Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

cok haklısın cnm güçlüde olmalıyız zaten kimse bilmezki neler cektigimizi uzaktan davulun sesi hos gelirmiş bizi ancak bizler anlarız bu arada bende hiç gitmedim hematolojiye ama gitmeyi düşünüyorum bakalım ayrıca ramatolojiyede gidicem pazartesi gitmeyi düşüüyorum

yahu oramla beraber benim beyinde gitti.halbuki almanyada olduğnu demiştin.ağlamak istiyorum.erken bunicam galibaaa(

bizde kafami kaldi elifim bende öyleyim eskiden hic biseyi unutmaz zehir gibi hatirlama yetenegim vardi bi yildirr kafam öyle karisikki bende unutuyom bizim yasadikalrimizdan sonra normal bunlarrr kolay degilki yasadiklarimizzz

heleki düsük yapmayan bide bi kac düsügü olmayan hic anlayamazzz..ancak hamile kaliyosunuz ya denirrr sanki kalinca evimiz kucagimiz bebekle doluyoo

bende LUPUS ANTİKOAGÜLAN testinde sayi degilde karsisinda negatif yaziyo:26:bi doktora sor aysimam bende anlayamadimmm benimkinde sayi yok cünküü:26:

atma bundan sonra bide böyle kendini bilmezlerimi cekecez ya kendi derdimiz kendimize yeterrrabbim sen görüyosun inslalah böylelerin dilini susturacak bizede saglikli hayirli evlatlar verki konusamasinlar bidaha bu yüzdenn

inşallah düşer cnm.bende haziranda düşünüyorum korunmayı bırakmayı.bende genetiği bekliyorum.inşallah iyi çıkar.

insallh elifim insallah senin bebegindede genetik bi sorun cikmazki bizler sadece pihtilasmayla mücadele edelimki baska sorunlarda eklenmesinnn:26:inslalah hepimiz yaza doru hamile kalirr ve bu sefer yawrularimiz rabbimin izniyle birakmaz bizleriiii

Son düzenleme:
heleki düsük yapmayan bide bi kac düsügü olmayan hic anlayamazzz..ancak hamile kaliyosunuz ya denirrr sanki kalinca evimiz kucagimiz bebekle doluyoo

aynen canım ya banada yine sevgili kayınvalidecim demişti kürtaj oldugum gün neden insanın canı acırken insanın canını yakmaya calısırlarki ben içeri girmeden bi kadın oturmus yanına yumurtaları calısmıomus ilac kullanıyormus falan kadın demişki hamile gectimi önümden cok kıskanıyorum dedi sana üzlürken baktım ona daha üzüldüm dedi yaa bende dedim o ilac kulanır cocugu olur ya ben benim acımla onun acısı aynımı bir arkadas demişti burdan işte yine onunda eli bos benimde ama bizim acımız daha farklı evlat kaybediyoruz kolaymı canından can gidiyor bizler hamile kalabiliyor olarak görünüyorz insanların gözündee. bu arada kayınvalidemide amma cekiştirdim heee

bende LUPUS ANTİKOAGÜLAN testinde sayi degilde karsisinda negatif yaziyo:26:bi doktora sor aysimam bende anlayamadimmm benimkinde sayi yok cünküü:26:

walla cnm bende anlamadım ama alt limit üst limit yazıo hiç cıkmaması gerekse 0 falan yazar bilmiorumki yaa bakalım yarın yada salı gidicem su ramatolojiye

cekistir valla burda bari dök icini rahatla bende konusmuyorum kaynanamla sevmiyoz birbirimizi ben bebek ne yüzünden degilde baska sebeplerden sevmiyorumm oglunu kiskandi benden demedigini birakmiyo arkamdan..bi gün iyice kiskandi oglunu cik ne bekliyon oglumun basini dedi3 cocugu var ama en cok benimkini seviyo cok bagliymis evlennince kiskandi istee..gezdigi herkesin evinde olur olmaz konusuyomus arkamdann bende duydum bunlari kestim kontami evime gelemez evine gitmem o kadar düsük yaptim bi kere bilem gecmis olun demedi..cocugumuz olmadigina seviniomu üzülüyomu bilmiyorum ama günahini almim ama hisselerim sevindigi kanisinda...ama bilyorumki kayinbabam cok üzülüyo severimde kendisini oda beni sever ama bu cadi yüzünden adamida göremiyorummm evimde uzak öyle iste bizim hikayedeee

walla cnm bende anlamadım ama alt limit üst limit yazıo hiç cıkmaması gerekse 0 falan yazar bilmiorumki yaa bakalım yarın yada salı gidicem su ramatolojiye

insalah yoktur aysimam bizede haber ver ögrenince peki eklem agrilarin ne varmi ates ne varmi..bu agir bi hastalikmis cok belirtisi oluyomusss ögrendigim kadariylaaa:26:

bu kaynanalar neden böyle bilmiyorum gerci benimki idir iyime kötüme karısmaz her düşügümde yanımda oldu ama böyle tok lafları oluyor nedelim seninkide fenaymıs hee cık ne beklion ne demek yaa Allaha havalet et canım allah bildigi gibi yapsın okadarda diil yaa ay ben bile sinirlendim aman bosver uzak olsun benimkide uzak

insalah yoktur aysimam bizede haber ver ögrenince peki eklem agrilarin ne varmi ates ne varmi..bu agir bi hastalikmis cok belirtisi oluyomusss ögrendigim kadariylaaa:26:

inş yoktur cnm ya arastırdım simdi kafam fır dönüo varmı varsa napıcam evet arada benim eklem agrılarım oluyor ellerim sızlar bir sızı vucudumda gecer ama her zman degil arada evet okudum cok belirtisi varmıs böbreklere falan vuruomus galiba işin ilginç yanı 1.düşügümden sonra vucudum iltihap kaptı taa böbreklerime kadar gitti sol böbregim küçüldü iice kuskulanmaya basladım acaba ndanmı yoksa iltihapmı doktorlar dogustanda olabilr dedi ama ben ozman ögrendim napcam ben bilmiom

inşallah cnm.başka bir rahatsızlığım yoktur inşallah.kanpıhtılaşması zaten sorun.lise arkadaşım senin gibi olan bir arkadaşım var.seninle konuşturcam demişti.bugün aradı sağolsun.bayan 3düşükten sonra kanpıhtılaşması olduğnu öğrenmiş.bebe aspiriniyle kızı olmuş.çok şanslı.iğnne kullanmadan olmuş.inşallah bizimde olur.ben coraspirinde kullandım.iğnede kullandım olmadı ama genede moral oldu.

elifim aslinda bi sansimiz denk gelse kan pihtilasmasiyla cok cocugu olan varr insalalh rabbim yardimcimiz olsun bzimde olsunnnn

öyle kaynana düşman başına.bu sıkıntılar yetmiyomuş gibi başka sorunlarlada uğraşmak çin işgencesi valla.Allah kolaylık versin hepimize.bende kaynana görümce bir oturuyorum.eltimin çocukları sürekli bizde.ev hiç boş kalmıyo.başımı dinleyemiyorum.özel hayat falan kalmadı anlicanız(

[elif sendemi genetik sonucunu bekliyorsun....senin kaç düşüktü?

evet cnm.10gün oldu kürtaj olalı.4.kürtajımdı malesef.üçüncüde profösöre gitmiştim.gene kürtaj olmak zorunda kalırsan genetiğe yolla dedi.devlet hastanesinde genetik araştırma yoktu.özel hastanede içinde muayene+kürtaj+genetik araştırma+kan uyuşmazlığı iğnesi toplam 700tlye mal oldu.hamileliğmi duyunca profösere gitmiştim.onada 300tl ödedim.sadece 1haftalık hamilelik bin tlye mal oldu.para önemli değilde.üzücü bir olay yaşaman kahrediyo insanı.hamileliğmi öğrendikten 9gün sonra kürtaj oldum.kalpatışı duyulmadığı için.sendemi genetik sonuç bekliyosun.kaçıncı kürtajındı cnm.

elifim aslinda bi sansimiz denk gelse kan pihtilasmasiyla cok cocugu olan varr insalalh rabbim yardimcimiz olsun bzimde olsunnnn

bugün gazetede kısırlıkla ilgili konu okudum.bu sizi ilgilendirmiyo.36yaşında olarak kendimden şüphelendim.yaş ilerledikte yumurta yaşlanıyomuş.döllense bile birsüre sonra kaybedilebiliyomuş.acaba yumurtalarım morukladıda bebeklerim oyüzdenmi tutmuyooooo((

off senin isinde zormus elifimm yaw :26:hepsi biraradaymiskendi derdimiz yetmezmis gibii

yok elifim hic alakasi yok ya cevremde 40 yasidakiler doguruyo bi düsük yapmadan ben diyorumki yine bizim sorun pihtilasma illeti bunuda yenecez insalahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…