- 21 Mart 2019
- 1.658
- 604
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Çok kötü hissediyorum döküldüğü yer falan var mdıır? Çöp poşetimi hatırlıyorum gidip bakarım yeter ki nereye döküldüğünü bulayım çok kötüyüm arkadaşlarGeri dönüşüm tesisi varsa orada yakalayabilirler belki
Artık alana dökülüyor mu bilmiyorum çoğu belediye tesise veriyor
Ama alandan bulunması imkansız kimse ztn aramaz geçmiş olsun
Nasıl ulaşabilirim lütfen şansımı denemek istiyorum içim çok kötüUlaşırsınız ama bulamazsınız ve suçlu olan malın sahibi sahip cıksın kimseyi de böyle duruma sokmasın
Yarın çöpçüyü bekleyin bence gelince sorun. Ama o kadar çöpün içinden nasıl bulunur ki... Metal dedektörü filan belki işe yarar.İlçemizin belediyesi mi? Google a yazdım pzt 8.30 da açılıyor gözüküyor
Çok kötü hissediyorum döküldüğü yer falan var mdıır? Çöp poşetimi hatırlıyorum gidip bakarım yeter ki nereye döküldüğünü bulayım çok kötüyüm arkadaşlar
Evet, ilçe belediyesi. Nöbetçi personel vs vardır belki.İlçemizin belediyesi mi? Google a yazdım pzt 8.30 da açılıyor gözüküyor
İstanbul beşiktaştayım nereyi aramalıyım acaba? İstanbul belediyesi mi beşitaş belediyesi mi? Bi de Google da pzt 8.30 diyor benim yarın sabah ulaşmam gerek hatta Bu gece de olurSiz beyaz masa tarzı bir yer varsa arayin sorun
Yaşadığınız ile göre değişir Buyuksehir ise buyuksehir belediyesini arayin
Ama birsey çıkması çok zkr
Çünkü arkadaşım inanılmaz üzgün ve tezgahta ben o yüzüğü çıkarınca görmüştüm hatta şu an düşünüyorum silerken ben mi attım diye ama orayı ben silmedim diye hatırlıyorum çok kötüyüm şu an
İstanbulda mı yaşıyorsunuz? Avrupa tarafındaysa kemerburgaz çöplüğüne gitmiştir, kolay gelsinNasıl ulaşabilirim lütfen şansımı denemek istiyorum içim çok kötü
İstanbul beşiktaştayım nereyi aramalıyım acaba? İstanbul belediyesi mi beşitaş belediyesi mi? Bi de Google da pzt 8.30 diyor benim yarın sabah ulaşmam gerek hatta Bu gece de olur
Ariyorum şu an inşallah açarlarEvet, ilçe belediyesi. Nöbetçi personel vs vardır belki.
Hem de İstanbulİstanbul beşiktaştayım nereyi aramalıyım acaba? İstanbul belediyesi mi beşitaş belediyesi mi? Bi de Google da pzt 8.30 diyor benim yarın sabah ulaşmam gerek hatta Bu gece de olur
Hemen çöp alanına gidip boşaltılmıyordur belki. Şimdi düşündüm de İstanbul'da çöpler nereye gidiyor?Yani bakın koca şehir ve kaç torba cop.
Öyle bakabileceginiz bir alan değil
Ztn çoğu belediye kopek bırakır o köpekler sizi oraya hayatta sokmaz kimse giremez bence hiç Oluru yok
Çok kötü hissediyorum döküldüğü yer falan var mdıır? Çöp poşetimi hatırlıyorum gidip bakarım yeter ki nereye döküldüğünü bulayım çok kötüyüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?