Tekstil dükkanı paranoyak yaptı

Acilen destek almalısınız.
Durumunuz ciddi.
Çok geçmiş olsun.
Gülen arkadaşları da anlamadım komik değil kadın rahatsız.
Böyle olmayı kimse istemez.
Gerçekten elimde değil gülenlerin başına gelmez inşallah böyle birşey
 
Gücünüz yetiyorsa komşularınıza da yapın bu muameleyi? Gidin devamlı evlerine bakın bakalım sizi akıl hastanesine yollatıyorlar mı yollatmıyorlar mı? Ne ayıp ya. Adamcağız sizin takıntınız yüzünden işinden olmuş.

Öbür konunuzda tedirgin olmakta haklı olduğunuzu söylemiştim ama siz artık abartmışsınız. İnsanlar iyi niyetlerinden göstermiş kaç kere. Daha hala inanmıyorsunuz. Siz çıkın bence o evden. Bir villa yaptırtıp oturun. Sizi o paklar.

Ciddi boyuta gelmiş bir takıntınız mevcut. Psikiyatriye gitmiyorsunuz önlem almıyorsunuz. İnsanlara zarar veriyorsunuz.

Tedirgin olmanızı anlamıştım daha önce ama siz abartmışsınız artık.
 
İnşallah canım kendime ediyorum farkındayım ama elimde değil her konuşmaları kapının önünde kolonla ilgili sanıyorum ya öyleyse
 
Amacı hepsini işinden ekmeğinden etmek insanlar ekmek yediği dükkanı kapatıp gitsin o zaman rahat edecek , açık açık söyleyemiyor ama niyeti o kadar belli ki..
 
Gerçekten elimde değil işçi benim yüzümden çıkarılmadı onlara yaptığı bir yanlış yüzünden çıkarılmış çok haklısnız ama bende usandım böyle düşünmekten
 
Gerçekten elimde değil işçi benim yüzümden çıkarılmadı onlara yaptığı bir yanlış yüzünden çıkarılmış çok haklısnız ama bende usandım böyle düşünmekten
Gücü zor yeter. En son onu ordan çıkarttırır insanlar. Uzaklaştırma aldırırlarsa ne olucak? Deli kadın bize sardı diye adını çıkarttıklarında kendisi rezil olucak.

Anlıyorum yüksek şekilde üzülüyor, takıntı haline getirmiş ama önlem almadığı bir uzmana görünmediği için kızıyorum ben.
 
Ama arada binaya bakıp ve dükkana bakıp konuşuyorlar
ben telefonla konusurken her yere bakiyorum, kolon mu hesapliyorum yani
şuan kimsenin kesilmemis kolonu kesmeye cesareti olmaz merak etmeyin.
çunku şu kaos ortamı bittigini tüm binalara inceleme şartı gelecek, gelmese bile incelemeye binadan birilerinin cagirma ihtimali var ( genel bir inceleme icin) o yuzden kimse kolay kolay cesaret edemez kaldıki insanlar artık kolon kesme olayinin farkina vardi izmir ve maraş depremlerinde müsade etmezler yani emin olun herkes bu konuya dikkat ediyordur.
 
Dilasare gidişatın iyi değil acil psikiyatriye
 
Dükkan sahiplerinde İzmirli biz depremi yaşadık falan diyorlar ama bana pek güvenilir gelmiyorlar
 
İnşallah canım kendime ediyorum farkındayım ama elimde değil her konuşmaları kapının önünde kolonla ilgili sanıyorum ya öyleyse
Hala ya öyleyse diyorsunuz. O zaman ya işe giderken aracınız takla atarsa? Ya kırmızı ışıkta beklerken freni patlamış bir kamyonun altında kalırsanız? Ya aniden kalp krizi geçirirseniz? Ya ayağınız kayar düşer kafanızı masa köşesine falan carparsaniz bla bla bla... Silkelenin kendinize gelin çevrenizdeki herkes buna eşiniz de dahil size bir yere kadar katlanır. Depremde sadece kolonu kesilen binalar yıkılmadı ayrıca gayette sağlam olmadığı için de yıkılabilir oturduğunuz bina.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…