• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekstil sektöründen anlamam ama erkek arkadasım zorla ise soktu beni yardımm :D

Tekstil işi çok zordur..Evet ilk girenlere getir-götür işi yaptırırlar....İşaretleme,paça kıvırma,ilik işaretleme ya da katlama işi falan yaptırırlar....Aynı zamanda insanı köpek gibi azarlarlar....Ustabaşı veya şef denen şahıslar...Genelde ayakta olur işiniz genelde demeyelim sürekli ayaktasınızdır ve beliniz kopar ağrıdan...Küçük konfeksiyon gibi yerlerde herkes birbirinin götdaşıdır ve ayrımcılık olur...Büyük tekstillerde ayrım yoktur fakat deneyim yoksa fazla uzun süreli olmaz işiniz.....

Girmem büyük ihtimal ya erkek arkadasımla konustuk dedi yapamazsın dedi zaten ortacı aramıyoruz makinada arıyoruz vasıfsız eleman yine gelmek istiyorsan gel gelme diyorum diye art niyet arama dedi ama yapamam gibime geliyor ya hem okul olucak hemde simdi erkek arkadasım böyle yapınca hevesim gitti:)

Bende tekstil sektöründe çalıştım ama canım sen işin bitmiş kısmındasın bense pamuktan ipliğe oradan kumaş olan kısmına kadar.
Ama sıkıntı etme bu tür yerlerde mutlaka işi öğretmek istemeyen birileri çıkar.Sen gözlemlerinde iyi olmalısın.Ve çalışmak her zaman iyidir.Yapamam diye dert etme.Öncelikle sana mutlaka işi öğretirler.
Ben cımbız dairesinde,boyada,rotasyonda,desende,dokumada en sonda iplikte çalıştım.Aslında yorucu ama zevkliydi.Keşke o günlere geri dönebilsem.

Bende tekstil sektöründe çalıştım ama canım sen işin bitmiş kısmındasın bense pamuktan ipliğe oradan kumaş olan kısmına kadar.
Ama sıkıntı etme bu tür yerlerde mutlaka işi öğretmek istemeyen birileri çıkar.Sen gözlemlerinde iyi olmalısın.Ve çalışmak her zaman iyidir.Yapamam diye dert etme.Öncelikle sana mutlaka işi öğretirler.
Ben cımbız dairesinde,boyada,rotasyonda,desende,dokumada en sonda iplikte çalıştım.Aslında yorucu ama zevkliydi.Keşke o günlere geri dönebilsem.

Canım makinada vasıfsız eleman arıyorlarmıs ben makinada yapamam ondan vazgectim girmekten zaten erkek arkadasımda yapamıcağımı anladı ki gel dedim sana ama yapamazsın sen ama gelmek istiyorsan gel gelme dedim diye altında art niyet arama dedi bende öyle deyince gitmekten vazgectim canım

Back
X