- 21 Mart 2019
- 1.658
- 604
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Üstüne bir bardak su içinKızlar bugun arkadaşlarımla bizdeydik arkadaşım o an yüzüğünü tezgaha koymuş. Bi arkadaşımız da tezgahı temizletkem çöpe atmış fark etmeden. Biz her şeyi şu an fark ettik. Çöp arabası 9 da gitti. Çöpçülere ulaşmak mümkün müdür? Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum nolur yardım eder misiniz
Evet eminiz tezgah çok karışıktı hepsini bezle alırken yanlışlıkla olmuş. Çöpçülere ulaşılabilir mi sizce? Yarın yine saat 9 da gelecekler. Sorsak yardımcı olurlar mı? Yoksa pırlanta diyince daha da mı kötü öşür?Tezgahtan çöpe gittiğine emin misiniz? Bunu söyleyen arkadaş güvenilir mi?.
Biraz zor bulunur o iş geçmiş olsun.
Valla hangi alansa gidip ararım inanılmaz kötü hissediyorum şu an çok çok kötüyüm. Öğrenmemiz mümkün müdürBöylebir şeyin pek mümkün olduğunu sanmıyorum ya. Çöpler toplanıp belirlenen alanlara dökülmüyor mu hangi alana dökülmüş nasıl bulunabilir ki samanliktaigne aramak bu
Evet karıştırırım gerçekten çok kötü hissediyorum. Evet tezgah bayaa karışmıştı kalabalıktık. Olay bizim evde oldu. Çok kötüyüm sizce ulaşabilir miyim? Yarın akşam 9 da tekrar gelecekler sorsam yardımcı olurlar mı?Çöp arabasına ulaşsanız ne olcak 2 saatte o kamyon coktan doldu döküldü bile çöplüğü mü karıştıracaksanız?
Saçma geldi bana yada tezgahınız baya pis ve dağınıktı
Yüzüğü atan siz değilsiniz, yüzük sahibi de siz değilsiniz. Siz neden bu kadar şeyoldunuz acabaValla hangi alansa gidip ararım inanılmaz kötü hissediyorum şu an çok çok kötüyüm. Öğrenmemiz mümkün müdür
İlçemizin belediyesi mi? Google a yazdım pzt 8.30 da açılıyor gözüküyorBelediyeyi arayın hemen. Tek cevap onlarda.
Arkadaş bırakmasaymış çöplerin arasına. Çok istiyorsa kendi arasın gız bırak allasen,Evet eminiz tezgah çok karışıktı hepsini bezle alırken yanlışlıkla olmuş. Çöpçülere ulaşılabilir mi sizce? Yarın yine saat 9 da gelecekler. Sorsak yardımcı olurlar mı? Yoksa pırlanta diyince daha da mı kötü öşür?
Çünkü arkadaşım inanılmaz üzgün ve tezgahta ben o yüzüğü çıkarınca görmüştüm hatta şu an düşünüyorum silerken ben mi attım diye ama orayı ben silmedim diye hatırlıyorum çok kötüyüm şu anYüzüğü atan siz değilsiniz, yüzük sahibi de siz değilsiniz. Siz neden bu kadar şeyoldunuz acaba
Ulaşırsınız ama bulamazsınız ve suçlu olan malın sahibi sahip cıksın kimseyi de böyle duruma sokmasınEvet karıştırırım gerçekten çok kötü hissediyorum. Evet tezgah bayaa karışmıştı kalabalıktık. Olay bizim evde oldu. Çok kötüyüm sizce ulaşabilir miyim? Yarın akşam 9 da tekrar gelecekler sorsam yardımcı olurlar mı?
İlçemizin belediyesi mi? Google a yazdım pzt 8.30 da açılıyor gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?