- Konu Sahibi melegim_06
-
Insallah cnm bi kac ay daha bekliucm olmazsa baska doktora gidcmher doktorun tedavi yöntemi malesef ki aynı olmuyor cok önemli iyi bir doktora denk gelmek,gen testi yapan bir hastaneye yada üniversite hastanelerine gitmeni tavsiye ederim 3 düşüğünün oldugunu söyle yaparlar mutlaka,Allah en kısa sürede nasip eder inş
İzmir cnmbenim 5 gene bakılmıştı,hangi şehirdesin?
Ewlemdigimin 4.ayi kadin dogum doktoruna gittim genel kontrol icim doktor bana muayenede pko olduğumu cocugumun olmayacağını tedaviyle olacagini yani bi konustuki kendimi hayattan kopmus gibi hissettim o kadar moralim bozulduki anlatamam ustelik esimin yaninda o anki ruh halimi düşün o gunden bu yana 6 yildir hic o hastaneye gitmedim ve hic o anki soku unutamıyorum 2 ay sonra gebe oldugumu öğrenmiştimcanım gatadan memnun degilsen eger zekai tahir burak hastanesini tavsiye ederim nüvit birgili var orada çok ilgili bir doktor normalde bu gen testlerini tekrarlayan düşük oldugunda yapıyorlar ama ben ona cocugumuz olmuyor diye gitmiştim ozmn yapmıştık bu testleri,koldan almışlardı benim ,eşinle de konuş bu süreçte destek olun birbirinize
2.5 senedir istiyorum ama :)86 lisin sanırım yasta onemli faktör ben kizima 24 te gebe kaldim hicbirsey basima gelmedi( allahin takdiriyle)" ama yas 30 oldu bilmediğim yasamadigim şeyler gördüm demekki yasayacakmusiz
Merhaba evet 20.haftadayim amin sagolasin normal gebelik igne vuruluyorum kan sulandirici zaten genetik bolumune gittiginizde onlar yapiyorlar testleri birde benim hocalik durumum vardi tabiArkadaşlar merhaba,
5 gene bakıldı yazmışsınız. Bunlar hangileriydi?
Magnolia 1986 sen şuan 20.haftadasın sanırım, Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Bu sefer nasıl gelişti gebeliğin, nasıl bir tedavi oldu( tüp bebek, aşı, kan sulandırıcı mı ya da başka bişey mi)
Maalesef benim 3 düşüğüm var, 4. gebeliğim şuan ama bu da iyi gitmiyor
Merhaba evet 20.haftadayim amin sagolasin normal gebelik igne vuruluyorum kan sulandirici zaten genetik bolumune gittiginizde onlar yapiyorlar testleri birde benim hocalik durumum vardi tabi
Kese var ama embriyo gelişmedi, bundan önceki ikisi de böyle oldu. Yalnızca ilk gebeliğim 13-14. Haftayı bulmuştu, o büyük ihtimal septumdan kaynaklı düştü.Bu 4.gebelikteki sorun ne canim?
Merhaba canim genetik ve kromozom analizi testi istiyor doktorlar tekrarlayan dusuklerde ona bakılıyor
Allah yardımcınız olsun canim umarim bu bebisin saglikli sıhhatli dogarKese var ama embriyo gelişmedi, bundan önceki ikisi de böyle oldu. Yalnızca ilk gebeliğim 13-14. Haftayı bulmuştu, o büyük ihtimal septumdan kaynaklı düştü.
Septumu aldırdım zaten.
NetEvet ben tamamını yaptırdığımı zannediyorum zaten. Sadece emin olmak için istedim 5'inin adını..Faktör 5 Leiden, mthfr a, mthfrc677 mi ne, o heterozigot çıktı ama önemsemediler pek ..çok yaygın dediler. ANA değerim için pozitif, küçük tanecikli mi ne yazıyor, buna da pek takılmadılar, karyotiplerimiz normal çıktı. Velhasıl onlara kalsa sorun yok ama bir taraftan sonraki gebeliklerinizde aspirin, Heparin falan başlanabilir diyorlar. (Sonraki gebeliğim oluştu mesela başlatmadılar , söyledim hatta yine de başlatmadılar çünkü kalp atışı bekliyorlar.. o Da oluşmadı son gebeliklerde) aslında phtılaşmamdan çok şüphelenmiyorlar.net birşey bulamadıkları için ne yapacaklarını onlar da bilmiyor aslında. Öyle yani
Peki lenfosit aşısı ve/veya PGT ile tüp bebek deneyen, etrafında duyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?