Su an kullanmiyosun dimi cnm igne. Dozun yuksekmis baya ya. Nie olmus peki bise soylendi mi . Sn fuat hoca disinda kime gitmistin cnmTabiiki folik asit uzun suredir kullanıyorum.iğne 0,6 lık claxene. Doktor iki ay dinlenip tekrar denememi soyledi.herşeyin hayırlısı.
Yok canım iğne gebelik sırasında.dozu doktor yukdeltti.onxekinde 0,4 luk kullanmıştım.progestan da kullandım.prof da bi sorun yok diyince başkasına gitmedim.hiçbir sebep yok deniliyo, bugun yine doktor bebekte sorun vardır diyo.yani bulana kadar devam yani.Su an kullanmiyosun dimi cnm igne. Dozun yuksekmis baya ya. Nie olmus peki bise soylendi mi . Sn fuat hoca disinda kime gitmistin cnm
Cnm bnde igneye ragmn kayip yasadim. Biz kurtajdan sonra embriyoyu kromozom sayimina gonderdik kromozomlardan birinde fazla cikmis dollenme esnasinda olan bise mis. Dr lar sagliksiz oldugu icin sonlanmis gebelik diyolarYok canım iğne gebelik sırasında.dozu doktor yukdeltti.onxekinde 0,4 luk kullanmıştım.progestan da kullandım.prof da bi sorun yok diyince başkasına gitmedim.hiçbir sebep yok deniliyo, bugun yine doktor bebekte sorun vardır diyo.yani bulana kadar devam yani.
Bugun doktor genelde duşuklerde bebeği incelediğimizde hep bebekte sorun vardı diyo. En azından en başında duşuyo.sonlarda kayıp olsa daha zor.bi kez ege unv de gordum bi kadını. 5. Gebeliğiydi ve yine sorunluydu. Yedi aylıkmış ama beş aylık gibiymiş. Allahtan hayırlısını isteyelim.saati gelince mutlaka olur.Cnm bnde igneye ragmn kayip yasadim. Biz kurtajdan sonra embriyoyu kromozom sayimina gonderdik kromozomlardan birinde fazla cikmis dollenme esnasinda olan bise mis. Dr lar sagliksiz oldugu icin sonlanmis gebelik diyolar
Rabbim nasip etsin ins cnm bize saglikli bebekler en kisa zamanda. Sn bugun nie gittin cnm dr aBugun doktor genelde duşuklerde bebeği incelediğimizde hep bebekte sorun vardı diyo. En azından en başında duşuyo.sonlarda kayıp olsa daha zor.bi kez ege unv de gordum bi kadını. 5. Gebeliğiydi ve yine sorunluydu. Yedi aylıkmış ama beş aylık gibiymiş. Allahtan hayırlısını isteyelim.saati gelince mutlaka olur.
Geçen pazartesi duşuk yapmıştım kontrol içşn gittim.bişey kalmamış içerde.zaten kurtaja gerek kalmamıştı.kanamam da fazla olmadı.iğne mi acaba duşuğu kolaylaştırıyo bilmiyorum.ilk iki gebelikte iğne kullanmadım. Kese gelişmedi ve kurtaj oldum.iğne kullandıktan sonra kendiliğinden duşmeye başladı.iğne yapmaz dedi doktor ama bilmiyorum elbet.Rabbim nasip etsin ins cnm bize saglikli bebekler en kisa zamanda. Sn bugun nie gittin cnm dr a
Cnm coraspin kullandiysan o daa etkiliymis igneden.Geçen pazartesi duşuk yapmıştım kontrol içşn gittim.bişey kalmamış içerde.zaten kurtaja gerek kalmamıştı.kanamam da fazla olmadı.iğne mi acaba duşuğu kolaylaştırıyo bilmiyorum.ilk iki gebelikte iğne kullanmadım. Kese gelişmedi ve kurtaj oldum.iğne kullandıktan sonra kendiliğinden duşmeye başladı.iğne yapmaz dedi doktor ama bilmiyorum elbet.
Ecopirin de kullandım.şimdi kurtaj olmadım.gerek kalmamış.kurtajları devlet hastanesinde oldum.çok iyi bi doktor vardı sonra başka yere gitti.şimdi ozel hastaneye gidiyorum.Cnm coraspin kullandiysan o daa etkiliymis igneden.
Gecmis olsun cnm ya. Hangi hast oldun kurtaji
Anldm cnm. Kurtaja gerek kalmamasi ii olmus. Bnde ozel de olmustmEcopirin de kullandım.şimdi kurtaj olmadım.gerek kalmamış.kurtajları devlet hastanesinde oldum.çok iyi bi doktor vardı sonra başka yere gitti.şimdi ozel hastaneye gidiyorum.
alperay naptın hamile kalabildin mi aynı senin gibi 6. Haftada 4 düsük yasadım cok merak ediyorum sonucuselam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
Merhaba ben de bu düşükler konusunda çok üzüldüm ve okadar araştırma yaptımki birgün hamileliğim devam ederse benim gibi olanlara umut olmak için buraya yazacağım demiştim.bir önceki sayfaya bakarsan durumumu başka bir arkadaşa özetlemiştim.umudunu sakın kaybetme Allah ın izniyle olur inşallah bebeklerinAlper
alperay naptın hamile kalabildin mi aynı senin gibi 6. Haftada 4 düsük yasadım cok merak ediyorum sonucu
Serumun adı intralipid 2 kez kullandım son düşüğümde ve bu hamileliğimde.kortizon hapını da son 3 tedavimde kullandım.hatta son tedavimin başında organ nakillerinde kullanılıyormuş bir hap var onu da kullanmıştım,sanırım vücut gebeliği reddetmesin diye bir nevi baAldıgın serum neydi acaba bir kez mi kullandın
Serumun adı intralipid 2 kez kullandım son düşüğümde ve bu hamileliğimde.kortizon hapını da son 3 tedavimde kullandım.hatta son tedavimin başında organ nakillerinde kullanılıyormuş bir hap var onu da kullanmıştım,sanırım vücut gebeliği reddetmesin diye bir nevi bağışıklık baskılama buda kortizon gibi yani.ama psikolojimi sadece son tedavimde iyi tuttum iyi düşündüm.Aldıgın serum neydi acaba bir kez mi kullandın
Adını şimdi hatırlayamadım.biraz araştırayım öğrenince yazarım.ama fiyatını az çok hatırlıyorum 170 tl gibi birşeydiSonuncu da ekstra kullandıgın neydi hepsinden farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?