallah sonuc iyi çıkarya böyle hiç konuşmayan doktorlara sinir oluyorum madem konuşmuyorsun soruya cevap versene,neyin ne oldugunu bizde bilelim dimineyse genetik teste zaten pıhtılaşmayada bakılıyor bildigim kadarıyla ki genetik bir rahatsızlıgın ve kan pıhtılaşması varmı bunlar için istemiştir zaten,hayırlısı olsun hakkında
canım gatadan memnun degilsen eger zekai tahir burak hastanesini tavsiye ederim nüvit birgili var orada çok ilgili bir doktor normalde bu gen testlerini tekrarlayan düşük oldugunda yapıyorlar ama ben ona cocugumuz olmuyor diye gitmiştim ozmn yapmıştık bu testleri,koldan almışlardı benim ,eşinle de konuş bu süreçte destek olun birbirinizeBu testler sadece koldan alınan normal rutin kan alma gibi yapılıyor degil mi canim bir keresinde parmaktan ve bilekten alinan da duymuştum cok şaşırmıştım
her doktorun tedavi yöntemi malesef ki aynı olmuyor cok önemli iyi bir doktora denk gelmek,gen testi yapan bir hastaneye yada üniversite hastanelerine gitmeni tavsiye ederim 3 düşüğünün oldugunu söyle yaparlar mutlaka,Allah en kısa sürede nasip eder inşBoyle okudukca kendi doktoruma kiziyorum bende gecen sene kurtaj oldum kalp atislari olmadığı icin doktor sknti yok dedi 2 ay sonra tekrar oldu kimyasaldi ama ustunden bir sene gecti hala bise yok gecen memlekete gidince doktora gittim ozele alttan bakti yumurtlamaya bakti adetlerimi sordu sknti yok folik asit ic diyip gonderdi sknti yoksa bir senedir neden olmuyor genetik test neden yapmadi bunlari okudukca acaba diyorum tuplerdemi sorun kan pihtilasmasimi olabilir insan kafayi yiyor stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?