- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.424
- 248
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Ya bulunursa?Boşuna yorulmayin imkansız onu bulmanız
Nerede yaşıyorsunux yani büyük biryer mi nasıl biyer yarın pazar birilerine ulaşmanız cok zor ama mesela bizim burada temizlik işleri bölümünün yeri var çöp kamyonları falan oradan cıkıp toplayıp çöplüğe vs döküyorlar geri yerlerine geliyorlar. Öyle biyer varsa gidin sorun yarın pazar nöbetleşe çalışıyorlarsa birileri vardır.Nasıl ulaşabilirim lütfen şansımı denemek istiyorum içim çok kötü
Şu an için bütçemi çok aşıyorÇaresizliğinizi anlıyorum ama aklınız alıyor mu böyle bir şeyi? Ne kimse gidip arar ne de sizi o alana sokarlar.
Geçmiş olsun, çok içinize oturduysa parasını verin.
buna ulaşsam gerçekten bulurum çok kötüyüm şu an
Hanımefendi ulaşsanız bile şöyle bi yerde ne yüzüğü bulacaksınız? Dellendiniz herhalde. Arkadaşınız yüzüğü çıkarmasaymış yapacak bi şey yok, alsınlar yenisini
Hemen çöp alanına gidip boşaltılmıyordur belki. Şimdi düşündüm de İstanbul'da çöpler nereye gidiyor?Katı atık bilmem neyineyse gece 12de yola çıkılıyordur belki. Geceleyin de çöp kamyonları dolaşıyor sokaklarda.
Evet malesef çok kötüyüm şu an o an elini şıkmış galiba sonra sohbet muhabbet arada kaynadı hepimiz 1 saat önce fark ettik gittim çöpe baktım çöpler alınıyor saat 9 da sonra direk buraya yazdımçok mu pahalı bu yüzük? madem öyle neden çıkarıyor. ben hiç yüzük çıkarıp tezgaha koymuyorum. yapacak bir şey yok
Ay inşallah hemen arabayla giderim nolur dua eder misinizHemen çöp alanına gidip boşaltılmıyordur belki. Şimdi düşündüm de İstanbul'da çöpler nereye gidiyor?Katı atık bilmem neyineyse gece 12de yola çıkılıyordur belki. Geceleyin de çöp kamyonları dolaşıyor sokaklarda.
yapacak bir şey yok maalesef. sizin suçunuz değil sahip çıksınEvet malesef çok kötüyüm şu an o an elini şıkmış galiba sonra sohbet muhabbet arada kaynadı hepimiz 1 saat önce fark ettik gittim çöpe baktım çöpler alınıyor saat 9 da sonra direk buraya yazdım
Sağlıklı düşünemiyorsunuz benceŞu an için bütçemi çok aşıyor
buna ulaşsam gerçekten bulurum çok kötüyüm şu an
Zaten zengindi bu arkadaş çevresi de zengindir, dert etmeye değmezYa bulunursa?
Evet, ilçe belediyesi. Nöbetçi personel vs vardır belki.
Köpek miYani bakın koca şehir ve kaç torba cop.
Öyle bakabileceginiz bir alan değil
Ztn çoğu belediye kopek bırakır o köpekler sizi oraya hayatta sokmaz kimse giremez bence hiç Oluru yok
İstanbul beşiktaşNerede yaşıyorsunux yani büyük biryer mi nasıl biyer yarın pazar birilerine ulaşmanız cok zor ama mesela bizim burada temizlik işleri bölümünün yeri var çöp kamyonları falan oradan cıkıp toplayıp çöplüğe vs döküyorlar geri yerlerine geliyorlar. Öyle biyer varsa gidin sorun yarın pazar nöbetleşe çalışıyorlarsa birileri vardır.
Açmıyorlar cnm sanırım.Köpek mişu an arıyorum belediyeyi
Benim niyeyse ümidim var. Aaa buradaymış diyeceğiniz bir yerden çıkar inşallah. Belki çöp arabasında da personel fark etmiştir yırtılan poşetten. Olur mu olurAy inşallah hemen arabayla giderim nolur dua eder misiniz
Köpek mişu an arıyorum belediyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?