- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi cottonsugar
-
nişanlınız "battı balık yan gider" mantığıyla düşünmediği için sevinmelisiniz bence. Kuyumcuda çalışıyor da kuyumcunun sahibi mi? Siz şakayla karışık sordunuz, o da cevabını verdi ki çok da mantıklı. bunun daha nesini takıyorsunuz?
Üstünüze alınmayın ama insanları anlamıyorum bu konuda. Evlenirken " ben şunu isterim, ben bunu isterim, elalem ne der, onu bile almadı"... ticaret ilişkisi mi kuruyorsunuz yuva mı? böyle şeyler hediye olarak alınınca güzel üstelik. Ben istedikten sonra alınan tektaşı 5 taşı ne yapayım ben...o zaman gider kendim alırım
tabiki etmez ama nebiliyim ya anlarlarki pırlantamı değilmi benim annem yengem dayım yengem için kuyumcuya gidip pırlanta set seçtiler anlamaz olurlarmı bizimkiler
annen vs.ne dedi????bizimkiler laf ederrr biliyorummmmm işin içinde yapamıyorsa derlerrrrrr alt tarfı bi tektas her kız takmak ister der ailem değerli taş herkes almıyor zaten değerli oldugu noktada bu
benim ailem hiçbir şeye karışmaz siz nasıl bilirseniz herşeyi öyle yapın yavrum dediler, hem onun, hem benim ailem..Biz en başında dedik zaten biz herşeyi ikimiz yapıcaz diye..Ailelerimiz zaten kendi yağlarında kavruluyor, maddi olarak değil manevi ve çeyiz olarak yanımızdalar.Ellerinden geleni yapmaya calışıyorlar,süper kalplidir benim annem babam,onunda ailesi öyle insanlar.Biz herşeyi ikimizde çalıştıgımız için kafakafaya yapıyoruz.Çıkacak herşey gene bizden cıkacagı için aşkımı neden yorayım ki kücük ayrıntılarla..
Ne şanslısınız bak ev almışsınız en önemli şey,bence ailen seni baskı altına sokuyor galiba, alabilirseniz alın ama almazsada cok stres yaratma bunun için kavga etmeye değmez, en kötü ihtimalle nişanlım almak istedi, ben istemedim aslında alsa ne olacak 2 gün takıp atıcam kenara diyin gecin eger tek faktör ailense..Ama tabii ben istemedim dersen ailen inanır mı onu bilemem
ciddimisinnn
sadece ifadelere baksak bulunmaz dertlere gark oldun sanıcam
tatlım herşeyi hediyeyle parayla yüzükle ölçmessen daha mutlu olursun. yada burdaki dertleri oku ve şükret
canım bana tektas alırım bişeyler ayarlıcam 2-3 aya ederim gelirz artık diyor ama benden ordan yola çıktım söledim bende isterim ama suan ona veremem ufacık tas die düşünüyor mutlu olcagımı düşünemiyor yaaaaaaaaaaa sinir oluyorum ona ya ama istiyorumda askımı
canım beni güldürdün yaa Allah ta seni güldürsün
dedim anneme gecen konusuoduk aman benim için beyaz altındanda olsa no sorun dedım ya yuru gıt dedı onu ısteme bunu ısteme dulmu alıyor hangi kız ppırlanta ıstmez dedı hele sen hep olsun isterim derdin eline takardın yengenınkını falan ne oldu alamıcakmı onumu soledı dedı vs.
evlilik aşkı böyle öldürür işte senin ailen der yengemin kızına şu kadar altın bu kadar taş taktılar benim kızımın neyi eksik deyip seni gaza getirirler oğlanın anası benim oğlum evini aldı arabasının aldı benim oğluma kızmı yok ayol der oda oğlunu gaza getirir sizin canım cicim diye toz kondurmadığınız o kadar süre emek verdiğiniz masum aşkınızın içine edilir. bu çocuk akıllı bak aklı başında aklı bi karış havada değil evlenince bir evlilik yıldönümünüzde alır alırım diyosa alır üsteleme. anlaşılan inatçıyada benziyo hiç almam dedirtirsin adama üstüne çok gidersen. bak ev alıyo eşya alacak düğünü yapacak. şart değil şimdi. önemli olan huzurunuz.
benim eski inadım olsa varyaa belki günlerce konusmaz sründürrüdüm ama şimdi okadar değilim fedakarlık yapıyorum ama şimdi o inada bazen bağlıyor aslnda inat değil diyor ama benim dediğim olacak diyor sen bi adım geride diyooorrrr
benim ailem hiçbir şeye karışmaz siz nasıl bilirseniz herşeyi öyle yapın yavrum dediler, hem onun, hem benim ailem..Biz en başında dedik zaten biz herşeyi ikimiz yapıcaz diye..Ailelerimiz zaten kendi yağlarında kavruluyor, maddi olarak değil manevi ve çeyiz olarak yanımızdalar.Ellerinden geleni yapmaya calışıyorlar,süper kalplidir benim annem babam,onunda ailesi öyle insanlar.Biz herşeyi ikimizde çalıştıgımız için kafakafaya yapıyoruz.Çıkacak herşey gene bizden cıkacagı için aşkımı neden yorayım ki kücük ayrıntılarla..
Ne şanslısınız bak ev almışsınız en önemli şey,bence ailen seni baskı altına sokuyor galiba, alabilirseniz alın ama almazsada cok stres yaratma bunun için kavga etmeye değmez, en kötü ihtimalle nişanlım almak istedi, ben istemedim aslında alsa ne olacak 2 gün takıp atıcam kenara diyin gecin eger tek faktör ailense..Ama tabii ben istemedim dersen ailen inanır mı onu bilemem
böyle şey mi olur? annem ne der, bizimkiler ne der, ya bana verdiği değer
tektaş dediğin nedir ki, işte şöyle bişey
Eki Görüntüle 252451
ben de sevdiceğime bilezik alma eşya alalım diye yalvarıyordum, annem ne der diye hiç düsünmedim, o bilezikleri alırken ne çektiğini biliorum bileklerimi yakar takamam dediğimi bile biliyorum.... aahh aahh yaşınız kaç sizin, anladığım kadarıyla karşınızdaki kişi sizden oldukça olgun...
benim eski inadım olsa varyaa belki günlerce konusmaz sründürrüdüm ama şimdi okadar değilim fedakarlık yapıyorum ama şimdi o inada bazen bağlıyor aslnda inat değil diyor ama benim dediğim olacak diyor sen bi adım geride diyooorrrr
arkadaşlar tam 752 günlük ilişkim var yani 3.yılımıza girdik sevgilim 2-3aya kalmaz teklif edicem diyor,bende bişey demiyorum.
Ama su tektas konusu acıldı hele o pırlanta tektası takta cevabımı düşünürüm die şakalşarken ben pırlanta almam dedi ve kuyumcu atölyesinde çalısıyor.
ben yeni ev borcuna girdim onun taksidini ver ,yol yemek cebimde para kalmıyor mesailere kalcamki düğünü ev esyalarnı alabileyim diyor sen benden bide takı ıstıyorsun diyor birde tektas pırlanta ıstıyor alamam alamaaaaam dedııı dün ben nasıl yapcagımı düşünüyorum sana bak dedii
düze çıktıgımızda evlendikten sonra alırım dio offff ya
siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?