- Konu Sahibi cottonsugar
-
Canım kızmada annene çok kızdım cümleleri hiç hoş değil üstelik evlilik yasında kızı olan bir annenin sarfedeceği laflar değil..oldukça büyk konuşmalar bunlar..Sende öyle dediğinde ısrarla anne napıcam pırlantayı de onun yerine bi eşyamızı alabiliriz de..
ya ailem demicekmi kuyumcu seyinde calısıyor ama bir tektas takamadı uyguna demezmi yaa benim annem teyzem abim vs.derrrrr
bende diyorum nolcak ki ya bin liradan mı batıcak yaaaaa çok değerli amaa
dedim anneme gecen konusuoduk aman benim için beyaz altındanda olsa no sorun dedım ya yuru gıt dedı onu ısteme bunu ısteme dulmu alıyor hangi kız ppırlanta ıstmez dedı hele sen hep olsun isterim derdin eline takardın yengenınkını falan ne oldu alamıcakmı onumu soledı dedı vs.
çok hoşbizde her şeyimizi ikimiz yapmaya çalışıyoruz çoğu insanda yadırgıyo bunu etrafta sizin gibi çiftleride görünce gücüm artıyo mutluluklar canım
Hep popüler kültürün sonradan çıkma, dayatma saçma adetleri bunlar.
Parmağında tek taş olsa nolur olmasa nolur.
İnsanın bütün hayatını beraber geçirmeyi hayal ettiği adam parmağına ip bile taksa gözü görmez ki başka şeyi.
Ne bilim, ben sizi yargılayamam, bu da sizin anlayışınızdır değer görmekten, aşktan, ama bana çok ters böyle şeyler.
benim eski inadım olsa varyaa belki günlerce konusmaz sründürrüdüm ama şimdi okadar değilim fedakarlık yapıyorum ama şimdi o inada bazen bağlıyor aslnda inat değil diyor ama benim dediğim olacak diyor sen bi adım geride diyooorrrr
simdi size ben kötü göründüm ama sinirlennce bana dediklerini duysanız bu cocuk cocuk dersiniz saygısız dersiniz ama ben pırlanta istedim diye ben cocuk oldum saygı duyuyorum herkese
ben 24 o 25 yasında bu arada....
kronikk anasına bak kızını al durumu
sevgilinizin yerinde olsaydım...bu kadar borç içindeyken sırf ailem ne der düşüncesiyle pırlanta yüzükte ısrar eden biriyle evlenmezdim...
aileniz bu zamanda yuva kurmak için bu kadar gayretli bir damat buldukları için ne düşünüyor merak ettim?
Allah size ve sizin gibi "desinler" meraklılarına izan ve merhamet versin!!!
kötü olmadın da, karşındakini gerçekten seviyo musun bu konuda şüpheler uyandırdın...
seven insan, evleneceği adamı bu kadar zora sokar mı? kaldi ki ev almış sana ne yapıcaksın pırlanta yüzüğü, Allah göstermesin bi hırsız girer evine toplar gider hepsini (yaşadık biliyorum) ama ev gibi mülk öyle mi? sana kalıcı şeyler vaadeden bu insanın kıymetini bil de annene karşı savun bari... ne demek dul mu alıyor? dul alsa ev mi alırdı!...
bayıldım :90::90::90:
kesinlikle katılıyorum sana, erkek olsam bu kadar fedakarlıgımı görmeyeni neyleyim derdim herhalde...
ayrıca da amiiinnn!!
anlaıdgım kadarıyla sen aılenın soylenecegınden cekınıyorsun yanı goruluyorkı sana burda yuklenmısler ama sen ortada kalmssın sevgılın ve aılen arasında aslında senın ıcınde onemlı degıl ama aılen laf edecek dıye ıstıyorsun ama tektas pırlantada baska oluyor bende bekarım ama bende pırlanta ısterdım yanıı
ben anneme biz hallederiz calısıp diyorum tabi senin ailen yok yetimsin dimi kızım sallama bizi babam ne der abim ne der verirlermi deil 2niz hareket ediin bizi saymayın diyor yaaa..
o zaman madem bu kadar sıkıntı cekcen nie evlencen ne güzel isteyenler geldi durumu ii sürünmicektin böle sıkıntı yapmıcaksnn bakmadın bıle burnunun ucuyla diyorrrr
arkadaşlar tam 752 günlük ilişkim var yani 3.yılımıza girdik sevgilim 2-3aya kalmaz teklif edicem diyor,bende bişey demiyorum.
Ama su tektas konusu acıldı hele o pırlanta tektası takta cevabımı düşünürüm die şakalşarken ben pırlanta almam dedi ve kuyumcu atölyesinde çalısıyor.
ben yeni ev borcuna girdim onun taksidini ver ,yol yemek cebimde para kalmıyor mesailere kalcamki düğünü ev esyalarnı alabileyim diyor sen benden bide takı ıstıyorsun diyor birde tektas pırlanta ıstıyor alamam alamaaaaam dedııı dün ben nasıl yapcagımı düşünüyorum sana bak dedii
düze çıktıgımızda evlendikten sonra alırım dio offff ya
siz olsaydınız ne yapardınız?
tecrübbeli annem sevgi karın doyurmuyor evlen görürüm dönüp bana gelmeni istemem yavrumsun gözün kör diyo onu isteme bunu isteme bak bana diyorr neler cektim diooda haklı
çok üstüme geldiniz sağolun zaten kolaymı anneyle onun arasında kalmak ya kimse beni anlamıyoı yaaaaaaaaa
çok hoşbizde her şeyimizi ikimiz yapmaya çalışıyoruz çoğu insanda yadırgıyo bunu etrafta sizin gibi çiftleride görünce gücüm artıyo mutluluklar canım
ben o çocuğun yerinde olsam seni direk bırakırdım 3 yıl 4 yıl dinlemezdim
ALLAH SİZİN GİBİ KIZLARDAN ERKEKLERİ KORUSUN
TEKTAŞ MIŞ
ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN
ÇOCUK O KADAR EV ALDIM TAKSİT YOL PARASI DEMİŞ NASIL BİRİSİN Kİ HALA TEKTAŞ DA TEKTAŞ
NEDİYİM YAAAA TEKTAŞLA EVLEN SEN DEYİP BIRAKMAK VAR YA SENİ YARIYOLDA ÇOCUK YİNE İYİ İNSANMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?