tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı yaşayıp başarılı olanlar acilll

selma101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
27
1
36
Ankara
arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek denemesi yaptırdım.2 si kimyasal gebelik oldu.bir de kendiliğinden dış gebelik yaşadm.doktorlar sebebi bilinmeyen infertilite dediler.şuanda şatıroğlu tüp bebekte tedavi görüyorum.gelecek denememi orada yaptırmayı düşünüyorum.benim durumumda olanlar lütfen paylaşalım.:43:

arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek denemesi yaptırdım.2 si kimyasal gebelik oldu.bir de kendiliğinden dış gebelik yaşadm.doktorlar sebebi bilinmeyen infertilite dediler.şuanda şatıroğlu tüp bebekte tedavi görüyorum.gelecek denememi orada yaptırmayı düşünüyorum.benim durumumda olanlar lütfen paylaşalım.:43:

canım rabbim emeklerini boş çevirmesin dualarım seninle ve dileyen her arkaşımla bende 4 kez hamile kalıp kaybettim.bayramdan sonra yeni bir tedaviye başlıyoruz "lenfosit aşı" istersen sende doktorunla konuş bu işlemi çok fazla başarı hikayesi var bu aşıyla gerçi doktorlar ikiye ayrılmış durumda kimi gerek görmesede kimi bu aşıyla bebek sahibi etmiş birçok hastasını denemeye değer hiçbir yan etkisi yok karar senin.

ben dört kez denedikten sonra 5. denemede bebğime kavuştum çok şükür şuan 19 haftalık hamileyim. ilk denememi ankalife de denedim olmadı tam bir trajedi yaşadım orda kavgayla ayrıldım transferde doktorla kavga ettim falan...
2- 3- ve 4. denemeleri medicana hastanesinde yaptım doktor ve hemşilerden çok memnumdum ama olmadı.
5. denememi hacettepe hastanesinde yaptım çok şükür kızıma kavuştum... hacettepe hastanesi deyince gözün korkmasın. ben ilk başlarda hacettepe nin poliklinik rezillikleini bildiğim için hiç düşünmedim fakat tüp bebek bölümü öyle değil çok rahat doktor hemşire çok ilgili... polikliklerle hiç bir alakan yok. sıra beklemek falan yok kendime kızdım daha sonra neden hiç gelip bakmadım diye. ve annem için nerdeyse her ay ben bu hastaneye gidiyorum kontrollere en azından gidip görebilirdim merkezi. hhacettepe hastanesini tercih sebebim birazda maddi oldu açıkcası çünkü 4 denemeden sonra baya maddi çöküntüdeydik ama rapor hakkımın biri duruyordu onu kullancaktım devlet hhastanesinde buda hacettepe oldu. raporlu ssk 480tl emekli sandığı 358tl hastaneye yhatırıryorsun ilaçlarda 600 lira falan tuttu. eğer rapor kullanmayacaksan da 1800-1900 tl arası bi fiyatı vardı. doktor doçent çok ilgili.. embriyolog iki tane prof. işlerini harika yapıyorlar... bence doktor kadar embriyolog da önemli... merkez seçerken buna da çok dikkat etmeni tavsiye ederim canım...

rabbim yardımcın olsun inşallah... bu son tedavin olsun

vallaha benimde 3 denem 2 kimyasal ne diimm sebeb de yok,
ben heray yumutlamıom pko gibi bşiler var ama tam diil ,bide tüplerden biri tıkalı onun dısında yumurtalar ilaçla gayet saglıklı buyuyo döllenio ama bana koyunca ölüo anlamadık.
kelin merhemi olsa başina sürer nediim güzel konu acmıssın aslında ama kimse yazmıo heralde..

bizimde 5 başarısız denememiz var
son tedaviden sonra kötü kalite embriyo dediler tutmama sebebi olarak
kötü kalite embriyonunda çaresi yok sanırım:5:

bizimde 5 başarısız denememiz var
son tedaviden sonra kötü kalite embriyo dediler tutmama sebebi olarak
kötü kalite embriyonunda çaresi yok sanırım:5:

Benimde 3 negatifim var arkadasim sadece ucuncu denememde 14 cikti degerim ama artmadi.Hic oyle dusunme benimkiler kaliteli de ne oldu sanki...
Olmayinca olmuyor.Burda cok duydum ben 2.gun embriyosuyla kotu kaliteye ragmen hamile kalan...Tip henuz o kismi cozemedi bence...

Benimde 3 negatifim var arkadasim sadece ucuncu denememde 14 cikti degerim ama artmadi.Hic oyle dusunme benimkiler kaliteli de ne oldu sanki...
Olmayinca olmuyor.Burda cok duydum ben 2.gun embriyosuyla kotu kaliteye ragmen hamile kalan...Tip henuz o kismi cozemedi bence...
haklısın aslında kötü kalite embriyo sadece bahane rabbim ol demeden olmuyo ki hiç bişey inş bigün bizim içinde ol der olur...
ama bu süreci yaşamak çok yıkıyo insanı Allah yaşatmasın kimselere

Son düzenleme:
Ben 3. Denememde pozitif sonuç aldım. Gerçi ilk denememde de pozitif sonuç aldık ama maalesef daha başlarda kaybetmiştik. İkincisi olmadı. En son Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezinde Süleyman beye gittik. Şu an iyi gidiyor. Herşey Allahtan. Umutsuzluğa kapılmayın sakın. Yumurta ve sperm varsa her zaman umut var.

Ben de 3 kez denedim olmadi cesaret edemiyorum tekrar yaptırmaya. Hayatim stres bu tedavi yüzüne. Hani bilsem birgün olacak bu kadar uzulmeyecegim ama insan ne basarisi z tedavide bir öncekinden daha çok yikiyor

Back
X