Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Kolonu kesecek olsalar atölyeyi kurdukları zaman keserlerdi şimdi durduk yere niye kessinler bir de şu zamanda o kolonu kesecek cesareti olan bir Allah’ın kulunu bulamazlar .O kadar müteahhit vs tutuklanmışken kimse bu işe yeltenmez.Ayrıca doktor yada psikolog önerilerine söylediğiniz bahaneler hiç gerçekçi değil hele ki haftasonunda özellerde bulunmaz demeniz yada randevu olmaz demeniz çok saçma bir hafta önceden randevu alın siz de .Bence siz bu takıntıdan besleniyorsunuz ne yazık ki.Evet obsesyon bir hastalık ama tedavi olmamak da sizin tercihiniz sanırım.Bu takıntı olmasa büyük ihtimal başka bir şeye takacaksınız Lütfen en kısa zamanda bir tedavi yoluna gidin yoksa insanların hayatını cehenneme çevirmeye devam edeceksiniz .Bir de tekstil firmasında bulunan kişiler size yeterince tahammül etmişler ama belli bir zamandan sonra tahammülleri kalmayıp size yada eşinize kaba davranmaya başlayıp olay çıkarabilirler sonra başınız belaya girebilir .

Elimde olmayan bir şekilde aklıma geliyor inanın korkmama sebep oluyor Buda ya öyle yaptılar ise ya böyle yaparlarsa gibi daha önce takıntım vardı psikiyatriye gittim evet … ama açıkçası gitmekten çekiniyorum ilaçlar vs şuan buradan da taşınma gibi bir durum yok ..artık binada gelen sesten bile nem kapmaya başladım

1100000 kez söylemişler daha ne yapsınlar? Kesmemişler işte herkes mi yalan söylüyor??
Guvenini kazanip arkasindan kesicekler saniyoraltinda dükkan olmayan binaya gecse belki anca biraz sakinlesir, onu da kocasi yapmıyor, en sonunda tukanda ki adamlara cinnet gecirtip hep beraber yallah Bakırköy

Yukarida itiraf etmis sonunda psikiyatriye gitmeye cekiniyorum ilaclar falan demis. O yuzden ben pes ettim, cekecek olan kendisi nasil olsa

Ama gerçekten şüpheli duruyorlar güvenilir birilerine benzemiyorlar o yüzden bu kadar korkuyorum
Vallahi dayak atarlar sana bence milleti izleme.gercekten soyluyorum bak bizim mahallede mesela niye beni izliyosun diye komsu komsuyu dovdu mudahale etmedik bir daha kimseyi izlemez akillanir diye

Yukarida itiraf etmis sonunda psikiyatriye gitmeye cekiniyorum ilaclar falan demis. O yuzden ben pes ettim, cekecek olan kendisi nasil olsa
İlaçlarda ne yapacaksa? Keşke kimliğini bilsekte kendisini şikayet etme şansımız olsa. Öğretmenmiş , bu kadar obsesif olan birinin işini düzgün yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Umarım yanlış düşünüyorumdur.

Yeni travma yüklendi yeni takılacağı konu belli oldu malesef...
Kendisi çekse iyi sadece kendi çekmiyor ki öğretmenmiş öğrencilere de yansır bu durum... acilen tedavi görmeli.

Size katılıyorum. Tüm mesleklerde ruh sağlığı önemli ama özellikle öğretmen, polis, askerde çooook daha önemli. Keşke yıllık psikiyatrik muayeneden geçirilseler.

İnsanları bi rahat bırakında işini gücünü yapsınlar bu ne arkadaş kolonda kolon.
Güvenmiyorsanız yaptırın müstakil ev rahat rahat oturun, yalandan kimseyi darlamayın

Konu sahibi yakında tüm katlara kek poğaça götürme bahanesiyle evlerini kontrol edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…