tektaş,sevgilim ve ben :(

taktıgın şeyde bumu yani tektaş olsa ne olur olmasa ne olur sen tektaş içinmi evlenecen borcunuz bitince alırsınız

canım bunları konuşmanız pek hoş olmamış. ama çocuk gayretli anlattığına göre. baksana düğün yapacam eşyaları alacam diye mesailere kalmayı düşünüyor. bu çok güzel birşey. ama tektaş dediğin illa çok pahalı olmasıan gerek yok, sembolik birşey sonuçta ama olmazsa olmaz. uygun fiyatlılar var küçük birşey alabilir. düğünü yapan eşyaları alan onu da yapar hem zaten düğüne siz de destek olursunuz. uygun fiyatlı bir yüzük alır sonra düze çıkınca daha büyüğünü daha iri taşlısını alır.

.

bir sürü borc üstüne pirlanta tektas takmak istiyorsan illede, buyur aldir zorla

sevgi ask pirlantayla mi ölcülüyor, hem adam demis sana düze cikayim alirim diye daha ne istiyorsun

ev borcuna girmis, ev alacak yani bilmem farkindamisin

taktigin seye bak

.

canım hay yanağını öpiyim ya bende aynen böle diyorum 70 bin ev 71 bin olsa nolcak ne kaybetcen 1000e tektas var aksine beni çok mutlu etcen diyorum şimdi almam boşa konusursun dedıı yaaaaaaa

Ay takılmayın böyle şeylere, benimkiler çantada duruyor takmkıyorum bilee yani çok önemsenecek bir mevzu değil ayrıca evlenincede insan eşinden süprizler bekliyor hrşey düğünde olunca sonraya birşey kalmıyor ne güzel durumunu düzeltince sana bir süpriz yapar ve daha çok mutlu olursun. yani kafaya takmaya değmezz haaa çok istiyorum diyorsan 500 e bile var tek taşlar kendin al tak

ya ailem demicekmi kuyumcu seyinde calısıyor ama bir tektas takamadı uyguna demezmi yaa benim annem teyzem abim vs.derrrrr
bende diyorum nolcak ki ya bin liradan mı batıcak yaaaaa çok değerli amaa

500e ne var pırlantalımı??
ben arastırdım diyor kuyumcu atölyerine baktm 1000den başlıyor diyor alamam dedi kendini kasma benide kasma dıyor yaaaaa

Benimde nasipse 3 gun sonra istemem olcak..O gun tek taş alacağız ama pırlanta olmayacak..Çok uygun fiyata da tek taş var..Herkesin gücü neye yetiyorsa..Ben adamlara 2000 tl lik tektaş aldıırsam neolcak..Biyerim artmayacak...Sende takılma canım buna ,sonuçta kuyumcuda çalışyor diyorsun ama kuyumculara bedava gelmiyor onlarda..Bence zorlama erkek arkadaşını bu konuda..Adam ev almayı düşünüyormuş...Pırlanta olmasın,çok istiyorsan evlendikten sonra olur..

Benim nişanlım bana alacaktı, ben aldırmadım gidip tektaş yerine beyaz eşyalarımızdan 2 sini aldık,bir sürü borç harç var
tektaş olsa ne olur olmasa ne olur, aşk, sevgi, mutluluk önemli .bunlar var mı,küçük şeyler sadece teferruat

hadi hayırlısı olsun arkadasım ya inş.darısı başımıza ama hayırlısysa...

annen vs.ne dedi????bizimkiler laf ederrr biliyorummmmm işin içinde yapamıyorsa derlerrrrrr alt tarfı bi tektas her kız takmak ister der ailem değerli taş herkes almıyor zaten değerli oldugu noktada bu

hadi hayırlısı olsun arkadasım ya inş.darısı başımıza ama hayırlısysa...

Hepimiz için hayırlısı olsun tatlım...Ama sembollik birşey o..Pırlanta olmayan bir tektaşta alabilir canım..Ailen pırlanta mı diye inceleyecek değil ya.Bak bir arkadaşımız yazmış onun yerine iki beyaz eşyamızı aldık diye..Yine sana tektaşını alır almasın demiyorum ama pırlanta diye şart koşma bence.3 senelik ilşkini bu şekilde yıpratma derim..:44:
Buyüzden tartışıp ayrılsanız daha mı mutlu olacaksın bir de böyle düşün canım..O zaman bütün pırlantalar senin olsa bişey ifade eder mi?

tabiki etmez ama nebiliyim ya anlarlarki pırlantamı değilmi benim annem yengem dayım yengem için kuyumcuya gidip pırlanta set seçtiler anlamaz olurlarmı bizimkiler

benimde ilk yüzüğüm pırlanta değildi ama benim aklıma bile gelmemişti heycandan evlenirken gerçekten maddi durum kötü oluyor ama ben şimdi 3 aylık evliyim pırlanta tektaşımda var kocamanından altın saatimde var içinde kenarında pırlantalar var takı setlerimde var kocam evlendikten sonra maşallah yağdırdı derlerya aynen öyle oldu benim kocamda kuyumcuda çalışıyo bu arada

nişanlınız "battı balık yan gider" mantığıyla düşünmediği için sevinmelisiniz bence. Kuyumcuda çalışıyor da kuyumcunun sahibi mi? Siz şakayla karışık sordunuz, o da cevabını verdi ki çok da mantıklı. bunun daha nesini takıyorsunuz?

Üstünüze alınmayın ama insanları anlamıyorum bu konuda. Evlenirken " ben şunu isterim, ben bunu isterim, elalem ne der, onu bile almadı"... ticaret ilişkisi mi kuruyorsunuz yuva mı? böyle şeyler hediye olarak alınınca güzel üstelik. Ben istedikten sonra alınan tektaşı 5 taşı ne yapayım ben...o zaman gider kendim alırım

Son düzenleme:
O tektaş onun icinden gelip alınsa değerli olur; sen zorla aldırınca da değerli olacak mı?

Ayrıca tamamen el gördü modundasın. Annem ne der teyzemin kızının kocasının kardeşi ne der? Ne derlerse desinler, kuyumcu şeysinde calısıyor alt tarafı kuyumcu değil. Çocuk sana acık acık meramını anlatmış işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…