- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlamayın ama onunki biraz ince ve sade olmuş sanki anahtarlık halkasını andırdı bana. bıraz farklı bişey olabilirdi![]()
Söz yüzüğü ince ve düz tercih ettik, zaten birkaç ay sonra altın alyans takacağımız bu şekilde seçildi...
tek tasın güzelmiş canım.benimkine benziyor.inş bi ömür boyu parmağınızdan cıkmaz
hımm hayırlı olsun o zaman :)
Sade tek taş yerine etrafı küçük pırlantalarla süslü yüzükleri daha çok beğeniyoum ben. Güzel seçim olmuş..Birlikte mi seçtiniz ?
cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem
söz için çok ideal canım:? mutluluklar dilerim...eski konularına baktım da, başta baya sorun yaşamışsınız:) allah mutluluğunuzu daime etsinKısmetse Aralık ayının 4. haftası sözümüz var, bunlar da yüzüklerimiz =)
Eki Görüntüle 560577 Eki Görüntüle 560578
Evet kelebekss, en başlarda ailem razı değildi ancak tanıyınca sevdiler =) Teşekkür ederim, darısı başına =)
cnm yuzugun guzelmiş ama bi kere evleniyosun sonucta keske her yerinde taş olsaydı. ben de 1 ay sonra nişanlanıcam kısmetse, her yer taşlı yüzük istiyoruz. mutluluklr bitanem