Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri dönüşüm tesisi varsa orada yakalayabilirler belki
Artık alana dökülüyor mu bilmiyorum çoğu belediye tesise veriyor
Ama alandan bulunması imkansız kimse ztn aramaz geçmiş olsun
Çok kötü hissediyorum döküldüğü yer falan var mdıır? Çöp poşetimi hatırlıyorum gidip bakarım yeter ki nereye döküldüğünü bulayım çok kötüyüm arkadaşlar

Çok kötü hissediyorum döküldüğü yer falan var mdıır? Çöp poşetimi hatırlıyorum gidip bakarım yeter ki nereye döküldüğünü bulayım çok kötüyüm arkadaşlar

Yani bakın koca şehir ve kaç torba cop.
Öyle bakabileceginiz bir alan değil
Ztn çoğu belediye kopek bırakır o köpekler sizi oraya hayatta sokmaz kimse giremez bence hiç Oluru yok

Olay sizin evde oldu diye bu kadar kendinizi harap etmenize gerek yok.

Asıl sorumlu burada yüzük sahibi. Sahip çıksaymış malına dağınıklığını ortasına bırakmasaymış.

O yüzüğü bulunması imkansız. Aynı alana 1 günde yüzlerce kez çöp boşaltılıyor. X mahallesi hep aynı yere gidecek diye bir şey yok. Bulamazsınız bitti.

Siz beyaz masa tarzı bir yer varsa arayin sorun
Yaşadığınız ile göre değişir Buyuksehir ise buyuksehir belediyesini arayin
Ama birsey çıkması çok zkr
İstanbul beşiktaştayım nereyi aramalıyım acaba? İstanbul belediyesi mi beşitaş belediyesi mi? Bi de Google da pzt 8.30 diyor benim yarın sabah ulaşmam gerek hatta Bu gece de olur

Nasıl ulaşabilirim lütfen şansımı denemek istiyorum içim çok kötü
İstanbulda mı yaşıyorsunuz? Avrupa tarafındaysa kemerburgaz çöplüğüne gitmiştir, kolay gelsin

İstanbul beşiktaştayım nereyi aramalıyım acaba? İstanbul belediyesi mi beşitaş belediyesi mi? Bi de Google da pzt 8.30 diyor benim yarın sabah ulaşmam gerek hatta Bu gece de olur
Hem de İstanbul Vallahi dalga geçerler.

Yani bakın koca şehir ve kaç torba cop.
Öyle bakabileceginiz bir alan değil
Ztn çoğu belediye kopek bırakır o köpekler sizi oraya hayatta sokmaz kimse giremez bence hiç Oluru yok
Hemen çöp alanına gidip boşaltılmıyordur belki. Şimdi düşündüm de İstanbul'da çöpler nereye gidiyor? Katı atık bilmem neyineyse gece 12de yola çıkılıyordur belki. Geceleyin de çöp kamyonları dolaşıyor sokaklarda.

Çöp kamyonuna alınan çöpler preslenerek toplanıyor. Çöp torbanızı nasıl tanıyacaksınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…