tektaş,sevgilim ve ben :(

bencede çok gereksiz bişey ben bilerek aldırmadım adam gibi bişey alıyım desen 2000-3000 tl ne gerek var. benim yüzüğümü herkes pırlanta sanıyo atom taşla çok az bir fark var ona da mercekle bakmak lazım. sevgilin ne güzel mantıklı düşünüyo bence gereksiz masrafa hiç gerek yok amaannn mutlu olun yeter

sevdiğin belli ki sorumluluk sahibi baksana planlarına forumda neler okuyoruz sende zorlama artık tek taş diye kolaymı bu zamanda düğün yapıp eşya almak her şey aldı başına gidiyo biraz anlayış arkadaşım keramet taşta değil yüreklerde

canım bana tektas alırım bişeyler ayarlıcam 2-3 aya ederim gelirz artık diyor ama benden ordan yola çıktım söledim bende isterim ama suan ona veremem ufacık tas die düşünüyor mutlu olcagımı düşünemiyor yaaaaaaaaaaa sinir oluyorum ona ya ama istiyorumda askımı

benim ailem hiçbir şeye karışmaz siz nasıl bilirseniz herşeyi öyle yapın yavrum dediler, hem onun, hem benim ailem..Biz en başında dedik zaten biz herşeyi ikimiz yapıcaz diye..Ailelerimiz zaten kendi yağlarında kavruluyor, maddi olarak değil manevi ve çeyiz olarak yanımızdalar.Ellerinden geleni yapmaya calışıyorlar,süper kalplidir benim annem babam,onunda ailesi öyle insanlar.Biz herşeyi ikimizde çalıştıgımız için kafakafaya yapıyoruz.Çıkacak herşey gene bizden cıkacagı için aşkımı neden yorayım ki kücük ayrıntılarla..
Ne şanslısınız bak ev almışsınız en önemli şey,bence ailen seni baskı altına sokuyor galiba, alabilirseniz alın ama almazsada cok stres yaratma bunun için kavga etmeye değmez, en kötü ihtimalle nişanlım almak istedi, ben istemedim aslında alsa ne olacak 2 gün takıp atıcam kenara diyin gecin eger tek faktör ailense..Ama tabii ben istemedim dersen ailen inanır mı onu bilemem

evlilik aşkı böyle öldürür işte senin ailen der yengemin kızına şu kadar altın bu kadar taş taktılar benim kızımın neyi eksik deyip seni gaza getirirler oğlanın anası benim oğlum evini aldı arabasının aldı benim oğluma kızmı yok ayol der oda oğlunu gaza getirir sizin canım cicim diye toz kondurmadığınız o kadar süre emek verdiğiniz masum aşkınızın içine edilir. bu çocuk akıllı bak aklı başında aklı bi karış havada değil evlenince bir evlilik yıldönümünüzde alır alırım diyosa alır üsteleme. anlaşılan inatçıyada benziyo hiç almam dedirtirsin adama üstüne çok gidersen. bak ev alıyo eşya alacak düğünü yapacak. şart değil şimdi. önemli olan huzurunuz.

tabiki etmez ama nebiliyim ya anlarlarki pırlantamı değilmi benim annem yengem dayım yengem için kuyumcuya gidip pırlanta set seçtiler anlamaz olurlarmı bizimkiler

Canım annene anlat ozaman ev aldı onun borcu var sıkıntıyı beraber çekcez ne gerek var de...Normal bi tektaş alsın de..Çok şaşırdım insanlar neden böyle yapıyor...İnan ben hiç böyle düşünmedim..Pırlanta olsun olmasın diye..İstemem de zaten ,demişssin zaten değerli olduğu için taşı demişssin,onun taşıyla ben yada bi başkası değerli olmayacak canım...Bu yüzden kırma sevgilini eğer anlaşabiliyorsan...Başka biri çıkar adam sana 10 tane pırlanta alır anlaşamazsın hayırsız uğursuz olur neye yarar? Bunları dert etme tatlım..

ciddimisinnn
sadece ifadelere baksak bulunmaz dertlere gark oldun sanıcam
tatlım herşeyi hediyeyle parayla yüzükle ölçmessen daha mutlu olursun. yada burdaki dertleri oku ve şükret

annen vs.ne dedi????bizimkiler laf ederrr biliyorummmmm işin içinde yapamıyorsa derlerrrrrr alt tarfı bi tektas her kız takmak ister der ailem değerli taş herkes almıyor zaten değerli oldugu noktada bu

böyle annem ne der millet ne der bi tektaşda alamıosa fln die düşünürsem bu evlilik zaten yürümez

tozpembe oh hersey ne ala fln zannedıyosan yanılıyosun evlılık çok güzel ama ıkı tarafında
fedakar olması lazım.....evi tektası esayı ıstemeyı bılıyosun değerli herkes alamadıgı için degerli işte ondan alması
lazım dıyosun....insan herseyı ıstemeden once bı kendıne sormalı ben ne yaptım diye ????

o evi alıyosa sne tüm beyaz esyaları almalısın mesela mantıken ama onuda sana aldırmıo hep verici
olan taraf o olurs ayarın öbürgün erkenden sıkılıcak yorulucak bir de begenmemezlık
kanaatsızlık yaparsan Allah o adamın yardımcısı olsun az kendınıze gelın bence

bende tektasla evlenme teklıfı almadım ama eşim bana sürpris olrk nişanda takmıstı
sor bakalım kaçkere taktın die ayrıca illa pırlanta mı olması gerekıo gereksiz boş işler bunlar kusura bakma

dedim anneme gecen konusuoduk aman benim için beyaz altındanda olsa no sorun dedım ya yuru gıt dedı onu ısteme bunu ısteme dulmu alıyor hangi kız ppırlanta ıstmez dedı hele sen hep olsun isterim derdin eline takardın yengenınkını falan ne oldu alamıcakmı onumu soledı dedı vs.

canım senin şakayla karışık sormana birşey demiyorum. ama o da anlatmış derdini mümkün olmadığını. sence mutluluğu küçücük bir taş parçasında mı aramalısın? bak hem ben de isterim ama şimdi veremem demiş... onu bu sıkışık zamanında "pırlanta" diye tutturarak daha da sıkıştırıp sıkıntıya sokmak seni mutlu mu edecek yani? önce ben mutlu olayım diye mi düşünüyorsun? al işte bak bu da olayın başka bir boyutu. o da belki şu an bu şekilde düşünüyor. ben o kadar ev taksidine girdim, durumum yok diyorum,bunları biliyor hala benden pırlanta istiyor, demek ki bana yeterince değer vermiyor kendini düşünüyor diyebilir....

böyle şey mi olur? annem ne der, bizimkiler ne der, ya bana verdiği değer
tektaş dediğin nedir ki, işte şöyle bişey

ben de sevdiceğime bilezik alma eşya alalım diye yalvarıyordum, annem ne der diye hiç düsünmedim, o bilezikleri alırken ne çektiğini biliorum bileklerimi yakar takamam dediğimi bile biliyorum.... aahh aahh yaşınız kaç sizin, anladığım kadarıyla karşınızdaki kişi sizden oldukça olgun...

Canım kızmada annene çok kızdım cümleleri hiç hoş değil üstelik evlilik yasında kızı olan bir annenin sarfedeceği laflar değil..oldukça büyk konuşmalar bunlar..Sende öyle dediğinde ısrarla anne napıcam pırlantayı de onun yerine bi eşyamızı alabiliriz de..

benim eski inadım olsa varyaa belki günlerce konusmaz sründürrüdüm ama şimdi okadar değilim fedakarlık yapıyorum ama şimdi o inada bazen bağlıyor aslnda inat değil diyor ama benim dediğim olacak diyor sen bi adım geride diyooorrrr

çok hoş bizde her şeyimizi ikimiz yapmaya çalışıyoruz çoğu insanda yadırgıyo bunu etrafta sizin gibi çiftleride görünce gücüm artıyo mutluluklar canım

simdi size ben kötü göründüm ama sinirlennce bana dediklerini duysanız bu cocuk cocuk dersiniz saygısız dersiniz ama ben pırlanta istedim diye ben cocuk oldum saygı duyuyorum herkese
ben 24 o 25 yasında bu arada....

ben o kadar şey yazdım sadece inatçılık kısmınımı aldınız onuda yanlış anlamışsınız zaten neyse ne demişler. ne konuşursan konuş söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. bence iyi düşün ben bu çocuğu hakediyormuyum diye. haketmiyorsan bırakta çocuk kendi gibi aklı başında değerini bilecek bir kızla evlensin

ya bu pırlanta ne önemli şeymiş yaaa ne dıye böyle şeylere takılırsınız ki anlamam yanı sen ne alıyorsun ona sende pırlanta taşları olan kol düğmelerı alıyor musun hyr nedır yanı bu beklentı tek taş hemde pırlanta olacak!!!!!!!! çok sınırlendım kusura bakmayın adam eşyalrı bıle alacakmış daha ne ıstıyorsunuz siz nıcelerı var ki bende dahil düğün dönemınde ne zorluklar ceken......pırlanta olmaz da sahtesı olur yanı ne olacak cogu ınsan da var onu bıle takmıyor......ben sizinkını aşırıı aşıırı şımarıklık olarak degerlendırıyorum!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…