- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
Cenaze senin değilse helva tatlı gelirmiş sözü geldi aklıma :) başınıza gelmediği için böyle rahatça yazılıyor sanırımKesilse en kötü ne olabilir ya? Ölürsün en fazla herkesin gideceği yer orası zaten. Nasıl bir yaşam sevinci sizdeki.
Valla kafayı yedim sanırım hiç iyi değilim ,şundan şüpheleniyorum çalışanlar dışında farklı kişilerde geliyor konuşuyorlar ama herhalde öyle bişey yapsalar içerde konuşurlar iyi bir doktor araştırıp gidicemKolonları kesmek o kadar kolay mı sanıyorsunuz ya? Adamlar birde göstermiş ve iyi niyetli davranmışlar. Sürekli adamlara bakarak kontrol ederek huzursuz ediyorsunuz hiç sağlıklı değilsiniz. Adamların binaya bakarak konuşmasına bile takmışsınız PES ya tövbe tövbeee.... Allah korusun ama yani olacağı varsa oluyor ne kolonlu binalar yıkıldı görmedik mi? Artık bi sakin olun sadece kendinize değil çevrenizdekilere de zarar verirsiniz böyle giderse. Lütfen tedavi olun
Ama çalışanların dışında farklı kişilerle de konuşuyorlar kapının önünde gerçekten düşünmekten artık kafayı yicemDoktora gidip tedavi olmaya ne dersiniz?
Yok binaya bakıp konuşuyorlarmış ya kolon keserlerseymiş. Ne alaka yani. İnsanları gidip gelip taciz etmişsiniz,en son artık cağırmışlar gelip görün diye eşiniz gitmiş siz gitmemişsiniz. Sürekli gözetliyorsunuz zaten sapık gibi.
Taşının müstakil bir eve,insanlara da rahat verin bu nedir yani. Evliya sabrı varmış işyeri yetkililerinde.
Normal değil bu kadarı.
Ne yapmalılar sizce?Ama çalışanların dışında farklı kişilerle de konuşuyorlar kapının önünde gerçekten düşünmekten artık kafayı yicem
Elimde olmadan böyle düşünüyorum aşırı takıntılı oldumNe yapmalılar sizce?
Belki arkadaşları,belki iş ortağı alacaklar,belki tamirci gelenler yani kimseyle konusmasın mı insanlar? Kırk yıl düşünsem,kolon kesecekler onu konuşuyorlar demek aklıma gelmez yani bu durumda. Siz cidden olmamış/olmayacak şeyi oldurmaya çalışıyorsunuz, kafanızda oldurmuşsunuz hatta,insanları gözetliyorsunuz.
Gidin tedavi olun cidden bu nedir? İnsanlari gözetleyip durmayın.
Elimde olmadan böyle düşünüyorum aşırı takıntılı oldum
İnşallah böyledirAma size daha önce de yazıldı, hatta sektörden birileri yazdı tekstil dükkanının kolonlarla işi yok diye. Dükkan sahibi de İzmir depremini geçirmişti gayet mantıklı bir adamdı. İlla bina altı dükkan tehlikeli diye birşey yok. Sanırım Maraştaydı yüksek bina altı bir züccaciye dükkanı vardı eşyalar bile devrilmemişti. Artık sizin takıntınız olduğunu kabullenin ve temasa geçmeyin bu konuda dükkan sahipleriyle. Ayıp ediyorsunuz onlara da yazık. Sorunlu insanla uğraşmak da zor. Bir şekilde özür dileyip gönüllerini alın, artık tatlı mı yapar götürürsünüz, baklava mı gönderirsiniz bir şekilde özür dileyin. Sonrasında da kendi içinizde yaşayın takıntınızı.
Hepimiz bunu söyledik/söylüyoruz.Elimde olmadan böyle düşünüyorum aşırı takıntılı oldum
Deprem bölgesinde kesilen kolonlu binalar çok sayıda biliyor musunuz..Bizim cahil millete hiç zor değil inanın...Kolonları kesmek o kadar kolay mı sanıyorsunuz ya? Adamlar birde göstermiş ve iyi niyetli davranmışlar. Sürekli adamlara bakarak kontrol ederek huzursuz ediyorsunuz hiç sağlıklı değilsiniz. Adamların binaya bakarak konuşmasına bile takmışsınız PES ya tövbe tövbeee.... Allah korusun ama yani olacağı varsa oluyor ne kolonlu binalar yıkıldı görmedik mi? Artık bi sakin olun sadece kendinize değil çevrenizdekilere de zarar verirsiniz böyle giderse. Lütfen tedavi o
Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Sizin konunuz artık kolon kesmeyi aşmış.Ciddi tedavi olmanız gerekir.Hem kendiniz hem aileniz için sıkıntılı bir durum.İnşallah dr tedavisine başladınız.Dr olarak sakın psikologa gitmeyin gerçek dr gidin.Çünkü ilaç kullanmanız gerekebilir onu da ancak dr yazabilir.Arkadaşlar alt katımız Bodrum ve giriş 1 senedir tekstil dükkanı kesim hane yan bina altıda konfeksiyon tarzı dikim yapıyor geçen günde konu açmıştım buraya ben önceden bir kaç defa baktım belediyeyide çağırdık mühendis geldi yüzeysel kolonlara baktı sorun yok dedi geçen gün iş yeri sorumlusu eşimi çağırmış ,gelip dükkanı gezin eşinizde gelsin demiş ben bir kaç defa gittiğim için orada önceden çalışan kişi benimle tartışmıştı eşimden özür dilemişler onu işten çıkardık demişler ben gitmedim eşim gitti foto çek dedim çekmiş baya kolon var adam biz yapmayız falan demiş tüm dükkanı gezdirmiş ama şimdide ya güven sağlamak için keserlerse diye düşünüyorum ev işi yapamıyorum kolon kesecekler gibi geliyor dükkanın kapsının önünde bişey konuşuyorlar sanıyorum ki kolon kesme hakkında konuşuyorlar adam telefon ile konuşuyor bu konu sanıyorum ..sanıyorum ki şok alan açıp başka makinalarda koymak için yapacaklar gibi geliyor sürekli doktora ara tatilde gidicem çünkü öğretmen olduğum için şuan gidemem …bir psikiyate gidicem kafayı yicem çocuğuma eşime adapte olup ilgilenmiyorum../
Evet haklısınız bu durumdan kurtulmam lazım Allah’ın izniyleSizin konunuz artık kolon kesmeyi aşmış.Ciddi tedavi olmanız gerekir.Hem kendiniz hem aileniz için sıkıntılı bir durum.İnşallah dr tedavisine başladınız.Dr olarak sakın psikologa gitmeyin gerçek dr gidin.Çünkü ilaç kullanmanız gerekebilir onu da ancak dr yazabilir.
Yahu bu depremlerden sonra cesaret edebilirler mi oyle bisey yapmaya, hele ki sen bu kadar baski kurarken cikip niye kapinin önünde bunu konussunlar, icerde konusur manyak mi bunlar
Vallahi el atardim zaten onlar bu kadar can yaktiysa elbet belalarini bulurlar canini sikmaKaynanama ve kız kardeşine bi el atsanız keşke. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırsınız onunla.Ben yapamıyorum siz yapsaydınız da içimin yağları eriseydi. Keşke eltim olsaydınız
Ama çalışanların dışında farklı kişilerle de konuşuyorlar kapının önünde gerçekten düşünmekten artık kafayı yicem
Sizde olsanız tedirgin olurdunuzOrasi isyeri tabii ki bircok kisi gelip gidecek. Gayet normal degil mi? Yalniz siz biraz daha boyle devam ederseniz basiniza is alacaksiniz. Kimsenin sabrini zorlamamak lazim.
Ama gerçekten şüpheli duruyorlar güvenilir birilerine benzemiyorlar o yüzden bu kadar korkuyorumDoktor araştırıcam filan demeden direkt gidin bir tanesine ya . Tanınız burdan bile bas bas bağırıyor . Valla böyle hayat geçmez lütfen sorunlarınızı ertelemeyin. Çözüm odaklı olmadan sürekli problem anlatan insanlardansınız. Kaçtır size çözüm sunuluyor ne yapabilir ki burdaki kişiler . Gözünüzle gördüğünüze bile inanmıyorsunuz sonuçta. Taşınıp doktora gideceksiniz başka çareniz yok . Biliyorum zor ama bir yerden başlamanız gerekiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?