- Konu Sahibi strawberry29
-
ceylinime kocaman bir maşallah yerim onun dillerini..
benim kızım sadece ağlarken gayet net anne diyor..baba felan demiyor..2 haftadır tel sarar yapıyorum kikirik gülüp duruyor...ama 2 3 kere alkışlamayı gösterdim şimdi alkış deyince alkışlıyor..oturabiliyor dönebiliyor bide geri geri emekliyor..başkada bir faliyetimiz yok ...
emre de tel mel sarmıyı burda okyyunca denedim e bizimkinin eli ağzından çıkmıyoki... gel gele de sinirleniyooo. desteksiz oturuyor... kafasının ve ayaklarının üzerinde durarak emeklemeye çalışıyo...:kedi:kafamçokkarıştı popo havada kafa ve ayaklar yerrde...,
bi yere tutunarak ayağa kalkıyo.. geçen mama sandalyesinin ayağına tutunup kendi kendine ayağa kalktı şok olduk...[/QUOTE]
bizde istiklal marşını ve andımızı öğretiyoruz. kaydirigubbakcemile
nüheeeheeee lülülülülülü
bizede öğretin kuzumturkbayragi vereliniortak
turkbayragi turkbayragi turkbayragialkisalkisalkis
olumunekankayizsmile turkbayragi turkbayragi turkbayragi alkisalkisalkis hihoyyyt
Benimki ne tel sarıyor ne baba gelden anlıyor. Benim planım zamanı gelince Allah'ı da İstiklal Marşı'nı da andımızı da öğreneceği zemini oluşturmaya çalışmak.
opuyorumnanaktan bahsettiğin tekbir mi?uu istiklal marşını konuşmaya başlasın bende öğreticem,ezberleticem
milliyetçi bi aileden geldiğini hiç unutmayacak alya
ama şimdi ben de ALLAH 1 i öğrenmesini istiyorum
:asigim:
6,5 aylik bebege nasil ogretiyorsunuz merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?