cok haklısın cnm güçlüde olmalıyız zaten kimse bilmezki neler cektigimizi uzaktan davulun sesi hos gelirmiş bizi ancak bizler anlarız bu arada bende hiç gitmedim hematolojiye ama gitmeyi düşünüyorum bakalım ayrıca ramatolojiyede gidicem pazartesi gitmeyi düşüüyorummisafirlerim vardı ancak gittiler giremedim yogunluktan ve benden sonra yazdıklarınızın hepsini okudum acıkcası
bazı dar goruslulerr yada dusuncesiz insanlar vızzz gelirr tırısss gider benim icin :)))
bende yasadım ve yasıyorum o insanlar bilmiyorlar bilee nelerrr gecirdigimi sayısını bile tam bilmeyenler var sonradan konusu acılınca diyorum ... ve samimi olduguna yada benim icin gercekten uzuldugune inanmadıgım akrabalarım olsun yada arkadasım bi MESAFE Koyuyorum .. artık boylee uzuldum cok uzuldum zamanında cok agladım duyduklarım icin ama degistim gucluyum artık :)) onlar nerden bilcekler benim hangi flmleri cektirdigimi acaba hsg yi aanlatsammmm detaylı mideleri kaldırmazz yada her gun gobekktennn zortt zorttt diyee igneleri vururkenn cektigim gerginligi nerden bilcekk ...
ben inanıyorumki bu hayattaa rabbim bana diger insanlardan;daha merhametli ( yasadıklarım yuzunden daha hassas ince dusunceli oldum)
daha dayanıkllı ( cunku bebegim dusmesin diye 3 hafta boyunca gobegim delik desik oldu asılamadan sonra ignenin ucu kalındı batırması zordu cıkarmasıayrı dert) olmayı ders almayı ve bir gun bebegimee sahipp olduktannn sonraa dahaa kıymet bilen olmam icin yasadım ..boyle bana gore
ben artık bundan sonra her gun girerim buraya kızlar :) iyiki diger arkadaslarımda geldi sayımız artsın yaptıkalrımızdanb bahsedelim ve buarada unutuyordum sormayı bu hematolojiye hic gitmedim ben ve prof.ta hic yonlendirmedi ? gitsemmi acaba kendim.. ve devlet hastanesi cok yogun olmuyormu capa mesela? anadolu yakasında gittiginiz devlet hastanesi varmı benim buldugum marmara ve zeynep kamil ?
yahu oramla beraber benim beyinde gitti.halbuki almanyada olduğnu demiştin.ağlamak istiyorum.erken bunicam galibaaa(
cok haklısın cnm güçlüde olmalıyız zaten kimse bilmezki neler cektigimizi uzaktan davulun sesi hos gelirmiş bizi ancak bizler anlarız bu arada bende hiç gitmedim hematolojiye ama gitmeyi düşünüyorum bakalım ayrıca ramatolojiyede gidicem pazartesi gitmeyi düşüüyorum
canım söyle cıkmıs sonuc LUPUS ANTİKOAGÜLAN (LA1)30.5 sn normal degerler 31 / 44 Doğrulama Testi Negatif 0 0 acaba bu doogrulama tsti lupusunmu ben bunu göstermedim doktora bunu arastırmayı düşünüyorum en kısa zamanda ramatolojiye gidicem
içime atmıcam zaten bidaa derse içime ata ata dert sahibi oldum eşimede söledim annen böle dedi noluyor bu, eşim o kadar iyi niyetlidirki hiç kötü düşünmez ama acımın üstünede öyle bir sey söylerse düşnürm elbet zaten ailesine sölemiş sölediniz laflara dikkat edin diye ama anlayan kim
inşallah düşer cnm.bende haziranda düşünüyorum korunmayı bırakmayı.bende genetiği bekliyorum.inşallah iyi çıkar.
heleki düsük yapmayan bide bi kac düsügü olmayan hic anlayamazzz..ancak hamile kaliyosunuz ya denirrr sanki kalinca evimiz kucagimiz bebekle doluyoo
bende LUPUS ANTİKOAGÜLAN testinde sayi degilde karsisinda negatif yaziyo:26:bi doktora sor aysimam bende anlayamadimmm benimkinde sayi yok cünküü:26:
aynen canım ya banada yine sevgili kayınvalidecim demişti kürtaj oldugum gün neden insanın canı acırken insanın canını yakmaya calısırlarki ben içeri girmeden bi kadın oturmus yanına yumurtaları calısmıomus ilac kullanıyormus falan kadın demişki hamile gectimi önümden cok kıskanıyorum dedi sana üzlürken baktım ona daha üzüldüm dedi yaa bende dedim o ilac kulanır cocugu olur ya ben benim acımla onun acısı aynımı bir arkadas demişti burdan işte yine onunda eli bos benimde ama bizim acımız daha farklı evlat kaybediyoruz kolaymı canından can gidiyor bizler hamile kalabiliyor olarak görünüyorz insanların gözündee. bu arada kayınvalidemide amma cekiştirdim heee
walla cnm bende anlamadım ama alt limit üst limit yazıo hiç cıkmaması gerekse 0 falan yazar bilmiorumki yaa bakalım yarın yada salı gidicem su ramatolojiye
cekistir valla burda bari dök icini rahatlabende konusmuyorum kaynanamla sevmiyoz birbirimizi ben bebek ne yüzünden degilde baska sebeplerden sevmiyorumm oglunu kiskandi benden demedigini birakmiyo arkamdan..bi gün iyice kiskandi oglunu cik ne bekliyon oglumun basini dedi 3 cocugu var ama en cok benimkini seviyo cok bagliymis evlennince kiskandi istee..gezdigi herkesin evinde olur olmaz konusuyomus arkamdann bende duydum bunlari kestim kontami evime gelemez evine gitmem o kadar düsük yaptim bi kere bilem gecmis olun demedi..cocugumuz olmadigina seviniomu üzülüyomu bilmiyorum ama günahini almim ama hisselerim sevindigi kanisinda...ama bilyorumki kayinbabam cok üzülüyo severimde kendisini oda beni sever ama bu cadi yüzünden adamida göremiyorummm evimde uzak öyle iste bizim hikayedeee
insalah yoktur aysimambizede haber ver ögrenince peki eklem agrilarin ne varmi ates ne varmi..bu agir bi hastalikmis cok belirtisi oluyomusss ögrendigim kadariylaaa:26:
insallh elifiminsallah senin bebegindede genetik bi sorun cikmazki bizler sadece pihtilasmayla mücadele edelimki baska sorunlarda eklenmesinnn:26:inslalah hepimiz yaza doru hamile kalirr ve bu sefer yawrularimiz rabbimin izniyle birakmaz bizleriiii
inşallah cnm.başka bir rahatsızlığım yoktur inşallah.kanpıhtılaşması zaten sorun.lise arkadaşım senin gibi olan bir arkadaşım var.seninle konuşturcam demişti.bugün aradı sağolsun.bayan 3düşükten sonra kanpıhtılaşması olduğnu öğrenmiş.bebe aspiriniyle kızı olmuş.çok şanslı.iğnne kullanmadan olmuş.inşallah bizimde olur.ben coraspirinde kullandım.iğnede kullandım olmadı ama genede moral oldu.
cekistir valla burda bari dök icini rahatlabende konusmuyorum kaynanamla sevmiyoz birbirimizi ben bebek ne yüzünden degilde baska sebeplerden sevmiyorumm oglunu kiskandi benden demedigini birakmiyo arkamdan..bi gün iyice kiskandi oglunu cik ne bekliyon oglumun basini dedi 3 cocugu var ama en cok benimkini seviyo cok bagliymis evlennince kiskandi istee..gezdigi herkesin evinde olur olmaz konusuyomus arkamdann bende duydum bunlari kestim kontami evime gelemez evine gitmem o kadar düsük yaptim bi kere bilem gecmis olun demedi..cocugumuz olmadigina seviniomu üzülüyomu bilmiyorum ama günahini almim ama hisselerim sevindigi kanisinda...ama bilyorumki kayinbabam cok üzülüyo severimde kendisini oda beni sever ama bu cadi yüzünden adamida göremiyorummm evimde uzak öyle iste bizim hikayedeee
[elif sendemi genetik sonucunu bekliyorsun....senin kaç düşüktü?
elifim aslinda bi sansimiz denk gelse kan pihtilasmasiyla cok cocugu olan varrinsalalh rabbim yardimcimiz olsun bzimde olsunnnn
öyle kaynana düşman başına.bu sıkıntılar yetmiyomuş gibi başka sorunlarlada uğraşmak çin işgencesi valla.Allah kolaylık versin hepimize.bende kaynana görümce bir oturuyorum.eltimin çocukları sürekli bizde.ev hiç boş kalmıyo.başımı dinleyemiyorum.özel hayat falan kalmadı anlicanız(
bugün gazetede kısırlıkla ilgili konu okudum.bu sizi ilgilendirmiyo.36yaşında olarak kendimden şüphelendim.yaş ilerledikte yumurta yaşlanıyomuş.döllense bile birsüre sonra kaybedilebiliyomuş.acaba yumurtalarım morukladıda bebeklerim oyüzdenmi tutmuyooooo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?