- Konu Sahibi cottonsugar
-
canım bunları konuşmanız pek hoş olmamış. ama çocuk gayretli anlattığına göre. baksana düğün yapacam eşyaları alacam diye mesailere kalmayı düşünüyor. bu çok güzel birşey. ama tektaş dediğin illa çok pahalı olmasıan gerek yok, sembolik birşey sonuçta ama olmazsa olmaz. uygun fiyatlılar var küçük birşey alabilir. düğünü yapan eşyaları alan onu da yapar hem zaten düğüne siz de destek olursunuz. uygun fiyatlı bir yüzük alır sonra düze çıkınca daha büyüğünü daha iri taşlısını alır.
.
bir sürü borc üstüne pirlanta tektas takmak istiyorsan illede, buyur aldir zorla
sevgi ask pirlantayla mi ölcülüyor, hem adam demis sana düze cikayim alirim diye daha ne istiyorsun
ev borcuna girmis, ev alacak yani bilmem farkindamisin
taktigin seye bak
.
Ay takılmayın böyle şeylere, benimkiler çantada duruyor takmkıyorum bilee yani çok önemsenecek bir mevzu değil ayrıca evlenincede insan eşinden süprizler bekliyor hrşey düğünde olunca sonraya birşey kalmıyor ne güzel durumunu düzeltince sana bir süpriz yapar ve daha çok mutlu olursun. yani kafaya takmaya değmezz haaa çok istiyorum diyorsan 500 e bile var tek taşlar kendin al tak
Benimde nasipse 3 gun sonra istemem olcak..O gun tek taş alacağız ama pırlanta olmayacak..Çok uygun fiyata da tek taş var..Herkesin gücü neye yetiyorsa..Ben adamlara 2000 tl lik tektaş aldıırsam neolcak..Biyerim artmayacak...Sende takılma canım buna ,sonuçta kuyumcuda çalışyor diyorsun ama kuyumculara bedava gelmiyor onlarda..Bence zorlama erkek arkadaşını bu konuda..Adam ev almayı düşünüyormuş...Pırlanta olmasın,çok istiyorsan evlendikten sonra olur..
Benim nişanlım bana alacaktı, ben aldırmadım gidip tektaş yerine beyaz eşyalarımızdan 2 sini aldık,bir sürü borç harç var
tektaş olsa ne olur olmasa ne olur, aşk, sevgi, mutluluk önemli .bunlar var mı,küçük şeyler sadece teferruat
hadi hayırlısı olsun arkadasım ya inş.darısı başımıza ama hayırlısysa...
Hepimiz için hayırlısı olsun tatlım...Ama sembollik birşey o..Pırlanta olmayan bir tektaşta alabilir canım..Ailen pırlanta mı diye inceleyecek değil ya.Bak bir arkadaşımız yazmış onun yerine iki beyaz eşyamızı aldık diye..Yine sana tektaşını alır almasın demiyorum ama pırlanta diye şart koşma bence.3 senelik ilşkini bu şekilde yıpratma derim..:44: Buyüzden tartışıp ayrılsanız daha mı mutlu olacaksın bir de böyle düşün canım..O zaman bütün pırlantalar senin olsa bişey ifade eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?