Güven sağlamak için gösterdiler gibi geliyor bana sürekli bir his var korkuyorumDükkân sahipleri çok iyi niyetli insanlarmış. Defalarca size kapılarını açıp göstermişler.
Gerçekten yeter artık, sürekli insanları rahatsız edince ne geçiyor elinize. Kesmemişler işte
Ayrıca evi taşıyın ve mutlaka yardim alın
Ara tatilde gidicem randevu alıp sıkıntıdan baş ağrısı çekiyorumSizin durumunuz iyice takıntıya dönüşmüş farkında mısınız ?
Aynı konuyu geçen gün de açtınız , herkes sizin acil profesyonel yardım almanız gerektiğini yazdı.
Oradaki insanlara da huzur verin .
Bir süre sonra size anlayış da göstermeyecekler.
Destek almak için neyi bekliyorsunuz?
O kişi orda kötü bir hareket yaptığı için çıkarmışlar benimle ilgisi yok.Milletin de günahına girip ekmeğinden etmişsiniz. Merak etmeyin kolon kesmeseler de bu kadar ah alarak ile başka şeyler yaşarsınız bu gidişle. Kendinize gelin derim. Birinin kafası atacak bir şey yapacak size, herkes gergin ülkede. Yeter artık yapmayın.
İlla ki ara tatili beklemek zorunda değilsiniz, bir an önce gidin .Ara tatilde gidicem randevu alıp sıkıntıdan baş ağrısı çekiyorum
Gerçekten çok etkiliyor hani kendileri fazla kazanmak için tekrar iki makina koyarlar ortaya kolon keserler bunun içinde diyorum .. güvenesim gelmiyor keşke cesaret edemeselerİlla ki öyle bir şey olsa duyan biri olur hiç mi kimse olmayacak apartmanda . kolon keseceğiz diye iki de bir böyle bir konu durup durup konuşmazlar evinizin önünde. ayrıca depremden sonra kimse cesaret edemez şuanda sağlam olduğunu görmüşsünüz bundan sonra da yapamazlar.
Hepimiz bazı zamanlar bir şeyler kafayı takarız ama hayatımıza bakmamız lazım siz kendinizi ikna edin lütfen sizi ve çevrenizi bu kadar çok etkiliyorsa destek almanız lazım
Kesin öyledir.O kişi orda kötü bir hareket yaptığı için çıkarmışlar benimle ilgisi yok.
Zaten okuldada sürekli olarak aklımda bu konu ve binamız genelde öğretmen alt katımızda satıldı şuan boş yazın taşınacaklar yani iki ara bi derede yaparlar gibi geliyorİlla ki ara tatili beklemek zorunda değilsiniz, bir an önce gidin .
Siz öğretmendiniz diye hatırlıyorum , bu şekilde nasıl verimli olacaksınız ?
O zaman müstakil bir eve tasının.Gerçekten çok etkiliyor hani kendileri fazla kazanmak için tekrar iki makina koyarlar ortaya kolon keserler bunun içinde diyorum .. güvenesim gelmiyor keşke cesaret edemeseler
Kişiyi hırsızlık yaptığı için çıkarmışlar açıl açık yazmayacaktım ama yazdırdınız.Tebrik ederim takıntınız yüzünden bir kişi ekmeğinden olmuş.
Hı hı aynenKişiyi hırsızlık yaptığı için çıkarmışlar açıl açık yazmayacaktım ama yazdırdınız.
Hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil, sadece deprem diye bir şey yok ki düşünecek olursak her tarafta bir tehlike var . Zaman zaman korktuğum şeyler var her an etkilemiyor ama ona bile sinir olurum keşke böyle korkmasam da rahatça yaşayabilsem her şeyi yapabilsem diye. Boş yere huzur bozuluyor ortada bir derdimiz yokken dert edinmeyi seviyor insan. Biz olacakların önüne geçemeyiz ama şu anımızı yaşıyoruz istediğimizi yapabiliyoruz bunu da dertlerle doldurmaya gerek yok biraz rahatlayın nefes alın gördüklerinize güvenin karşınızdakiler insanmış ki kaç kez size anlatmış göstermişler. Bazıları ona da tahammül edemeyebilirdi lütfen sakin olun biraz başka sevdiğiniz şeylerle uğraşmaya çalışın başka bir şeylere kafa yorun rica ediyorum siz kolonu kestiler mi kesecekler mi diye düşünürken mi dakikalarınızı harcamak istiyorsunuz şu güzel zamanları güzel değerlendirin bakın herkes aynısını söylüyor öyle bir şey olsa biri de çıkıp derdi sakın güvenmeyin sürekli kontrol edin derdi bakın öyle bir şey diyen var mı yokGerçekten çok etkiliyor hani kendileri fazla kazanmak için tekrar iki makina koyarlar ortaya kolon keserler bunun içinde diyorum .. güvenesim gelmiyor keşke cesaret edemeseler
İnsanlar sizi inandırmak için daha ne yapmalı acaba? Güvenlik kamerasını 7/24 size mi izletsinler?Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ,bunu isteyerek yapmıyorum inanın bir kere bu his oluştu yapacakları var ise yaparlar olan onlarada olur tabi dolayısıyla ama ne yapacan şaşırdımHayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil, sadece deprem diye bir şey yok ki düşünecek olursak her tarafta bir tehlike var . Zaman zaman korktuğum şeyler var her an etkilemiyor ama ona bile sinir olurum keşke böyle korkmasam da rahatça yaşayabilsem her şeyi yapabilsem diye. Boş yere huzur bozuluyor ortada bir derdimiz yokken dert edinmeyi seviyor insan. Biz olacakların önüne geçemeyiz ama şu anımızı yaşıyoruz istediğimizi yapabiliyoruz bunu da dertlerle doldurmaya gerek yok biraz rahatlayın nefes alın gördüklerinize güvenin karşınızdakiler insanmış ki kaç kez size anlatmış göstermişler. Bazıları ona da tahammül edemeyebilirdi lütfen sakin olun biraz başka sevdiğiniz şeylerle uğraşmaya çalışın başka bir şeylere kafa yorun rica ediyorum siz kolonu kestiler mi kesecekler mi diye düşünürken mi dakikalarınızı harcamak istiyorsunuz şu güzel zamanları güzel değerlendirin bakın herkes aynısını söylüyor öyle bir şey olsa biri de çıkıp derdi sakın güvenmeyin sürekli kontrol edin derdi bakın öyle bir şey diyen var mı yok
Haklısınız çok takıyorum olacağı varsa her türlü yaparlar zatenİnsanlar sizi inandırmak için daha ne yapmalı acaba? Güvenlik kamerasını 7/24 size mi izletsinler?
Yapmayın nolur, bi silkelenin kendinize gelin. İnsanları da zan altına sokmayın.
Destek alsanız çok çok iyi olur.
Takıntı böyle bir şey. Ben yeni çalışmaya başladığım için geçenlerde yanlış yapacağım korkusu ile bilgisayarda yaptığım bir işlemi en az 10 kez kontrol ettim. Siz de baksanız diyeceksiniz 10 kez kontrol etmenin ne gereği var hadi diyelim bir iki kez baksan yeter. sizin durumda dışardan böyle bir şey farkındasınızdır uzaktan tavsiye vermek kolay tabi ki düşüncelerimiz işte yönlendiren ve her düşüncemiz gerçek olacak diye bir şey yok sonunda yanlış yapmadığıma inandırdım kendimiÇok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ,bunu isteyerek yapmıyorum inanın bir kere bu his oluştu yapacakları var ise yaparlar olan onlarada olur tabi dolayısıyla ama ne yapacan şaşırdım
Bi süre başka yerde kalsaniz, tedavi baslayip sonuc verene dek en az 3 ay lazim.Haklısınız çok takıyorum olacağı varsa her türlü yaparlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?