Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

Tabiiki folik asit uzun suredir kullanıyorum.iğne 0,6 lık claxene. Doktor iki ay dinlenip tekrar denememi soyledi.herşeyin hayırlısı.
Su an kullanmiyosun dimi cnm igne. Dozun yuksekmis baya ya. Nie olmus peki bise soylendi mi . Sn fuat hoca disinda kime gitmistin cnm

Su an kullanmiyosun dimi cnm igne. Dozun yuksekmis baya ya. Nie olmus peki bise soylendi mi . Sn fuat hoca disinda kime gitmistin cnm
Yok canım iğne gebelik sırasında.dozu doktor yukdeltti.onxekinde 0,4 luk kullanmıştım.progestan da kullandım.prof da bi sorun yok diyince başkasına gitmedim.hiçbir sebep yok deniliyo, bugun yine doktor bebekte sorun vardır diyo.yani bulana kadar devam yani.

Cnm bnde igneye ragmn kayip yasadim. Biz kurtajdan sonra embriyoyu kromozom sayimina gonderdik kromozomlardan birinde fazla cikmis dollenme esnasinda olan bise mis. Dr lar sagliksiz oldugu icin sonlanmis gebelik diyolar

Cnm bnde igneye ragmn kayip yasadim. Biz kurtajdan sonra embriyoyu kromozom sayimina gonderdik kromozomlardan birinde fazla cikmis dollenme esnasinda olan bise mis. Dr lar sagliksiz oldugu icin sonlanmis gebelik diyolar
Bugun doktor genelde duşuklerde bebeği incelediğimizde hep bebekte sorun vardı diyo. En azından en başında duşuyo.sonlarda kayıp olsa daha zor.bi kez ege unv de gordum bi kadını. 5. Gebeliğiydi ve yine sorunluydu. Yedi aylıkmış ama beş aylık gibiymiş. Allahtan hayırlısını isteyelim.saati gelince mutlaka olur.

Rabbim nasip etsin ins cnm bize saglikli bebekler en kisa zamanda. Sn bugun nie gittin cnm dr a

Rabbim nasip etsin ins cnm bize saglikli bebekler en kisa zamanda. Sn bugun nie gittin cnm dr a
Geçen pazartesi duşuk yapmıştım kontrol içşn gittim.bişey kalmamış içerde.zaten kurtaja gerek kalmamıştı.kanamam da fazla olmadı.iğne mi acaba duşuğu kolaylaştırıyo bilmiyorum.ilk iki gebelikte iğne kullanmadım. Kese gelişmedi ve kurtaj oldum.iğne kullandıktan sonra kendiliğinden duşmeye başladı.iğne yapmaz dedi doktor ama bilmiyorum elbet.

Cnm coraspin kullandiysan o daa etkiliymis igneden.
Gecmis olsun cnm ya. Hangi hast oldun kurtaji

Cnm coraspin kullandiysan o daa etkiliymis igneden.
Gecmis olsun cnm ya. Hangi hast oldun kurtaji
Ecopirin de kullandım.şimdi kurtaj olmadım.gerek kalmamış.kurtajları devlet hastanesinde oldum.çok iyi bi doktor vardı sonra başka yere gitti.şimdi ozel hastaneye gidiyorum.

Ecopirin de kullandım.şimdi kurtaj olmadım.gerek kalmamış.kurtajları devlet hastanesinde oldum.çok iyi bi doktor vardı sonra başka yere gitti.şimdi ozel hastaneye gidiyorum.
Anldm cnm. Kurtaja gerek kalmamasi ii olmus. Bnde ozel de olmustm

Alper
alperay naptın hamile kalabildin mi aynı senin gibi 6. Haftada 4 düsük yasadım cok merak ediyorum sonucu

Alper

alperay naptın hamile kalabildin mi aynı senin gibi 6. Haftada 4 düsük yasadım cok merak ediyorum sonucu
Merhaba ben de bu düşükler konusunda çok üzüldüm ve okadar araştırma yaptımki birgün hamileliğim devam ederse benim gibi olanlara umut olmak için buraya yazacağım demiştim.bir önceki sayfaya bakarsan durumumu başka bir arkadaşa özetlemiştim.umudunu sakın kaybetme Allah ın izniyle olur inşallah bebeklerin

Ben de sonuncu da clexane kullandım işe yaramadı. Kortizon denenmedi sadece. Hic bi sebep cıkmıyo

Aldıgın serum neydi acaba bir kez mi kullandın
Serumun adı intralipid 2 kez kullandım son düşüğümde ve bu hamileliğimde.kortizon hapını da son 3 tedavimde kullandım.hatta son tedavimin başında organ nakillerinde kullanılıyormuş bir hap var onu da kullanmıştım,sanırım vücut gebeliği reddetmesin diye bir nevi ba

Aldıgın serum neydi acaba bir kez mi kullandın
Serumun adı intralipid 2 kez kullandım son düşüğümde ve bu hamileliğimde.kortizon hapını da son 3 tedavimde kullandım.hatta son tedavimin başında organ nakillerinde kullanılıyormuş bir hap var onu da kullanmıştım,sanırım vücut gebeliği reddetmesin diye bir nevi bağışıklık baskılama buda kortizon gibi yani.ama psikolojimi sadece son tedavimde iyi tuttum iyi düşündüm.

Anladım. Cok zor bi süreçmiş yaa nedensiz olusu cok zor. Bikaç tane alı duydum ama serum duymamıstım

Mrb arkadaslar.ben de ortalam 1 senede 3 defa dusuk yaptim.sadece birinde kalp atisi duyduk.suan gebelik dusunuyorum ama korkularim cok fazla.ayni seyleri yasamak istemiyorum.cok dua ediyorum kendime de evlat sahibi olmak isteyen herkese de.benim dr bu defa hamile kalirsam kortizona baslayacagini soyledi.esim de bebekte yarik damak yapabilir diye yanasmiyor.umutluyum ama korkularimdan siyrilamiyorum.dr elle tutulur sebepleri tedavi ettik dusugunun sebebini bilmyrum diyo.ben de once Allah a teslim oldum sonra da guvendigim bir hocaya.eger bu ay hamile kalirsam ve gebeligimi saglikla tamamlar evladimi kucagima alirsam gittigim yerin adini burdan yazarim.bana buyuklerim hep korkudan oluyor diyo(hani su gozle goremedigimiz varliklar var ya onlar birakmyrmus rahimde olduruyormus cocugu)tabi en dogrusunu Allah bilir.tibbi butun tedbirlerimi aldim.bundan sonrasi tam bir teslimiyet ve dua...Raabbim hepimizin gonlune gore vatana millete hayirli olacak saglikli evlatlar nasip eylesin.amin

Slm arkadaşlar.Buraya yeni üyeyim,fırsat buldukça yazıları takip etmeye çalışıyorum.Malesef bendede aynı sorun var.su anda bunları yazarken 5.düşüğü yaşıyorum.hep aynı senaryo tekrarlanıyor hayatımda sanki. Doktor hamilesin diyo sonra bi bakmışsın bı hafta sonra yok Nedeni belli değil.bol bol dua etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…