Tekrarlayan düşükler...

Insallah cnm bi kac ay daha bekliucm olmazsa baska doktora gidcm

Ewlemdigimin 4.ayi kadin dogum doktoruna gittim genel kontrol icim doktor bana muayenede pko olduğumu cocugumun olmayacağını tedaviyle olacagini yani bi konustuki kendimi hayattan kopmus gibi hissettim o kadar moralim bozulduki anlatamam ustelik esimin yaninda o anki ruh halimi düşün o gunden bu yana 6 yildir hic o hastaneye gitmedim ve hic o anki soku unutamıyorum 2 ay sonra gebe oldugumu öğrenmiştim

Olsun canım vardır bundada bir hayır coook istiyoruz ya ondan olmuyorbekle bekle bekle ... Elbet zamani vardır bende pko var gebe kalıyorum ama 6.haftayı gormeden sonlaniyor ilk kurtaj 9 haftalikti ki kalbi durdu yani vardir bundada bir hayır ama seviniyorum cok kaptiriyorum kendimi gebelige cok alistiriyorum fazla sürmüyor sonra tekrar basa donup tekrar tuttu mu tutmadi mi adetten once kan vermelerin stresi nuksediyor.Bu bizim sinavimiz artık benimde 6 yasinda kızım var hergun ayni sey 2 gebeligimide cok istedigi icin paylastim cok mutly oldu karnımi seviyor bu seferde yok deyince asabilesiyor sinirleniyor ne. Yapacagimi nasil davranacigimi bilmiyor sayesinde hicc aklimdan çıkmıyor surekli kardes mevzusu bende dayanamıyorum artık

Allahim once sizlere versin hic ewlat sahibi olmayanlara o duyguyu annelik duygusunu tattirsin sonrada bana tattirsin 2.anneligi

Teşekkür ederim canim sagolasin Allah sanada tez vakitte saglikli gebelik nasip edip saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Arkadaşlar merhaba,
5 gene bakıldı yazmışsınız. Bunlar hangileriydi?
Magnolia 1986 sen şuan 20.haftadasın sanırım, Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Bu sefer nasıl gelişti gebeliğin, nasıl bir tedavi oldu( tüp bebek, aşı, kan sulandırıcı mı ya da başka bişey mi)
Maalesef benim 3 düşüğüm var, 4. gebeliğim şuan ama bu da iyi gitmiyor

Merhaba canim genetik ve kromozom analizi testi istiyor doktorlar tekrarlayan dusuklerde ona bakılıyor

Merhaba evet 20.haftadayim amin sagolasin normal gebelik igne vuruluyorum kan sulandirici zaten genetik bolumune gittiginizde onlar yapiyorlar testleri birde benim hocalik durumum vardi tabi

Merhaba canim genetik ve kromozom analizi testi istiyor doktorlar tekrarlayan dusuklerde ona bakılıyor

Evet ben tamamını yaptırdığımı zannediyorum zaten. Sadece emin olmak için istedim 5'inin adını..Faktör 5 Leiden, mthfr a, mthfrc677 mi ne, o heterozigot çıktı ama önemsemediler pek ..çok yaygın dediler. ANA değerim için pozitif, küçük tanecikli mi ne yazıyor, buna da pek takılmadılar, karyotiplerimiz normal çıktı. Velhasıl onlara kalsa sorun yok ama bir taraftan sonraki gebeliklerinizde aspirin, Heparin falan başlanabilir diyorlar. (Sonraki gebeliğim oluştu mesela başlatmadılar , söyledim hatta yine de başlatmadılar çünkü kalp atışı bekliyorlar.. o Da oluşmadı son gebeliklerde) aslında phtılaşmamdan çok şüphelenmiyorlar.net birşey bulamadıkları için ne yapacaklarını onlar da bilmiyor aslında. Öyle yani
Peki lenfosit aşısı ve/veya PGT ile tüp bebek deneyen, etrafında duyan var mı

Net
bir bilgim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…