Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

ne biliyim arzucum daha çok el hareketi yapabilir ama anca gülüyo ben ona bişey öğretirken ..çokmu komik oluyom acaba?????

yok canım yaaa bence hepsi herşeyi anlıyorlar ama istedikleri zaman yapacaklar annesi...kaydirigubbakcemile5
maşallah berrama kocaman...

Maşallahhhh boncuk gözlüme benimm..daha ne olsun kızz yapıyoo kuşum işteee tel sarmak istemio demekki benimkide gel gel babası yapıyoo telle falan işi yokk gülmüo bile ben tel sarıncaa en çok aynaları seviyooo aynalarda kıkırr kıkır konuşuyo kendiylee auuuu şeklinde sanırım accık megolaman sempatiksalakcinni oturma yok fıldır fıldır dönmee ve önlemesine tepikleye tepikleye istediği yere uğlaşıyooo ama emekleme de yok bikaç kere normal zamanda anne dedi ama en çok dediğin gibi ağlarken bariz anne dio baba demiyo yerimseniben

emre de tel mel sarmıyı burda okyyunca denedim e bizimkinin eli ağzından çıkmıyoki... gel gele de sinirleniyooo. desteksiz oturuyor... kafasının ve ayaklarının üzerinde durarak emeklemeye çalışıyo...:kedi:kafamçokkarıştı popo havada kafa ve ayaklar yerrde...,
bi yere tutunarak ayağa kalkıyo.. geçen mama sandalyesinin ayağına tutunup kendi kendine ayağa kalktı şok olduk...

masallah emreye canim...
besiginin yuksekligi nasil bilmiyorum ama ayari alcaltmak gerekiyor Allah korusun besikten dusmemesi icin..Emre emeklemeden yuruyenlerden olacak desene annesi

biz bugün tam 7.ayımızı doldurduk maasallah...ve yusuf utkan bağıra bağıra baba diyor bilinçli olmasa da agzından direk baba kelimesi cıkıyor acıkınca hımmmaaa diye aglıyor ..3 gündür arka rakaya emekliyor..dediğimde annem inanmadı ama kamerada görünce sok oldu:))))) odanın bi tarafından diğer tarafına gidebiliyor yani maasallah diyeyim..ceeeee oynamayı cok seviyor ..
önceden ellerini tutup kaldırdıgımda oturumuna gelirdi ama şimdi kesinlikle oturmuyor direk ayağa kalkmaya calsıyor.. ve ben bunları hiç zorlamadan yapıyorum ve ben de hayrat ediyorum..yusufdan 10 gün büyük bi arkadasımız var odaha saga sola dönemiyor .. yani her cocuk farklı oluyor bu birini diğerinden üstün ya da asagı kılmaz bence sadece yetenek meselesidir belki..bilmiyorum ben de tam bir yasında diş cıkarmısım akranlarım yürürken ben daha emekleyemiyormusum ama cok sükür zamanı gelince hepsini yapmısım o yüzden bebeği zorlamamak ve zamanını beklemek lazım ..

biz herşeyi öğrendik şimdi ALLAH 1 öğrenicez...

bu arada maşşş yusufuma ekim bebeklerinin en hızlısı o çıktı..

Benimki ne tel sarıyor ne baba gelden anlıyor. Benim planım zamanı gelince Allah'ı da İstiklal Marşı'nı da andımızı da öğreneceği zemini oluşturmaya çalışmak.

uu istiklal marşını konuşmaya başlasın bende öğreticem,ezberleticem
milliyetçi bi aileden geldiğini hiç unutmayacak alya
ama şimdi ben de ALLAH 1 i öğrenmesini istiyorum
:asigim:

nüheeeheeee lülülülülülü

bizede öğretin kuzumturkbayragi vereliniortak

elbette kuzum sen söle bak nasıl cıvıldıyorlar...kaydirigubbakcemile5

turkbayragi turkbayragi turkbayragialkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile turkbayragi turkbayragi turkbayragi alkisalkisalkis hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Benimki ne tel sarıyor ne baba gelden anlıyor. Benim planım zamanı gelince Allah'ı da İstiklal Marşı'nı da andımızı da öğreneceği zemini oluşturmaya çalışmak.

Allah sevgiside korkusuda kalbinde olacak, ağzı Allah derken kalbi imansızlık yapmıycak bir çocuk yetiştiricem zaten. Ama ben cumhuriyet çocuğu yetiştiriyorum en çok da, varlığını, yaşama özgürlüğünü, hayatının devamlılığını borçlu olduğu bir topluma ve ona önderlik eden Atatürk'e vefa borcu olan, geçmişini unutmayan, geleceğinide ilkelere ihanet etmeden yaşayan bir çocuk. opuyorumnanaktan

uu istiklal marşını konuşmaya başlasın bende öğreticem,ezberleticem
milliyetçi bi aileden geldiğini hiç unutmayacak alya
ama şimdi ben de ALLAH 1 i öğrenmesini istiyorum
:asigim:
opuyorumnanaktan bahsettiğin tekbir mi?

6,5 aylik bebege nasil ogretiyorsunuz merak ettim??

sizde söyleyin çocuğunuza sürekli anlatın nasıl aşina olduğunu fark edeceksiniz. İşte sürekli tekrar gerekiyorrrr...Elbetteki marşı söyleyemiyor ama mırıldanarak ve cıvıldayarak nasıl eşlik ettiğini görürsünüz. Zaten marşlar ritmik melodi olduğu için çocukların daha çok dikkatini çeker...

Zencefine alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bende söylüyorum şimdilik bakıyoo dinliooo eşlik edemioo ama edecekk eminimmm

geri geri emeklemeye başladık gelgel yapıyoz artık korkutmayı ögrendi bizi imdat diyo bilinçsizce biz ögrettik allah 1diyom hep bakıyo yüzüme inş. ögrencek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…