Tekrarlayan kimyasal gebelikler

zkyogzyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
18
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ben tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşıyorum. Bir kalp atışı duyduğum dusugum bir dış gebeliğim oldu. Dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı. Bana bu konular ile ilgili tavsiye edebileceğiniz istanbulda doktor arıyorum

Genetik test yaptırıyor musunuz erkek faktörlü müydü bu kayıplarınız? Benim de dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı

Genetik test yaptırıyor musunuz erkek faktörlü müydü bu kayıplarınız? Benim de dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı
Evet bana da eşime de genetik kromozom analizi yaptırdılar bir sorun çıkmadı. Elle tutulur bir sebep yok sadece benim bir iki genimde pıhtılaşmaya meyillilik çıktı. Gebe kalabilirsem kan sulandirici hap ve iğne kullanacağım. Ama henüz bu sürece gelen bir gebelik olmadı ameliyat sonrası

Benim hepsi doğal yolla oldu. Geçen sene nisan ayında ameliyat oldum
Anladım ne güzel bana doktorum tek tüple de hamile kalabilirsin demişti ama sanırım bi tık daha zorlaşıyor ama illa ki kalırsınız. Pıhtılaşma kaynaklı olabilir kayıplarınız bir de size tavsiyem eşinize klasik sperm testi (morfoloji için) ve sperm DNA hasarı testi yaptırmanız. Benim de annem benden sonra 4 kayıp verdi ne zaman vazgeçti spiral taktırdı 5 ay sonra kardeşime spiralli hamile kalıp doğurdu o zaman anlaşıldı ki tüm kayıplar sağlıksız sperm yüzünden.

Tek tuple de ben kimyasal gebelik geçirdim beta biraz yükselip düşüyor. Benim mesele de bu
Eşime normal sperm testi yaptırdık sonuçları iyi çıktı elhamdülillah ama dna hasarı baktirmadik. Bunu birkaç kişiden daha duydum kimyasal gebelikler erkek faktörlü deniliyor.
Nerde yapılıyor sperm dna hasarı tedavisi var mı? Bir de anneniz nasıl anladı sağlıksız sperm kaynaklı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…