Tekrarlayan hareket!

Trizomi13-15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
318
267
103
37
İyi geceler kızlar.. son 1 saattir internetten araştırıyorum.. bebeğimde 15 gündür tekrarlayan otururken ileri geri sallanma hareketi var. Yaklaşık 6 ayı bitip 7. Ayına başlıyacak..Bugün akşam üzeri mutfağı toplarken 1 saat destekli oturttum ve aralıksız ileri geri sallanma hareketi yapıyor.. korktum açıkcası ilk bebeğim normal midir bu bebek gelişiminde?bu çok büyük dert oldu gece gece yardımcı olun lütfen..

Adıyla seslendiğimde bazen bakıyor bazen bakmıyor.. oyuncağı sağa sola çektiğimde takip ediyor..

Çocuğunuzu takip edin bir süre daha. Çocuğunuz bu hareketleri yaparken videosunu çekin ve önce kendi çocuk doktorunuza ve onun yönlendirmesi ile de nörolog a gidin.

Kullanıcı adınız neden trizomi? Merak ettim.
Eşimde trizomi 13-15 var. Tüp bebek bu bebeğimde pgt ile genetiği seçilerek oluşturulmuş bir embriyo.. sanırım bu zorlu yaşadığımda süreçde psikolojimi etkiledi bebeğimde bişey var mı diye pimpirikleniyorum her şeyi dahada irdeliyorum gibi

İyi geceler kızlar.. son 1 saattir internetten araştırıyorum.. bebeğimde 15 gündür tekrarlayan otururken ileri geri sallanma hareketi var. Yaklaşık 6 ayı bitip 7. Ayına başlıyacak..Bugün akşam üzeri mutfağı toplarken 1 saat destekli oturttum ve aralıksız ileri geri sallanma hareketi yapıyor.. korktum açıkcası ilk bebeğim normal midir bu bebek gelişiminde?bu çok büyük dert oldu gece gece yardımcı olun lütfen..
Merhaba benim bebeğim mama sandalyesi, yerde otururken , kucağımızda hep ileri geri sağa sola sallanıyor. Sizin durumunuz böylemiydi ve düzeldi mi?

Merhaba benim bebeğim mama sandalyesi, yerde otururken , kucağımızda hep ileri geri sağa sola sallanıyor. Sizin durumunuz böylemiydi ve düzeldi mi?

Üye 1 sene önce giriş yapmış maalesef. Klasik bebek hareketi de olabilir. Destekleyen başka şeyler yoksa korkmayın bence. Annelik hisleri kuvvetlidir. Gerçekten bi anormallik varsa fark etmemeniz imkansız gibi bi şey. Bi doktora başvurun ekstra normal olmadığını düşündüğünüz şeyler varsa

Korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum genelde spor yapar gibi kemiklerini kaslarını kuvvetlendiriyorlar böyle zamanlarda. videoya çekin doktora gittiğinizde izletin. İçiniz rahat etsin.

Üye 1 sene önce giriş yapmış maalesef. Klasik bebek hareketi de olabilir. Destekleyen başka şeyler yoksa korkmayın bence. Annelik hisleri kuvvetlidir. Gerçekten bi anormallik varsa fark etmemeniz imkansız gibi bi şey. Bi doktora başvurun ekstra normal olmadığını düşündüğünüz şeyler varsa
Öncelikle cevap için teşekkür ederim
Çocuğumun sosyal gülümseme ve göz teması isme tepkisi harika ama gel gelelim sabah başlıyor sallanmaya uyuyana kadar öne geri sallanıyor. Ancak dikkati dağılacak veya elinde bir şeyle uğraşacak ancak öyle duruyor. Kollarımı açıp gel yaptığımda geliyor ve babıldaması var ama ileri geti sallanma yazınca her yerde otizm çıkıyor 🥺

Öncelikle cevap için teşekkür ederim
Çocuğumun sosyal gülümseme ve göz teması isme tepkisi harika ama gel gelelim sabah başlıyor sallanmaya uyuyana kadar öne geri sallanıyor. Ancak dikkati dağılacak veya elinde bir şeyle uğraşacak ancak öyle duruyor. Kollarımı açıp gel yaptığımda geliyor ve babıldaması var ama ileri geti sallanma yazınca her yerde otizm çıkıyor

Back
X