Arkadaşım bir an önce git psikiyatriye. Depremden sonra hepimizde paranoya başladı da senin bu sorunun artık sadece kendine zarar değil millete de zarar vermeye başlamış. Hem milleti darlıyosunuz hem de sizin yüzünüzden bir işçi işinden atılıyor. Yazık günah.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Dükkan sahiplerine de çok üzüldüm. Elinden geleni yapmış göstermiş size. Ögretmenmissiniz tüm ders saatleriniz dolu mu? Boş bir saate randevu alıp gidebilirsiniz. Durumunuz geçiştirilecek gibi değil çünkü. Gidemezseniz de en azından online terapiye başlayın.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
2 hafta var canımArtik takintiya dönüşmüş,ara tatil ne zaman?
Cok da yokmus, o arada telkinle sakinlesmeye calis bari2 hafta var canım
İşçileri onlara karşıda olumsuz bir davranış yaptığı için atmışlar benimle ilgisi yokArkadaşım bir an önce git psikiyatriye. Depremden sonra hepimizde paranoya başladı da senin bu sorunun artık sadece kendine zarar değil millete de zarar vermeye başlamış. Hem milleti darlıyosunuz hem de sizin yüzünüzden bir işçi işinden atılıyor. Yazık günah.
İnsanlar da size karşı çok anlayışlıymış ısrarla kanıtlamaya çalışmışlar kolon kesmediklerini. Daha yapabilecekleri bir şey yok. Umarım işçilerini de gerçekten işten atmamışlardır.
Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlarNe yazık ki artık düşünceleriniz hiç normal değil. Ağır derecede takıntı yapmışsınız, hem kendinizi hem ailenizi hem de tekstil sahipleri ve çalışanlarını rahat bırakmak için acilen terapi almanız gerek.
Gerçekten öyle belkide gerçekten kesmek hakkında konuşuyorlarBunun bi sonra ki adimi, cadirda yatalim, konteynır bulup gidelim falan olur heralde, bence de artik tatil falan bekleyecek haliniz kalmamis, insanların konustugundan şüphelenir olmussunuz, paranoya yapiyosunuz herseyi
Korkuyorum sürekli oluk aklımdaNe yazık ki artık düşünceleriniz hiç normal değil. Ağır derecede takıntı yapmışsınız, hem kendinizi hem ailenizi hem de tekstil sahipleri ve çalışanlarını rahat bırakmak için acilen terapi almanız gerek.
Kolonu keserlerse duymazmisiniz ? İnşaata giriliyor sonuçta illa fark edersiniz. Bırakın da millet işini yapsın evet hepimiz çok etkilendik benim ailem de deprem bölgesindeydi sizin gibi tetiklemedi. Başka bir sorununuz olabilir.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Yahu bu depremlerden sonra cesaret edebilirler mi oyle bisey yapmaya, hele ki sen bu kadar baski kurarken cikip niye kapinin önünde bunu konussunlar, icerde konusur manyak mi bunlarGerçekten öyle belkide gerçekten kesmek hakkında konuşuyorlar
Açıkcası içimde sürekli korku var kötü bir his var yapacaklar gibi geliyor hiç güvenmiyorumKolonu keserlerse duymazmisiniz ? İnşaata giriliyor sonuçta illa fark edersiniz. Bırakın da millet işini yapsın evet hepimiz çok etkilendik benim ailem de deprem bölgesindeydi sizin gibi tetiklemedi. Başka bir sorununuz olabilir.
Binadakiler genelde yoklar çalışıyorlar canım öyle bir şey yapsalar kimsenin ruhu duymaz hafta içi özellikleBüyük takıntı yapmışsınız bunun sonu hiç iyi değil. O insanlar çok yakında anlayış gosteremicek hale gelirler. Kaldıki kolon kağıt değil bi anda ruhunuz duymadan kessinler. Kesilmesi binada cok büyük ses yapar.
Bilemiyorum hiçYahu bu depremlerden sonra cesaret edebilirler mi oyle bisey yapmaya, hele ki sen bu kadar baski kurarken cikip niye kapinin önünde bunu konussunlar, icerde konusur manyak mi bunlar
Sizin durumunuz iyice takıntıya dönüşmüş farkında mısınız ?Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?