Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
1.400
29
118
Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../

Arkadaşım bir an önce git psikiyatriye. Depremden sonra hepimizde paranoya başladı da senin bu sorunun artık sadece kendine zarar değil millete de zarar vermeye başlamış. Hem milleti darlıyosunuz hem de sizin yüzünüzden bir işçi işinden atılıyor. Yazık günah.

İnsanlar da size karşı çok anlayışlıymış ısrarla kanıtlamaya çalışmışlar kolon kesmediklerini. Daha yapabilecekleri bir şey yok. Umarım işçilerini de gerçekten işten atmamışlardır.

Son düzenleme:
Dükkan sahiplerine de çok üzüldüm. Elinden geleni yapmış göstermiş size. Ögretmenmissiniz tüm ders saatleriniz dolu mu? Boş bir saate randevu alıp gidebilirsiniz. Durumunuz geçiştirilecek gibi değil çünkü. Gidemezseniz de en azından online terapiye başlayın.

Ne yazık ki artık düşünceleriniz hiç normal değil. Ağır derecede takıntı yapmışsınız, hem kendinizi hem ailenizi hem de tekstil sahipleri ve çalışanlarını rahat bırakmak için acilen terapi almanız gerek.

İşçileri onlara karşıda olumsuz bir davranış yaptığı için atmışlar benimle ilgisi yok

Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar

Bunun bi sonra ki adimi, cadirda yatalim, konteynır bulup gidelim falan olur heralde, bence de artik tatil falan bekleyecek haliniz kalmamis, insanların konustugundan şüphelenir olmussunuz, paranoya yapiyosunuz herseyi
Gerçekten öyle belkide gerçekten kesmek hakkında konuşuyorlar

Korkuyorum sürekli oluk aklımda

Kolonu keserlerse duymazmisiniz ? İnşaata giriliyor sonuçta illa fark edersiniz. Bırakın da millet işini yapsın evet hepimiz çok etkilendik benim ailem de deprem bölgesindeydi sizin gibi tetiklemedi. Başka bir sorununuz olabilir.

Açıkcası içimde sürekli korku var kötü bir his var yapacaklar gibi geliyor hiç güvenmiyorum

Binadakiler genelde yoklar çalışıyorlar canım öyle bir şey yapsalar kimsenin ruhu duymaz hafta içi özellikle

Sizin durumunuz iyice takıntıya dönüşmüş farkında mısınız ?

Aynı konuyu geçen gün de açtınız , herkes sizin acil profesyonel yardım almanız gerektiğini yazdı.

Oradaki insanlara da huzur verin .
Bir süre sonra size anlayış da göstermeyecekler.

Destek almak için neyi bekliyorsunuz?

Dükkân sahipleri çok iyi niyetli insanlarmış. Defalarca size kapılarını açıp göstermişler.
Gerçekten yeter artık, sürekli insanları rahatsız edince ne geçiyor elinize. Kesmemişler işte
Ayrıca evi taşıyın ve mutlaka yardim alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…