Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Güven sağlamak için gösterdiler gibi geliyor bana sürekli bir his var korkuyorum

Ara tatilde gidicem randevu alıp sıkıntıdan baş ağrısı çekiyorum

Milletin de günahına girip ekmeğinden etmişsiniz. Merak etmeyin kolon kesmeseler de bu kadar ah alarak ile başka şeyler yaşarsınız bu gidişle. Kendinize gelin derim. Birinin kafası atacak bir şey yapacak size, herkes gergin ülkede. Yeter artık yapmayın.

İlla ki öyle bir şey olsa duyan biri olur hiç mi kimse olmayacak apartmanda . kolon keseceğiz diye iki de bir böyle bir konu durup durup konuşmazlar evinizin önünde. ayrıca depremden sonra kimse cesaret edemez şuanda sağlam olduğunu görmüşsünüz bundan sonra da yapamazlar.
Hepimiz bazı zamanlar bir şeyler kafayı takarız ama hayatımıza bakmamız lazım siz kendinizi ikna edin lütfen sizi ve çevrenizi bu kadar çok etkiliyorsa destek almanız lazım

O kişi orda kötü bir hareket yaptığı için çıkarmışlar benimle ilgisi yok.

Gerçekten çok etkiliyor hani kendileri fazla kazanmak için tekrar iki makina koyarlar ortaya kolon keserler bunun içinde diyorum .. güvenesim gelmiyor keşke cesaret edemeseler

İlla ki ara tatili beklemek zorunda değilsiniz, bir an önce gidin .

Siz öğretmendiniz diye hatırlıyorum , bu şekilde nasıl verimli olacaksınız ?
Zaten okuldada sürekli olarak aklımda bu konu ve binamız genelde öğretmen alt katımızda satıldı şuan boş yazın taşınacaklar yani iki ara bi derede yaparlar gibi geliyor

İnsanları ekmeğinden etmeniz yetmemiş anlaşılan?
Klinik vakasınız resmen. Siz böyle yaparsanız etrafınızda hiç kimse kalmayacak eşiniz bile boşar sizi ben size söyleyeyim normal değilsiniz

Gerçekten çok etkiliyor hani kendileri fazla kazanmak için tekrar iki makina koyarlar ortaya kolon keserler bunun içinde diyorum .. güvenesim gelmiyor keşke cesaret edemeseler
Hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil, sadece deprem diye bir şey yok ki düşünecek olursak her tarafta bir tehlike var . Zaman zaman korktuğum şeyler var her an etkilemiyor ama ona bile sinir olurum keşke böyle korkmasam da rahatça yaşayabilsem her şeyi yapabilsem diye. Boş yere huzur bozuluyor ortada bir derdimiz yokken dert edinmeyi seviyor insan. Biz olacakların önüne geçemeyiz ama şu anımızı yaşıyoruz istediğimizi yapabiliyoruz bunu da dertlerle doldurmaya gerek yok biraz rahatlayın nefes alın gördüklerinize güvenin karşınızdakiler insanmış ki kaç kez size anlatmış göstermişler. Bazıları ona da tahammül edemeyebilirdi lütfen sakin olun biraz başka sevdiğiniz şeylerle uğraşmaya çalışın başka bir şeylere kafa yorun rica ediyorum siz kolonu kestiler mi kesecekler mi diye düşünürken mi dakikalarınızı harcamak istiyorsunuz şu güzel zamanları güzel değerlendirin bakın herkes aynısını söylüyor öyle bir şey olsa biri de çıkıp derdi sakın güvenmeyin sürekli kontrol edin derdi bakın öyle bir şey diyen var mı yok

İnsanlar sizi inandırmak için daha ne yapmalı acaba? Güvenlik kamerasını 7/24 size mi izletsinler?

Yapmayın nolur, bi silkelenin kendinize gelin. İnsanları da zan altına sokmayın.

Destek alsanız çok çok iyi olur.

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ,bunu isteyerek yapmıyorum inanın bir kere bu his oluştu yapacakları var ise yaparlar olan onlarada olur tabi dolayısıyla ama ne yapacan şaşırdım

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız ,bunu isteyerek yapmıyorum inanın bir kere bu his oluştu yapacakları var ise yaparlar olan onlarada olur tabi dolayısıyla ama ne yapacan şaşırdım
Takıntı böyle bir şey. Ben yeni çalışmaya başladığım için geçenlerde yanlış yapacağım korkusu ile bilgisayarda yaptığım bir işlemi en az 10 kez kontrol ettim. Siz de baksanız diyeceksiniz 10 kez kontrol etmenin ne gereği var hadi diyelim bir iki kez baksan yeter. sizin durumda dışardan böyle bir şey farkındasınızdır uzaktan tavsiye vermek kolay tabi ki düşüncelerimiz işte yönlendiren ve her düşüncemiz gerçek olacak diye bir şey yok sonunda yanlış yapmadığıma inandırdım kendimi umarım siz de kaç kez düşündünüz ve bir yerde bu kadar düşünmenin gerekli olmadığını anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…