Ama şöyle birşey var geçen gün eşimi çağırıp dükkanı gezdiren adam şuan yok bir kaç gündür görünmüyor güven sağlayıp gitmiş olabilir belkide
Elimde olmayan bir şekilde aklıma geliyor inanın korkmama sebep oluyor Buda ya öyle yaptılar ise ya böyle yaparlarsa gibi daha önce takıntım vardı psikiyatriye gittim evet … ama açıkçası gitmekten çekiniyorum ilaçlar vs şuan buradan da taşınma gibi bir durum yok ..artık binada gelen sesten bile nem kapmaya başladımKolonu kesecek olsalar atölyeyi kurdukları zaman keserlerdi şimdi durduk yere niye kessinler bir de şu zamanda o kolonu kesecek cesareti olan bir Allah’ın kulunu bulamazlar .O kadar müteahhit vs tutuklanmışken kimse bu işe yeltenmez.Ayrıca doktor yada psikolog önerilerine söylediğiniz bahaneler hiç gerçekçi değil hele ki haftasonunda özellerde bulunmaz demeniz yada randevu olmaz demeniz çok saçma bir hafta önceden randevu alın siz de .Bence siz bu takıntıdan besleniyorsunuz ne yazık ki.Evet obsesyon bir hastalık ama tedavi olmamak da sizin tercihiniz sanırım.Bu takıntı olmasa büyük ihtimal başka bir şeye takacaksınız Lütfen en kısa zamanda bir tedavi yoluna gidin yoksa insanların hayatını cehenneme çevirmeye devam edeceksiniz .Bir de tekstil firmasında bulunan kişiler size yeterince tahammül etmişler ama belli bir zamandan sonra tahammülleri kalmayıp size yada eşinize kaba davranmaya başlayıp olay çıkarabilirler sonra başınız belaya girebilir .
BilmiyorumNereye gitmiş olabilir?
Bilmiyorum
Guvenini kazanip arkasindan kesicekler saniyor1100000 kez söylemişler daha ne yapsınlar?Kesmemişler işte herkes mi yalan söylüyor??
Haklısınız orası öyleGüven sağlaması ne işine yaradı yani?
Sizin güvenmeniz çok umrunda mı sizce? Adam devletten belediyeden korkmayıp sizden mi korkacak?
Adam iyi niyetinden size kolon kesmediğini göstermiş. İstemese göstermez.
Kafayı dükkana takmışsınız da, Alt üst ya da yan komşu da mutfağı balkonu odaya katmış olabilir kolon kesip o zaman ne yapacaksınız milletin evini mi gözetleyip içeri girmeye çalışacaksınız?
bahane bulmadan bir an önce psikiyatriye gidin
Vallahi dayak atarlar sana bence milleti izleme.gercekten soyluyorum bak bizim mahallede mesela niye beni izliyosun diye komsu komsuyu dovdu mudahale etmedik bir daha kimseyi izlemez akillanir diyeAma gerçekten şüpheli duruyorlar güvenilir birilerine benzemiyorlar o yüzden bu kadar korkuyorum
İlaçlarda ne yapacaksa? Keşke kimliğini bilsekte kendisini şikayet etme şansımız olsa. Öğretmenmiş , bu kadar obsesif olan birinin işini düzgün yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Umarım yanlış düşünüyorumdur.Yukarida itiraf etmis sonunda psikiyatriye gitmeye cekiniyorum ilaclar falan demis. O yuzden ben pes ettim, cekecek olan kendisi nasil olsa
Yeni travma yüklendiKafayı dükkana takmışsınız da, Alt üst ya da yan komşu da mutfağı balkonu odaya katmış olabilir kolon kesip o zaman ne yapacaksınız milletin evini mi gözetleyip içeri girmeye çalışacaksınız?
Kendisi çekse iyi sadece kendi çekmiyor kiYukarida itiraf etmis sonunda psikiyatriye gitmeye cekiniyorum ilaclar falan demis. O yuzden ben pes ettim, cekecek olan kendisi nasil olsa
Öyle değil mi amaYeni travma yüklendiyeni takılacağı konu belli oldu malesef...
O zaman bosanin, bu korkuyla yasanmazEşim taşınmak istemiyor
Hanımefendi o kadar rahatsızsanız taşının.Ama gerçekten şüpheli duruyorlar güvenilir birilerine benzemiyorlar o yüzden bu kadar korkuyorum
Size katılıyorum. Tüm mesleklerde ruh sağlığı önemli ama özellikle öğretmen, polis, askerde çooook daha önemli. Keşke yıllık psikiyatrik muayeneden geçirilseler.İlaçlarda ne yapacaksa? Keşke kimliğini bilsekte kendisini şikayet etme şansımız olsa. Öğretmenmiş , bu kadar obsesif olan birinin işini düzgün yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Umarım yanlış düşünüyorumdur.
İnsanları bi rahat bırakında işini gücünü yapsınlar bu ne arkadaş kolonda kolon.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Konu sahibi yakında tüm katlara kek poğaça götürme bahanesiyle evlerini kontrol edebilirKafayı dükkana takmışsınız da, Alt üst ya da yan komşu da mutfağı balkonu odaya katmış olabilir kolon kesip o zaman ne yapacaksınız milletin evini mi gözetleyip içeri girmeye çalışacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?