Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl ulaşabilirim lütfen şansımı denemek istiyorum içim çok kötü
Nerede yaşıyorsunux yani büyük biryer mi nasıl biyer yarın pazar birilerine ulaşmanız cok zor ama mesela bizim burada temizlik işleri bölümünün yeri var çöp kamyonları falan oradan cıkıp toplayıp çöplüğe vs döküyorlar geri yerlerine geliyorlar. Öyle biyer varsa gidin sorun yarın pazar nöbetleşe çalışıyorlarsa birileri vardır.

Çaresizliğinizi anlıyorum ama aklınız alıyor mu böyle bir şeyi? Ne kimse gidip arar ne de sizi o alana sokarlar.

Geçmiş olsun, çok içinize oturduysa parasını verin.
Şu an için bütçemi çok aşıyor

Hanımefendi ulaşsanız bile şöyle bi yerde ne yüzüğü bulacaksınız? Dellendiniz herhalde. Arkadaşınız yüzüğü çıkarmasaymış yapacak bi şey yok, alsınlar yenisini
buna ulaşsam gerçekten bulurum çok kötüyüm şu an

Direk gidip bosaltirlar ya, kac tane çöp arabası olabilir ki
Yeterli sayıdansa yeterli tur daha mantıklı
Görüşmeden bilemez
Geri dönüşüm de vardır hala alana mi dökülüyor tam hakim değilim

çok mu pahalı bu yüzük? madem öyle neden çıkarıyor. ben hiç yüzük çıkarıp tezgaha koymuyorum. yapacak bir şey yok
Evet malesef çok kötüyüm şu an o an elini şıkmış galiba sonra sohbet muhabbet arada kaynadı hepimiz 1 saat önce fark ettik gittim çöpe baktım çöpler alınıyor saat 9 da sonra direk buraya yazdım

Evet malesef çok kötüyüm şu an o an elini şıkmış galiba sonra sohbet muhabbet arada kaynadı hepimiz 1 saat önce fark ettik gittim çöpe baktım çöpler alınıyor saat 9 da sonra direk buraya yazdım
yapacak bir şey yok maalesef. sizin suçunuz değil sahip çıksın

İstanbul beşiktaş

Çöp poşetini nasıl tanıyacaksın? Mavi çöp poşeti değil hadi bim şok a101 migros poşeti olsun... Yüzlerce vardır, spesifik bir poşetiniz mi vardı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…